Nieuw

Bron nepadvertentie-rel en Wilders doen aangifte tegen Azarkan

DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders doet donderdag aangifte tegen Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan om het plan nepadvertenties te gaan inzetten tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen. Ook de reclameman die onthulde dat Denk een nepnieuwscampagne overwoog, stapt naar de politie.

Door de campagne zouden Wilders en de PVV in een slecht daglicht worden geplaatst. Wilders twittert dat hij met reclameman Eduard Nandelall heeft gesproken. „De nep-banner kwam van Azarkan zelf!” Nandelall heeft zijn kant van het verhaal verteld en zijn excuses aangeboden aan de PVV-leider.

Wilders doet om 19.00 uur aangifte tegen Azarkan wegens smaad en laster. Reclameman Eduard Nandelall doet ook aangifte, omdat Azarkan zijn goede naam zou hebben aangetast…

LeesverderTelegraaf>>
Update;

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

5 Comments on Bron nepadvertentie-rel en Wilders doen aangifte tegen Azarkan

 1. De moeite om hier een link achter te laten kan ik mezelf dus ook wel besparen.
  het is zelf nog zichtbaar in de reactie lijst.

  Like

 2. Oh wat zal Erdogan weer gekwetst en woedend reageren.
  Zijn volkomen onschuldige Turken in het buitenland worden voor de rechter gesleept…

  Liked by 1 persoon

 3. DENK gaat op zn bek met de teachings van de koran Taqiya .

  Liked by 1 persoon

 4. Greengo // juni 22, 2018 om 15:18 //

  Machiel de Graaf (PVV) zet Tunahan Kuzu (Denk) klem
  ’13 december 2017- Tijdens een interruptiedebat in een AO over inburgering en integratie geeft Machiel de Graaf precies aan waar de schoen knelt als het gaat om Kamerleden en/of bewindslieden met een dubbele nationaliteit.’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s