Nieuw

Italië: wordt Lega de grootste partij?

Foto: Leider van de Italiaanse Lega Nord partij. Screenshot Rete 4

Internationaal staat de huidige Italiaanse regering van Giuseppe Conteregelmatig onder vuur. Op het thuisfront lijkt het echter of de Italiaanse bevolking het beleid van de nieuwe ‘regering van verandering’ wel kan smaken. Volgens de laatste peiling van SWG kunnen de partijen die deel uitmaken van de regering nu samen rekenen op de steun van bijna zes op tien Italianen.

Uit een recente gerichte peiling bleek al dat acht op de tien Italianen het besluit van Matteo Salvini(Lega), de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, steunen om de Italiaanse havens te sluiten voor migrantenboten.

Sceptr >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s