Nieuw

Familie van door Marokkaan vermoorde vluchtelingenactiviste wil geen racistische discussies

Familieleden van Sophia L. vechten tegen racistische agitatie.

Een student verdwijnt, een debat over de oorsprong van de verdachte begint. Het gezin van de vrouw is woedend: “In geen geval zou Sophia willen dat racistische agitatie uit haar naam wordt gedaan.”

Ze wilde liften naar haar familie in Beieren, maar Sophia L. is daar nooit aangekomen. De vermeende moord op een jonge vrouw uit Leipzig houdt het land al dagenlang bezig. Er is onder andere discussie over de etnische afkomst van de verdachte, vooral in sociale netwerken.

Toen nog niet bekend was dat ze vermoord was, plaatsten haar vrienden een oproep dat ze vermist was (hieronder, rood).

Op dat moment was bekend dat ze met een Marokkaanse vrachtwagenchauffeur meegegaan zou zijn, schreven Bild en Compact-online:

Maar van haar vrienden mocht dat absoluut geen rol spelen en dat waren maar smerige racistische speculaties.

Nu is de Marokkaanse chauffeur opgepakt in Spanje en laat Der Spiegel weten dat haar broer een brief heeft geschreven naar de media:

Nu hebben familieleden en vrienden van de vermiste student commentaar geleverd op deze discussie. “We willen erop wijzen dat de nationaliteit van een potentiële dader niets te maken heeft met zijn daden”, schreef de broer van de 28-jarige in een brief aan de media.

Daarin vroeg hij ook om gevoeligheid en overpeinzing: zijn zus had vluchtelingen gesteund en was actief tegen rechts. “Sophia zou onder geen beding willen dat racistische opruiing ten koste van haar zou gaan, zoals in sommige gevallen al is gebeurd.

Volgens berichten in de media is de verdachte die in Spanje is gearresteerd afkomstig uit Marokko en naar verluidt veertig jaar oud. Tot op heden hebben de politie en het parket echter nog geen informatie verstrekt. Of de man nu vanuit Spanje naar Duitsland wordt gebracht, laten de onderzoekers ook open.

Sommige familieleden en vrienden hebben haatzaaiende opmerkingen ontvangen, waaronder doodsbedreigingen, zo vervolgt de broer. Het was ondraaglijk hoe de verdwijning van zijn zus door racisten werd geïnstrumentaliseerd, hoewel het niet eens duidelijk was wat er was gebeurd.

Sophia L. is afgelopen donderdag voor het laatst gezien toen ze volgens getuigen uit Schkeuditz bij Leipzig naar Beieren wilde liften en in een vrachtwagen wilde stappen. De politie gaat ervan uit dat de 28-jarige werd gedood. De zoektocht van onderzoekers heeft tot nu toe geen resultaat opgeleverd.

Volgens de politie worden er nog steeds dringend getuigen gezocht die de student zagen nadat zij in de vrachtwagen was gestapt. Iedereen die de truck later op rustruimtes of op de snelweg heeft gezien, moet ook contact opnemen.

‘De meisje’, zei ik dat echt 🤭

Het doet denken aan de zaak van Maria Ladenburger de studente die door een illegaal vermoord werd, die daarvoor in Griekenland ook al een moord gepleegd had, maar toch gewoon Duitsland binnen kon komen. Maria was de dochter van een hoge EU-pief. Op haar begrafenis hielden haar ouders een collecte om meer verkrachtlims het land binnen te laten.

Duitse ouders vermoorden hun eigen kinderen om maar te deugen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

27 Comments on Familie van door Marokkaan vermoorde vluchtelingenactiviste wil geen racistische discussies

 1. Je hebt godsdienst- en andere ideologiewaanzinnigen en het gedrag zoals in dit artikel beschreven lijkt daar sterk op. Liever sterven ze de marteldood dan dat ze hun dwaling inzien en zetten ook nog eens de Poorten van Troje open terwijl ze liggen te roosteren. Ik wens ze graag #OGDT toe.

  Like

 2. Fransdo // juni 21, 2018 om 20:52 //

  Zo lang niet duidelijk is of de Marokkaan ook daadwerkelijk de moord heeft gepleegd kun je daar dus niets over zeggen. Als dat nadien wel duidelijk wordt …… tja.

  Met zulke lieden kun je dus moeilijk de discussie aan gaan. Ook al hadden ze er boven op gestaan dan nog verzinnen ze wel de een of andere uitvlucht. Net als bij dat mokkel in Zweden die zei dat het nou eenmaal bij de cultuur hoort om vrouwen aan te randen en dus eigenlijk kun je het ze niet kwalijk nemen. Als ik zulke tegenargumenten krijg dan ga ik maar wat anders doen, discussiëren moet natuurlijk wel zin hebben en als je de discussie al in gaat met een plaat voor je hoofd dan ben ik weg.

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // juni 21, 2018 om 20:52 //

  We moeten vooral niet vergeten dat in het leven van linkse lieden de mate om weg te kunnen kijken van ontwikkelingen die vernietigend zijn voor je bestaan, bepaald of je gelukkig zal kunnen zijn of niet.
  Marie Antoinette gaf daarvan al haar voorbeeld door het volk bij gebrek aan brood te adviseren gebak te eten.
  De pure verschrikking van de vermoorde dochter, zuster, of vriendin wordt hier acceptabel gemaakt door de moordenaar te definiëren als ’n naamloos en cultuurloos wezen.
  Kortom ’n universeel “Mens” zoals jij en ik die in ’n onweerstaanbare opwelling, ’n moment van menselijke zwakte had gehandeld, waarbij het slachtoffer waarschijnlijk ongelukkig ten val was gekomen.
  De dader had het beslist niet zo bedoeld….
  Het verlies wordt daarmee tot haar meest verheven essentie teruggebracht en los gemaakt van elke primitieve aardse emotie.
  Er bestaat geen omvolking door moordlustig onderontwikkeld tuig dat onze landen verpletterd,
  dat de doodsvijand van onze samenleving en onze cultuur blijkt te zijn en waaraan Sophia door de politici op volkomen onverschillige wijze werd opgeofferd.
  Er bestaat alleen ’n verheven berusting.
  “Wij maken het in ieder geval niet erger dan het al is.
  God heeft het in zijn oneindige wijsheid zo gewild.
  Het enige dat wij wensen is rust…”

  (Ik kan zo nog uren doorgaan, ik schud de zelfhypnose zo uit m’n mouw.)

  Zij die zo denken beseffen niet hoe egocentrisch ze denken en handelen.
  Juist door hun houding maken ze het mogelijk dat elke dag duizenden onschuldige Duitsers het slachtoffer worden van het getriefel dat bewust door gewetenloze politici naar binnen wordt geloodst.

  Liked by 6 people

 4. polderboy // juni 21, 2018 om 21:30 //

  Sommige mensen worden enorm geil van stichtelijk vinger wapperen en preken houden, als ze daarvoor een vers lijk ter beschikking hebben.
  “Over lijken gaan” noemen ze dat, meen ik.

  Persoonlijk had ik haar echter gewaarschuwd als familie voor bepaalde gevaren, die recent in de samenleving dramatisch gegroeid zijn.

  Liked by 1 persoon

 5. jackvanderveen // juni 21, 2018 om 21:54 //

  Al die losgeslagen lynxen zijn het kapotschieten niet waard, daarom leven ze nog.
  Maar betekenen wel ons noodlot.

  Like

 6. antiislamnu // juni 21, 2018 om 22:20 //

  Welke gestoorde gaat in deze tijd nog liften dat is sowieso al vet uit de tijd en dat meisje is gewoon compleet gestoord.
  Liften in Duitsland als meisje van een jaar of twintig is het zelfde als een leeuwen kooi in lopen.

  Liked by 1 persoon

 7. Altijd al gezegd en ik blijf het zeggen de linkse gedachtengang is een geestesziekte een geestelijke afwijking die eigenlijk behandeld zou moeten worden met dwangverpleging .
  Er is op deze aardkloot geen een levend organisme dier of zoogdier plant of wat anders dat roept om zijn eigen vernieteging geen een nul .
  Behalve dan de linkse gutmensch die zelfs de moord op zijn eigen genenpool eerste lijn kinderen loopt te verdedigen en dus roept om totale vernieteging van zijn bestaan .
  Als je er in je zieke kop maar een goed en warm gevoel van krijgt om je eigen ego te strelen over de rug van je dode kind dan is het goed toch ?.

  Liked by 4 people

 8. trebor2110 // juni 21, 2018 om 22:41 //

  Marokkaan red politie agent .

  Like

 9. Warry Edsteiner // juni 21, 2018 om 22:51 //

  Toch wel triest voor de dader om zo van het padje te zijn dat je iemand vermoord, wellicht kunnen de nabestaanden van het slachtoffer zich over hem ontfermen en een collecte houden om ook die boot met verrijklims in Bremen aan te laten meren. /sarc

  Liked by 1 persoon

 10. Zulke figuren zouden na de geboorte gelijk gesteriliseerd moeten worden.

  Like

 11. Fransdo // juni 21, 2018 om 23:05 //

  Diep respect voor PauZwueste en hslot4 voor hun inzendingen.

  Het punt is lijkt mij: als jij als particulier een hele bonte verzameling en vertegenwoordiging van Afrikaanse roofdieren om je heen wilt verzamelen, uiteraard op eigen risico, dan ben ik de laatste om je tegen te houden. Wat mij betreft ga je je goddelijke gang. Maar ik wens A-B-S–O-L-U-U-T dat je mij daar buiten houdt en mij daar niet bij betrekt,, niet direct doordat mijn dochter niet meer veilig over straat kan en niet indirect doordat ik door mijn nog steeds stijgende belastingafdracht moet meebetalen aan jouw Linkse Hobby. Sodemieter toch op met je vluchtelingen-onzin, pleur daar lekker een paar miljoen ontwikkelingshulp naar toe, -daar hadden wij dat toch voor?- maar hou dat vervolgens lekker uit mijn buurt en ga je waanzin lekker voor eigen rekening en risico uitoefenen!!!!

  Liked by 2 people

 12. Gezien de activiteiten van het slachtoffer kunnen we dus stellen dat het wederom gaat om zo’n linkse dombo die willens en wetens de Europese cultuur moedwillig aan het ondermijnen was?
  Daarnaast ‘actief tegen rechts’ was…..en nu hartstikke dood is…?!

  Awel, de lering die we hieruit kunnen trekken is dus; lieden met verkeerde ‘hobby’s’ aldanniet gecombineerd met een verwrongen wereldbeeld ruimen zich zelf uit de weg.

  That’s nice.
  Next!

  Liked by 3 people

 13. Warry Edsteiner // juni 22, 2018 om 00:19 //

  Ik wilde wat zeggen maar dan krijg ik akuut de gefluoriseerde schietschijven op m’n dak!
  Next!

  Liked by 2 people

 14. Gelukkig gaan langzaam de grenzen dicht en wordt de vluchtelingenindustrie een sunset-industrie als u begrijpt wat ik bedoel.
  Sneeuwvlokjes gaan dooien, asieladvocaten moeten ander werk gaan zoeken, linkse regeringen vallen om. enz…..
  Maar alweer…eigen schuld dikke bult.
  De vrouwen en meiden in West-Europa zijn dommer dan dom, dat blijkt steeds weer.

  Like

 15. Republikein // juni 22, 2018 om 03:02 //

  De Eurojackpot staat nog steeds op 90 miljoen.

  Liked by 2 people

 16. De naam of omschrijving van de persoon is niet het probleem, maar dat hij slecht DNA heeft.

  Like

 17. Republikein // juni 22, 2018 om 09:50 //

  Het DNA van de dode vrouw is ook niet om over naar huis te schrijven, eveneens dat van haar supporters.
  Natuurlijke selectie zullen we maar zeggen.

  Like

 18. Tjah die mocros zijn het wel gewend om op dakjes te klimmen en er van af te springen zo te zien .
  Mischien kan de politie dat samen met ze oefenen op de volgende iftar

  Liked by 1 persoon

 19. Republikein // juni 22, 2018 om 12:13 //

  Oh ja, je refereert aan Den Haag I presume.

  Like

 20. Als toevoeging aan mijn vorige post,…. we kunnen blijven afgeven op individuele gevallen en hun afwijkende hersenspinsels, echter hetgeen onderbelicht blijft is wie of wat er in grote mate verantwoordelijk is voor dit gedrag, tw. het onderwijs.
  Een onderwijssysteem -ook in NL- dat inmiddels decennialang pupillen aan het vergiftigen is met een abjecte linkse- werkelijkheid cq wereldbeeld dat niet bestaat.
  Waar onderwijs als taak heeft jonge mensen voor te bereiden op de echte wereld zijn er generatie’s geïndoctrineerd met een schijnbeeld van een sprookjeswereld uit ‘1000 en 1 nacht’. Met als adagium, iedereen is lief, iedereen is gelijk.

  En nu? Nu vallen er dus doden!
  Dit om het simpele feit dat ‘sprookjes’ het per definitie afleggen tegen de realiteit.

  Met grote dank aan het onderwijs en de mallotige lieden die dit gestalte geven!

  Like

 21. Republikein // juni 22, 2018 om 12:45 //

  Op school leer je niet zo veel, vroeguh op de lagere, geschiedenis, vaderlandse en algemene, en op kristelijk ook bijbelse, mix het een beetje en je krijgt een aardig wereldbeeld.
  Leren schrijven, lezen en rekenen, en that’s all, een kind kan de was doen.
  Je kunt het ook uitstellen, de was, is het vandaag bruin voor en geel achter.

  Like

 22. Greengo // juni 22, 2018 om 17:27 //

  Tommy Robinson arrest: an MP’s bizarre response to a constituent

  Like

 23. The body of a 28-year-old female hitchhiker from Germany has been found in Spain following the arrest of a Moroccan truck driver believed to have been involved in her murder.
  German Sophia Lösche went missing on the 14th of June after she got in a truck while attempting to hitchhike from Leipzig to Amberg in Bavaria, according to investigators. Her body was found Thursday evening near a petrol station just outside the Spanish city of Bilbao, Bavarian tabloid Tz reports.

  http://www.breitbart.com/london/2018/06/22/female-pro-migrant-activist-allegedly-murdered-moroccan-migrant-truck-driver-hitchhiking/

  Like

 24. Een nieuwe islam strategie.

  Like

 25. Haar gestoorde linkse,(destijds op de linkse hitler NSDAP stemmend, die goede relaties met moslims had) stemmende familie heeft haar waarschijnlijk geadviseerd om juist met een mislim rat vrachtwagen chauffeur mee te liften.
  Lullig voor die links kut, maar boontje komt …..

  Like

 26. Like

 27. Greengo // juni 23, 2018 om 18:30 //

  Dat ‘R.I.P.’ zal wel goed zitten, ik bedoel, liggen.
  Niets.
  Dan de Waarheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s