Nieuw

Italië, Duitsland, EU-minitop

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Italië dreigt de EU-minitop te boycotten, bericht de NOS vandaag paniekerig. Maar zoals vaker mist de staatsomroep de achterliggende problematiek met een mijl. Èn dat de reden voor deze mini-top is, dat Angela Merkel probeert in het zadel te blijven als bondskanselier van Duitsland.

De minitop van zondag
Formeel gat de minitop aanstaande zondag in Brussel over de asielmigratie. Over herverdeling van asielzoekers en enige reparaties aan het Verdrag van Dublin (waaraan nu niemand zich houdt). Maar wat de meeste commentatoren weigeren te benoemen is dat het er vooral om gaat om Angela Merkel in het zadel te houden als Duits bondskanselier.

Hannibal, Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Italië, Duitsland, EU-minitop

 1. templars2017 // juni 21, 2018 om 21:41 //

  Niet alleen merkel in het zadel te houden ,er hangt meer in de balans ,Italië is een gevaar geworden voor de unie torenhoge schulden ,waarvan de meeste op naam van Duitsland ,er zal wel druk gezet worden ,typisch Italianen, wat als ze de schulden willen gebruiken als drukkingsmiddel ? wat gaat merkel daar tegen doen ,ze zit tussen een rots en een muur ,wat ze ook kiest het zal pin doen en veel ,de Italianen hebben veel minder te verliezen dan de rest Duitsland voorop , de situatie is dermate kritiek voor de ecb dat ze niet veel meer kunnen doen,Draghi druk nu al veel te veel geld bij per dag ,meer zit er echt niet meer in ,een ideale positie van Italië om eisen op tafel te leggen ,en Duitsland zal veel moeite hebben om het op te lossen ,zien we hier het einde van Merkel en de euro unie?

  Wat met het migrantenprobleem? wat als die onderhandelingen falen ? ze maken het probleem zo ondoorzichtig en zwaar op de hand dat niemand er nog kop noch staart aan krijgt.

  In wezen is het vrij simpel ,de unie zit dik in de problemen en de weg naar de uitgang is versperd, men kan gerust stellen dat er paniek is bij de elite , geen dag te vroeg….

  Like

 2. antiislamnu // juni 21, 2018 om 21:54 //

  Hoop op einde Europese unie en einde asielparasieten invasie

  Like

 3. we zullen zien, het rommelt wel dat is duidelijk

  Like

 4. polderboy // juni 21, 2018 om 22:18 //

  Ook in de NATO rommelt het:
  https://www.wsj.com/articles/natos-civilian-chief-warns-of-trump-tough-talk-at-next-summit-1529605540

  De VS kan het verdrag wel eens op de helling zetten, omdat de Europese leiders zich niet aan de afspraken houden:
  1) ze verdommen het om die 2% van het nationaal inkomen te besteden aan NATO uitgaven;
  2) Ze importeren massaal lui, die hier overal jihad basis kampen bouwen en de NATO haar veiligheid van binnen uit slopen.

  Overigens zoekt de VS al toenadering bij de defensie organisatie de SCO, waar de Russen, de Chinezen en de Indiërs in zitten, die die 2 punten wel heel erg serieus nemen.
  Geef de VS eens ongelijk.

  Like

 5. Dat mens trekt weer haar liefste omasmoeltje uit de kast. en die mannen krijgen slappe knieeen .Nog een voor ber g ik heb God gevraagd haar te stoppen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s