Nieuw

Duitse politie functionaris geeft Trump gelijk: Criminaliteit fors gestegen door migranten, maar wordt niet geregistreerd

Truc die in heel West Europa en ook Nederland wordt toegepast om statistieken naar beneden te krijgen: Onbehandelde zaken worden niet meer meegeteld

Gisteren herhaalde de Amerikaanse president Donald Trump dat de criminaliteit in Duitsland sinds het binnenlaten van grote aantallen migranten minstens 10% is gestegen, wat vrijwel onmiddellijk door bondskanselier Merkel werd ontkend, die op de recente cijfers wees waaruit zou blijken dat de criminaliteit juist licht is gedaald. Een Duitse politie functionaris heeft echter bevestigd wat Trump en collega’s, onafhankelijke journalisten en enkele politici al jaren zeggen, namelijk dat de criminaliteitsstatistieken enorm worden gemanipuleerd om de bevolking te misleiden over de negatieve gevolgen van de massa immigratie uit islamitische landen.

In mei publiceerden zowel Nederland als Duitsland de nieuwste statistieken, waaruit zou blijken dat de criminaliteit in ongeveer een kwart eeuw niet meer zo laag is geweest. ‘De cijfers spreken voor zich,’ reageerde Angela Merkel dan ook op Trumps uitspraken. Ja, er moet natuurlijk nog veel worden gedaan, maar de ontwikkelingen zijn in haar ogen bemoedigend.

XanderNieuws >>

Reageerder ‘polderboy’ scheef in de comments onder dit stukje al:

Hier lees je dat het aantal delicten in Duitsland juist enorm is gedaald:
https://www.brisbanetimes.com.au/world/europe/donald-trump-taunts-angela-merkel-on-twitter-over-immigration-20180619-p4zm9y.html

Maar hier lees je de cijfers meer uitgekauwd, met commentaar van de politie:
https://www.welt.de/politik/deutschland/article175699875/Kriminalitaetsstatistik-Nicht-mehr-nur-Faeuste-sondern-zunehmend-auch-Messer.html

Zo is het enorme aantal fietsendiefstallen wel gedaald, maar dat betreft de aangiften, en mensen geven die diefstallen niet meer aan, omdat ze toch wel weten dat dat geen zin heeft.

De Politie zegt ook dat die grote brij van die optelsom niks zegt over de intensiteit van misdrijven die onderling enorm kunnen verschillen. Elke fietsendiefstal is een delict en elke moord is ook een delictt.

En hoe zit het bij de echte zware delicten?
Van het totaal van 2379 moorden werd in 2017 1140 door buitenlanders gepleegd. Bijna de helft van de moordenaars is in deze kleine groep te vinden!!
En van het aantal seksdelicten van 11.282 wordt 3483 door buitenlanders gepleegd.
Dat is een aandeel van meer dan 30% die deze kleine groep erin heeft!!

Stel in totaal 2 miljoen buitenlanders, dan zit je op 57 (1140/20) moorden per 100.000 buitenlanders.
Hier een lijstje moorden per land:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate#By_country
Die 2 miljoen buitenlanders in Duitsland zouden op nummer 2 in de wereld eindigen als meest gewelddadig.
Alleen in El Salvador worden er meer mensen per 100.000 vermoord, maar daar hebben ze een uniek probleem van georganiseerde misdaad bendes.
Afgezien daarvan, zijn die buitenlanders in Duitsland de nummer een moordenaars in de wereld!!.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Duitse politie functionaris geeft Trump gelijk: Criminaliteit fors gestegen door migranten, maar wordt niet geregistreerd

 1. Like

 2. Johan P // juni 20, 2018 om 21:33 //

  Mooie grafiek Fubar. En die laat ook meteen zien dat er iets helemaal mis is, want de daling die is ingezet in de misdaden gepleegd door niet-Duitsers is wel heel erg scherp. Dat kan vrijwel alleen maar worden veroorzaakt door een plotseling veel harder en intensiever opsporingsbeleid (waarvan we weten dat het er niet is) of een verandering/aanpassing in de dataverwerking. Tenzij al die niet-Duitsers zich opeens aan het aanpassen zijn en aangezien ze daar absoluut geen reden voor hebben omdat er niets wordt opgegd is dat een ongeloofwaardig verklaring. Bovendien is gedragsverandering iets van de lange adem.

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // juni 20, 2018 om 21:44 //

  Islam is kanker

  Like

 4. Fransdo // juni 20, 2018 om 22:51 //

  Dat zien we in Nederland ook. Ook hier wordt tegen de klippen op gelogen.
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/09/afname-criminaliteit-in-alle-delen-nederland

  Ooit zat ik in de uitkering. Daar ben ik toen uitgegooid waardoor het aantal werkzoekenden daalde en de werkgelegenheid steeg. Eens deed ik aangifte van een misdrijf. Volgens de verbalisant moest ik niet bij hem op het bureau zijn want het gebied waar het was gebeurd ‘viel’ onder een ander bureau. Als je mensen al bij de aangifte frustreert dan daalt het aantal misdaden bijna automatisch. En al die door de overheid betaalde instanties en onderzoeksbureaus och, die werken wel mee. Tegenwoordig vraagt een onderzoeksbureau ook niet meer aan de opdrachtgever=overheid wat ze onderzocht willen hebben, tegenwoordig is de eerste vraag: ‘Wat wil je dat er uit komt?’

  Als een blanke man in de USA mensen neerschiet dan spreekt het NOS-journaal over een witte man. Wordt hier iemand aangerand door een cultuurverrijker dan spreekt men van ‘een man’.

  Als ik te laat ben met het doen van belastingaangifte dan krijg ik nog 14 dagen de tijd want anders krijg ik een boete, als ik die aangifte eenmaal heb gedaan dan neemt de Belastingdienst op zijn gemak drie jaar de tijd om tot een definitieve aanslag te komen.

  De overheid geloofwaardig? Kom op hee!!!

  Liked by 2 people

 5. En vandaag weer resultaten van een of ander onderzoek, dat zou uitwijzen dat meer immigratie alleen maar positieve effecten heeft op de economie, de werkgelegenheid enz. Zal wel door Soros opgesteld en of betaald zijn.

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // juni 21, 2018 om 12:45 //

  Aan de andere kant zijn die immigranten uit islamlanden wel allemaal ambtenaren in functie die de shariawetten van Allah handhaven.
  Als we ze allemaal ook nog een wapen geven, dan hebben peil snel een stevige nieuwe wetgeving, die gaat gelden.
  Rutte maakt het niks uit. Die zegt toch altijd alleen maar: “Dat staat in de wet” als ze hem iets vragen.

  Like

 7. Ieder land heeft zijn eigen Centraal Bureau van Sjoemelaars (CBS).
  Hier te lande is het hun taak om -samen met de NPO/NOS/MSM- het gepeupel vooral niet teveel te verontrusten.
  (hetgeen overigens ook de eerste prioriteit is van om het even welke regering)

  Nog niet zo lang geleden hadden ‘zij’ de slogan ‘gaat u maar rustig slapen de regering waakt over U’. (om vervolgens als eerste weg te vluchten toen het minder ‘rustig’ werd)

  Zo zijn er bijv. de laaste tijd in verschillende varianten, nieuwe offensieven gestart waarin kenbaar wordt gemaakt hoe gelukkig de gemiddelde Nederlander wel niet is…..
  Mooi hé?

  En U raadt het al, ook hier is het CBS U graag van dienst!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s