Nieuw

Islamles op het Seyster College, een ‘openbare school’

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Islamles op het Seyster College, een ‘openbare school’

 1. paulzwueste // juni 21, 2018 om 20:55 //

  Pedagogen…
  Stelletje landsverraderlijke laffe ratten!!!

  Like

 2. Scrutinizer // juni 21, 2018 om 21:37 //

  Het irritante is dat ze zelf de antwoorden manipuleren, zoals “Hij kreeg bezoek (van een engel!) op…” Pardon? Alsof het om een vaststaand feit gaat! Dus bij deze erkent de schoolleiding te geloven in engelen? De enige correcte manier van antwoorden (om te tonen dat je de inhoud van hte boek kent) is “Hij zou bezoek (van een engel) gekregen hebben op …”.
  Door niet de voorwaardelijke wijs te gebruiken maar gewoon de indicatief neemt de directie een standpunt in: ze geven aan het verhaal voor waar aan te nemen en geloven DUS ook in engelen.

  Volgende vraag is nog veel leuker: “de engel zei, dat”. Tja, er zijn geen getuigen van dus kan je antwoord nooit fout gerekend worden. De leerling zou dus kunnen antwoorden met “de engel zei dat [blablablah] maar dat ie dat nooit aan iemand mocht onthullen doch het wel in 2018 moest influisteren aan [leerling] die het dan via zijn schooltentamen zou kunnen openbaren”

  Like

 3. antiislamnu // juni 21, 2018 om 21:57 //

  Dit is een grapje hoop ik??

  Like

 4. polderboy // juni 22, 2018 om 10:57 //

  Amsterdamse regenten gaan net als in WOII weer collaboreren, lees ik:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2203725/van-aartsen-onderzoekt-samenwerking-met-salafisten

  Van Aartsen zegt dat heel wat bestuurders en collaborateurs indertijd absoluut niet armer van zijn geworden met het collaboreren en meewerken met de Joden transporten uit Amsterdam, en ziet daarom ook nu weer een vruchtbare samenwerking met de salafisten tegemoet.

  Mooie klus voor Halsema, om die salafisten daar in de moskee te gaan pijpen, lijkt me.

  Like

 5. Sinds dat ik foto,s gezien heb van Halsema met de vriendin van Volkert v/d G en zijn toenmalige Advocate in een gezellig onderonsje in een kroeg heb ik een enorme hekel aan die Groen-Linkse politica die verdween uit de politiek door omstandigheden ?????(Fortuyn)en nu ineens Burgemeester wil worden van die Linkse NSB Rattenstad
  Tijden gaan zich herhalen toen de Joden verraden werden en afgevoerd naar vernietiging,s kampen en dat gaat weer gebeuren als die Moslims of Halsema Burger meester word alleen dan zijn het BLANKE Nederlanders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s