Nieuw

Trump to Europoodles: “Roll Over. Bark. Beg…Crawl.: With a Korean Preface

I don’t get it. I know, I know, I’m just some mutt in Mexico with a computer, and easily puzzled. But…huh? Trump, we are told, pulled off a master stroke in Singapore. All the world reels at this astonishment. We see Talleyrand and Metternich rolled into one gorgeous taco. But…but….

Who did the doing, and who got done?

What really happened, as best I can tell: For years America’s relation with North Korea was its usual one of military intimidation: Submit, or we will forever keep you in poverty if we don’t actually bomb you into rubble, a point kept in North Korean consciousness by annual military exercises aimed at Pyongyang. OK. Business as usual. The Empire barks.

Then this kid Kim decides to build his own deliverable nukes, tell Washington to bugger off, and starts launches. Worse, or better depending on your viewpoint, he rants about turning the US into lava. Washington suddenly pays attention to the North as it never had before.

Cute, huh?

Fred On Everything >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s