Nieuw

Hulp aan illegalen vanaf nu strafbaar in Hongarije

BOEDAPEST – Het Hongaarse parlement heeft een wet aangenomen die bepaalde vormen van hulp aan illegalen strafbaar maakt. De wet zal vooral het werk van hulporganisaties moeilijker maken.

Bij herhaaldelijke overtreden van de wet, die met een ruime meerderheid werd aangenomen, kan dat een gevangenisstraf van maximaal een jaar opleveren. De wet heet Stop Soros, verwijzend naar de filantroop George Soros die hulporganisaties steunde en zich daarmee de woede van premier Viktor Orbán op de hals haalde.

Het is hulporganisatie vanaf nu verboden om in een gebied van acht kilometer langs de EU-buitengrens te komen om vluchtelingen bij te staan…
LeesverderTelegraaf>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

2 Comments on Hulp aan illegalen vanaf nu strafbaar in Hongarije

 1. Fransdo // juni 20, 2018 om 19:46 //

  Godverdomme!!! Hoe kan dat nou dat mensen uit Oost Europa vier keer zo slim zijn geworden dan dat bijeengeraapte zooitje wat we hier in de 2e Kamer hebben. En dat noemt zich de elite?

  Hoe kan dat nou dat mensen uit Hongarije jaren eerder door hebben dan hier hoe je de oorspronkelijke bewoners van je land moet beschermen tegen kwalijke invloeden van buitenaf?

  Kunnen we die Viktor Orbán niet vragen om hier een tijdje de rol van Rutte over te nemen?

  Sturen we Rutte zo lang een half jaar op vakantie naar een van zijn favoriete landen, Eritrea bijvoorbeeld. Immers, er vertrekken toch regelmatig vluchten vanuit Nederland met Eritreese vluch, sorry vakantiegangers, naar Eritrea om vakantie te vieren en familie te bezoeken. Rutte kan dan gelijk mee in de Jump-seat.

  Liked by 1 persoon

 2. Orban is geen Bilderberg lakei zoals Rutte. en zoekt ook geen baantje in brussel.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s