Nieuw

De foto’s van Obama’s kinderconcentratiekampen die de media u niet willen laten zien

De media en de politieke klasse worden steeds verontwaardigder over het besluit van het regering-Trump om immigranten die illegaal de grens zijn overgestoken, op te sluiten en te vervolgen.

In de hetze wordt opzettelijk verzwegen dat de regering van president Obama ook gebruik heeft gemaakt van detentiefaciliteiten.

De huidige immigratiewetten van de VS hebben, wanneer ze worden gehandhaafd, tot gevolg dat gezinnen die met kinderen aankomen tijdelijk worden gescheiden in aparte detentiefaciliteiten om de volwassenen te vervolgen.

Het beleid om immigranten te vervolgen voor het illegaal overschrijden van de grens is ingevoerd door meerdere overheden. De regering-Obama vervolgde daarbij een half miljoen illegale immigranten en scheidde gezinnen. De regering-Bush ook.

Persoonlijke verslagen van immigratieadvocaten vertellen een verhaal over Obama die zich evenzeer zorgen maakte over niet-begeleide minderjarigen die naar de grens reisden en een afschrikmiddel wilde creëren.

Foto’s van grensdetentievoorzieningen uit het Obama-tijdperk, genomen in 2014, lijken bijna identiek aan de foto’s gemaakt tijdens de Trump-tijdperk.

Je ziet ze echter nooit. Hier zijn ze, genomen in 2014 tijdens een media tour van een Obama-era detentiefaciliteiten in Brownsville, Texas, en Nogales, Arizona.

Foto’s bij The Daily Caller >>

Screenshot van het foto-overzicht op twitter:

Obama camps

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on De foto’s van Obama’s kinderconcentratiekampen die de media u niet willen laten zien

 1. In de Daily Caller staan deze ea feiten over Obama !

  Like

 2. polderboy // juni 20, 2018 om 18:14 //

  Ja maar Obama is goed. Die detentiecentra hebben niks met Obama te maken.
  En Obama zei dat islam vredelievend is, dus die honderden extremistische jihad groepen die over de hele wereld opereren, hebben niks met islam te maken.

  Wordt er ergens binnenkort nog een profeet verwacht in een of ander heilig boek?
  Anders moeten we Obama maar weer terughalen, want al die linkse mensen raken helemaal van de leg af.

  Liked by 1 persoon

 3. Like

 4. Wat is dit nu?

  Like

 5. Freija // juni 22, 2018 om 16:23 //

  Ja Aad, dat is fake. Zal wel zo’n laffe joper zijn die na een indoctrinatie van een jaartje of zes denkt dat ie het recht aan zijn kant heeft. Het is net de Hitlerjugend, die dachten ook dat ze goed bezig waren.

  Like

 6. Like

 7. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s