Nieuw

Geforceerd deugen met het roze salafistenblog

Dat was heel krampachtig zoeken om 10 Marokkanen te vinden die niet fout zijn.

Om, ja om wat eigenlijk ?

Om de besnedelanders te troosten.

Nu de Atlas-Leeuwen het helaas niet gered hebben

Helaas ? Who gives a fuck !

[wachten met topic tot ze uitgeschakeld zijn – red.], willen we onze Marokkaanse medelandiërs ff een hart onder de Rif riem steken.

Waarom ?

Er gaan ook dingen goed! Hier negen TOPMOCRO’s die we er graag bij hebben:

Tellen is moeilijk, want Bart Nijman noemt er vervolgens tien op.

Hafid Bouazza is wel okay.

Ahmed Aboutaleb
Van onderaf opgewerkt in de politiek. Kamerlid, staatssecretaris, burgemeester van de meest hardwerkende stad van Nederland. Nee, die uitspraak over salafisme was niet slim – misschien zelfs wel een beetje verdacht. Als je net doet alsof alle moslims ook een beetje salafist zijn, dan weiger je letterlijk om onderscheid te maken tussen de radicale, extremistische islam en de gematigde doorzon-islam. Dat is koren op de verkeerde molens, het houdt moslims gevangen in hun geloof en het baart ons ook wel een beetje zorgen: is er echt maar 1 islam, en is die dan per definitie gevaarlijk voor on- en andersgelovigen?

Haha, Nijman denkt Abou de islam uit te moeten leggen. ‘dan weiger je letterlijk om onderscheid te maken tussen de radicale, extremistische islam en de gematigde doorzon-islam.’ Abou is niet de enige die dat onderscheid weigert te maken hoor. Erdogan roept dan woedend dat er maar 1 islam is. Van Qaradawi moet dan je kop er af. Maar de ongelovige Nijman wensdenkt het beter te weten. Nijman verzon ooit zelfs de term ‘seculiere moslims‘. Er is ook maar 1 koran Nijman, en er is ook maar één uitleg toegestaan. (vandaar dus ‘roze salafistenblog‘)

Driss Boussata schijnt goed te zijn omdat die ooit werd uitgefloten, alsof dat een verdienste is.

Najib Amhali omdat die een keer mee mocht doen met de Toppers.

Nadia Ezzeroili is een Nederland ondermijnende diversiteitsdramster en daar is niks goeds aan.

Abdelhak Nouri schijnt goed te zijn omdat die dood is. (dat zijn niet onze woorden, het is wel wat cru om hem postuum beterschap te wensen: ‘Beterschap, Appie.‘) En nee, niet heel Nederland deed mee met die deugmanie, wij hebben geen woord aan hem besteed.

Ali B. heeft de mazzel gehad dat Neerlands omvolkingsbrigades een troetelMarokkaan nodig hadden en zelfs dan was er nog niet eentje te vinden zonder crimineel verleden.

Hind Laroussi is een halve Marokkaanse, net als Ali B. trouwens, en is niet veel verder gekomen dan een of ander zangconcours.

Khadija Arib werkte voor de Marokkaanse koning en heeft een dubbel paspoort waar ze best van af kan , maar weigert dat en heeft derhalve niks in Nederland te zoeken.

Marokkaanse mevrouwen tellen we niet mee, want dan zouden we op 11 komen.

Bonus-bonusmevrouw

Ja, daar hebben wij nog een fijne boete aan overgehouden, omdat we een fotootje van haar gebruikt hadden. Was onze eigen schuld. En zeiken we niet over. En hebben jullie (lieve lezers) voor ons betaald, dank jullie wel nog.. Rommel en ik hebben de laatste 50 euro gedeeld. Maar wat was precies de prestatie van Elou Akhiat dan ? Dat haar exploitatievergunning binnen een half jaar ingetrokken werd ? Of dat het eigenlijk een Turkse wijnbar was ?

Doe je zo hard je best om 10, slechts 10, geslaagde Marokkanen te vinden en dan wil zelfs dat niet lukken. Wat zegt dat ? Over het roze salafistenblog en over Marokkanen ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Geforceerd deugen met het roze salafistenblog

 1. Komt er ueberhaupt iets goeds uit Marokko?

  Like

 2. polderboy // juni 21, 2018 om 09:49 //

  Wel weer leuk bij ze is het stukje video met Azarkan van DENK:
  https://www.geenstijl.nl/5142568/terugkijkon-jinek-zuivert-azarkan-van-slechte-ideeen/

  Daar zie je duidelijk hoe dat fascistische proces tot stand komt in zo een club zoals DENK, die op een fascistische ideologie als de islam drijft.
  Azarkan legt uit dat het een team gebeuren is. Hij was met 10 man enthousiast bezig met de valse campagne tegen Wilders op poten te zetten.
  Hij weet echter niet meer wie “het idee” had.

  Nee, natuurlijk weet hij dat niet meer.
  In zo een teamproces waar een zootje fascisten bij elkaar zitten, gaat het immers van kwaad tot erger, en zelfs de ergste misdaden worden in de Koran gewettigd.
  M.a.w. zelfs de ergst denkbare daden vallen nog binnen de spelregels die het team kent. Vergelijk de ouderwetse maffia maar, die ook dat soort spelregels kent.

  Dan maakt het echt niet uit wie de aanzet gaf tot de verdere vormgeving van dit idee in het team van 10 man, omdat ze allemaal vol zitten met dat soort ideeën, waar ze immers heilig in geloven.

  Like

 3. Leeft die junk eigenlijk nog?
  Oreren over zelfbeschikking eb tegelijkertijd niet van de drank af kunnen blijven …

  http://cobra.canvas.be/cm/cobra/boek/1.1958089

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s