Nieuw

Kom je buiten knikkeren?

Knikkeren? Met kauwgomballen. Nou ja, in ieder geval een leuk en leerzaam spelletje voor kinderen vanaf 5 jaar met een onbeperkt aantal spelers.

Het is een reeds langer bestaande video die zaken rond armoede en vluchtelingen in een goed perspectief plaatst. Waarschijnlijk wordt het als tamelijk schokkend ervaren door gutmenschen want die kunnen niet uit hun bubbel komen, beter gezegd verrekken ze dat omdat ze totaal vergiftigd zijn en in het kamp van de wereldverbeteraars is geen speelruimte voor kritiek.

Eerder heeft Zeepertje zich er al eens over uitgelaten, over het zelfnivellerend vermogen van de aarde. Om het bestaan van de mensheid te garanderen moeten we stoppen met dit soort dwaze ideologie. Wrong time – wrong place dan ga je dood. In westerse landen hebben wij met onze voorvaderen keihard gewerkt en gevochten middels het ons gegeven intellect om te komen tot de verworvenheden en de vrijheden waar we nu in leven.

Het geforceerd door onze strot rammen van die voortdurende influx van migranten is zomaar weer een stap in het cultureel Marxisme dat het “blanke ras” wil vernietigen door vermenging met soortgenoten uit gebieden als sub-Sahara en Afrika met als doel een diepe verstoring in de westerse samenleving, the clash of civilisations, de creatie van een minder intelligent volk dat gemakkelijk dicteerbaar is. De westerse samenlevingen zijn toch al in hun denken murw geslagen en afschuwelijk socialistisch geïndoctrineerd, het monddood maken van die samenlevingen, eveneens een stap in het cultureel marxistisch denken, is op dit moment ook in volle gang zoals blijkt uit de feitelijke censuur op vele platforms alsmede de wetgeving omtrent hoegenaamd “fakenews” waar hard aan wordt gesleuteld. Pure communistische praktijken ter vernietiging van ons als natie, volk en ras! Vreemd toch dat de enorme elite in de EU hierin meegaat? Ondertussen bekokstoven zij in het duister allerlei zaken in bijvoorbeeld zo’n clubje als Bilderberg die uiterst geheim blijven. Neemt u van Zeepertje aan dat dit eerst het begin is van een doodslag op u; “You ain’t seen nothing yet”

En wie hier achter zitten? Ik zal niets verklappen maar geld speelt een kardinale rol bij deze nieuwe wereldorde.

Het blijven pompen van geld in bijvoorbeeld Afrika, waar de centjes naar believen worden besteed om, zoals laatst, een voetbalclub voor 30 miljoen te sponsoren uit de UK… het is totaal zinloos. Laat staan het hierheen halen van hordes jungle lieden die door een zeker IQ van gemiddeld 85 kennelijk niet in staat zijn hun eigen land te ontwikkelen. Daar hebben ze ons blanken dan weer voor nodig. In 2015 drongen meer dan een miljoen invasiërs ons continent binnen, houdt u dat “miljoen” even voor ogen bij het volgen van de spelregels…

Links speelt vals, maar dat wist u al toch?

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s