Nieuw

Denk werkte aan nepadvertentie PVV

Politieke partij Denk heeft in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar gewerkt aan een ‘nep’-advertentie die de PVV in een kwaad daglicht moest stellen. Dat meldt het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV (BNNVARA). Het bestuur van Denk zelf heeft uiteindelijk van uitvoering van het idee afgezien.

Volgens De Nieuws BV ging het om een banner (een online advertentie) met de beeltenis van PVV-leider Wilders en de tekst ‘Na 15 maart gaan we Nederland zuiveren’.
Later onthullen

Voormalig campagneleider en huidig fractievoorzitter Azarkan bevestigt dat Denk die banner inderdaad heeft bedacht. Op die manier wilde de partij waarschuwen voor het gedachtegoed van de PVV.

De partij was van plan dan later te onthullen dat het geen advertentie van de PVV, maar van Denk was. Maar volgens Azarkan heeft de partijtop al binnen drie dagen besloten de campagne niet uit te voeren…

LeesverderNOS>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because Zeepertje is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Denk werkte aan nepadvertentie PVV

 1. Denk neukt Hollanders.

  Liked by 1 persoon

 2. En natuurlijk worden er nu geen maatregelen genomen. Maar o wee als de PVV zo iets had bedacht.

  Liked by 1 persoon

 3. jeanette k // juni 21, 2018 om 10:06 //

  Wanneer gaat iedereen leren dat die alleen die DENK-BENDE bestaat uit mosliminfiltranten,
  maar iedere moslim in het westen dito?
  http://antivenin.blogspot.com/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html

  Liked by 1 persoon

 4. jeanette k // juni 21, 2018 om 10:07 //

  Correctie: had moeten zijn niet alleen die DENK-BENDE

  Like

 5. polderboy // juni 21, 2018 om 10:39 //

  Meteen verbieden die islam partij DENK. met al die reli-fascisten uit Mekka..

  Like

 6. Door de campagne zouden Wilders en de PVV in een slecht daglicht worden geplaatst. Wilders twittert dat hij met reclameman Eduard Nandelall heeft gesproken. „De nep-banner kwam van Azarkan zelf!” Nandelall heeft zijn kant van het verhaal verteld en zijn excuses aangeboden aan de PVV-leider.

  Wilders doet om 19.00 uur aangifte tegen Azarkan wegens smaad en laster. Reclameman Eduard Nandelall doet ook aangifte, omdat Azarkan zijn goede naam zou hebben aangetast. Azarkan beweert dat Nandelall de advertentiecampagne op eigen houtje
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2200991/bron-nepadvertentie-rel-en-wilders-doen-aangifte-tegen-azarkan

  Like

 7. Wat is er eigenlijk van deze aangifte door Geert Wilders terecht gekomen. Is deze nog in behandeling? Of is “excuses” aanbieden wel weer genoeg?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s