Nieuw

Terroristen mochten legaal naar ons toekomen – Terugkeergekte

Het is een echt schandaal in het Duitse asielbeleid, maar de bondskanselier wil er niets van weten, net zomin als haar nieuwe minister van Binnenlandse Zaken. Maar Horst Seehofer is nog maar een paar maanden in functie en trok gisteren aan de noodrem.

Feit: zelfs afgewezen en uitgezette asielzoekers, voor wie een officieel inreisverbod geldt, komen gewoon terug naar Duitsland en vragen dan weer legaal asiel aan! En worden NIET afgewezen!

De federale minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) en bondskanselier Angela Merkel (CDU) hadden hierover pas op maandag standpunten ingenomen.

► Seehofer: “Dat dit (de afwijzing, red.) Vandaag niet het geval is, werd mij pas tijdens mijn jonge ambtsperiode bekend. Ik denk dat dat onverklaarbaar is! ‘

► Merkel: “En tot nu toe, toen een terugkeerverbod werd bevolen (…), dat deze terugkeer mogelijk was, heb ik nu pas kennis genomen in deze discussie.”

Was er echt geen manier om het te weten? “Wie in het najaar van 2015 iedereen die aan de grens het toverwoord ‘asiel’ zegt het land in laat, weet dat dit voor IEDEREEN geldt”, vertelde een hooggeplaatst medewerker van het Ministerie van Binnenlandse Zaken aan BILD.

Het geval Sayed M.

BILD documenteert het pad van een teruggekeerde vluchteling met een inreisverbod als bijvoorbeeld voor een onbekend aantal soortgelijke gevallen:

Tegen de vermeende Egyptische Sayed M. (54) zijn verschillende onderzoeken ingesteld, waaronder het “verblijf van het terroristische netwerk van Arabische mujahideen in een trainingskamp”. In 2012 verliet hij Duitsland, naar verluidt naar Egypte. Het heeft ook een “officieel inreisverbod tot 2022” gekregen.

Maar in het najaar van 2017 keerde Sayed M. “ondanks het terugreisverbod” terug naar Duitsland en diende op 2 november 2017 een asielaanvraag in bij de Essen vestiging van de BAMF. Hij woont momenteel ongecontroleerd in NRW!

Undercover-journalist: “135.000 potentiële islamisten Duitsland binnengesluisd”

100 verboden gevallen van wedertoelating per maand

Sinds januari 2017 heeft de Federale Politie gemiddeld een honderdtal verboden hertoelatingen van eerder afgewezen asielzoekers opgespoord met een inreisverbod per maand – dat echter aan de grens niet kan worden afgewezen!

De reden: Aan het einde van de zomer van 2015 heeft de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (CDU), na overleg met kanselier Angela Merkel, besloten dat niemand aan de grenzen mag worden geweigerd om asiel aan te vragen.

Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer zei gisteren dat deze praktijk met onmiddellijke ingang zou worden beëindigd.

Bild >>

Of Seehofer zijn zin gaat krijgen moeten we nog zien. In het verleden is hij al te vaak een blaffende hond gebleken in plaats van een bijtende. Voorlopig heeft Merkel twee weken uitstel gekregen en moet er eerst weer EU-overleg plaatsvinden. En de agenda van de EU is bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Terroristen mochten legaal naar ons toekomen – Terugkeergekte

  1. Dat mens heeft een gigantische plaat voor dr kop

    Like

  2. Greengo // juni 25, 2018 om 01:04 //

    Imam Tawhidi Reflects on Sebastian Kurz Decision to expel up to 60 Imams @Mullah v.s.Allah @TAG TV

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s