Nieuw

Timmermans’ diversiteit – Nog nooit zo veel aanrandingen op zo’n korte tijd in Freiburg: “Gevoel van veiligheid burgers wankelt”

In de Duitse stad Freiburg hebben zich op heel korte tijd veel aanrandingen voorgedaan. “Dat is nooit eerder gebeurd”, zegt de politiewoordvoerder. Het veiligheidsgevoel van de bevolking wordt op de proef gesteld door de aanhoudende reeks seksuele delicten. Wat is er aan de hand?

Freiburg staat bekend als een levendige universiteitsstad met een prachtig oud centrum. Maar de afgelopen weken haalde de metropool omwille van een andere reden de krantenkoppen: aanrandingen en seksueel geweld.

“Sinds eind mei ondergraaft een ongekende reeks seksuele delicten het veiligheidsgevoel van de bevolking,” schrijft de plaatselijke krant ‘Schwarzwälder Bote’.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Timmermans’ diversiteit – Nog nooit zo veel aanrandingen op zo’n korte tijd in Freiburg: “Gevoel van veiligheid burgers wankelt”

 1. polderboy // juni 20, 2018 om 19:32 //

  “Het waren bij de asielaanvragen trouwens dus zonder uitzondering gevluchte homo’s, die uit Iraq, Iran, Afghanistan, Pakistan, Bangladesh, Somalië, Turkije, Egypte, Tunesië, Marokko, Algiers, Jordanië, Syrië en Libië in Freiburg zijn komen wonen?
  Best vreemd eigenlijk dat zo veel van die homo’s na hun verblijfsvergunning ontvangen te hebben, allemaal met een vrouw getrouwd zijn?
  Ook eigenlijk vreemd dat die homo’s allemaal in die salafistische moskeeën actief zijn?
  Daarnaast zie je nooit eentje van hen op de Gay Pride Parade meedoen?”
  dacht de rechercheur van het criminal ambt, en besloot:
  “Maar goed, deze homo’s kunnen de daders niet zijn.”

  Liked by 1 persoon

 2. …….’veiligheidsgevoel van de bevolking wankelt’…..

  Tja,…dan moeten die Duitsers maar eens een beetje beter hun best mbt het bestuderen van de hoogstaande cultuur van hun nieuwe ‘Mitbürger’.
  ’n Beetje beter integreren zou ik zeggen, en rap graag…..

  ♫ wees welkom, wees welkom ♫, zingen is leuk, maar ’t is niet vrijblijvend!

  Liked by 1 persoon

 3. verwijder bericht maar indien het niet bevalt, dan weet ik wél hoe het hier gaat. Ik ben een trotse inwoner op mijn plekje aarde, in het limburgse. Ik kom heel graag in Duitsland, goed eten gastvrijheid. En veel cultureel en landschappelijk schoon te beleven. Dan komt het toch vreemd en een domper op mijn lekker gevoel, als ik dan in daar in een typisch duits eifel dorpje, migranten uit Afrikaanse, midden oosten mensen zie. Dat past helemaal niet. Een dorpje zo typisch duits, zeer oud traditioneel, en dan hup zo’n zieligheids gast daar gehuisvest.

  Mensen, als iemand emigreert vanwege een betere baan of toekomst, is dat ook iemand die wat voor zijn toekomst wil doen, en die passen zich ook aan!!
  Ik, en dat is de zware kost, begin recentelijk mijn denk patroon wat te moeten bijstellen, en denk nu dat die hele kwestie omtrend verleden van duitsland dusdanig gemanipuleerd was en is, dat je spreken kan van een zeer lang opgezet verhaal wat de huidige geschiedschrijving omver zal werpen. Die Hitler had het zo slecht niet gedaan, zeker niet voor eigen volk. Ik vermoed bijna dat men destijds het kwaad heeft zien aankomen, en er radicaal mee gekapt heeft. Het hele duitse volk stond met de hand naar een richting. De industrie draaide, de wagen für das volk, dus de VW “volkswagen” was een enorm succes. Je kan mij voor gek verklaren, maar er klopt iets niet aan het verhaal.
  Limburg, mijn trots en de oude garde die hier en daar nog leeft ( collega word 80 volgende maand, werkt nog steeds!! ) oud mijnwerker, super kerel en puur limburgs.
  Freiburg, en zo zijn er nog vele mooie steden, besmet met niet traditionele huis eigen culturen. Zeer jammer.
  Dat hele “vluchtelingen” circus is zekers weten met een andere agenda dan die wij kennen, het “klootjesvolk’. Niks tegen echte emigranten, zoals gezegd die komen wel met serieuze bedoelingen. Mijn vader was zo iemand. Een duitser, getrouwd met met Nederlandse. Verhuisd naar hier, taal geleerd en hard gewerkt. Dat is andere koek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s