Nieuw

WK 2018 : De White Power Viking racisten uit IJsland

Dat is niet mijn mening laat dit even duidelijk zijn maar wel de mening van de politiek correcte wereld.  Een zooitje droef toeters en wereldverbeteraars die het IJslandse promotie filmpje voor het nationale voetbalteam nou niet echt met bewondering en respect kunnen aanschouwen.

We kennen de IJslanders natuurlijk van het uitermate vrolijke supporterslegioen en de voetballers die vol passie en strijd de voetbalarena tot die van hen maken. Een inzet en beleving waar de Nederlandse, voor zover nog aanwezig,  voetbalmiljonairs wel eens een voorbeeld aan zouden mogen nemen.

Nu leek het de IJslanders leuk om een animatie filmpje te maken alwaar hun nationale trots als Vikingen figureren om de fans nog maar eens wat meer op te zwepen voor het wereldkampioenschap te Rusland.

Spelers zoals Everton’s Gylfi Sigurdsson worden gekroond met schilden en met bloed op hun shirts terwijl anderen een maliënkolder dragen. En in tegenstelling tot dat wat de criticasters de wereld wijs willen maken heeft dit dus wel degelijk alles met voetbal te maken. De beste Nederlandstalige alcoholist zanger ooit zong er toch niet voor niets over? En het is ook nog eens de lijfspreuk van mijn ooit roemruchtige clubje N.E.C. Nijmegen geweest heb zelfs nog ergens een shirtje in het fraaie rood, groen en zwart liggen met deze tekst der op.

De video eindigt met de woorden FyrirIsland, Voor IJsland. En waarom ook niet, mogen ze niet trots zijn op hun land? Mogen ze niet trots zijn op de prestaties van hun team zonder dat gelijk de complete politiek correcte lügenpresse op de achterste benen staat te brullen en met de racisme kaart staat te zwaaien. En hoezo racisme? Wie bepaalt het eigenlijk dat dit een eerbetoon aan de White Power strijders is?

Doe eerst maar eens even naar het filmpje kijken.

Dan kan ik toch gewoon de conclusie trekken dat het geweldig gemaakt is lijkt mij, fraai een beetje kort maar zeer zeker goed gemaakt en inderdaad de link tussen Vikings en de dominantie van het blanke ras is zo gemaakt, hoef je niet eens zo ver voor te zoeken bands als Saga of Skrewdriver om maar eens wat te noemen zingen met regelmaat over Vikings en White power maar wat kan mij dat bommen, helemaal niets.

Ik ga toch ook niet elk Duitstalig lied terug beredeneren naar de tweede wereldoorlog of middels elk lied waarbij iemand wordt vermoord en verkracht (in willekeurige volgorde) de link leggen naar asielzoekers?

Laat de IJslanders lekker feest vieren en gek doen voor hun land en laat ze trots zijn op de geleverde prestaties zonder gelijk te lopen zieken en zeiken. Ik vind het filmpje goed gemaakt en hoop dat ze het ver gaan schoppen zodat we nog vaak van de IJslandse oerkreet, Vikingkreet of de van oorsprong overigens Schotse Haka mogen genieten.

Iceland’s terrifying Viking fan chant is actually Scottish

Maar ook dat maakt geen donder uit, feest vieren, zuipen, lol maken en een beetje voetballen dat moet er in Rusland gebeuren en voor de rest moet iedereen zijn bakkes houden en zich al helemaal niet druk maken over een goed gelukt Viking filmpje uit IJsland.

HAKA

Met groet Bolo

Oh ja voor het andere gezeur, foto boven dit ‘artikel’ is een screenshot.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on WK 2018 : De White Power Viking racisten uit IJsland

 1. templars2017 // juni 19, 2018 om 21:46 //

  Dat ze het in een voetbal stadion doen is er zelfs al te veel aan, we zouden eens zo een bende naar het EU gebouw moeten zenden…………

  Liked by 3 people

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 19, 2018 om 22:50 //

  Nou heb tot mijn spijt één wedstrijd gezien van de IJslanders maar ik vond het geen reclame, niet voor IJsland noch voor het voetbal, met elf man op de eigen speelhelft proberen de nul-nul te houden is ook niet bepaald krijgshaftig te noemen.

  Like

 3. Warry Edsteiner // juni 19, 2018 om 23:42 //

  Eichmann en Hitler aten graag spaghetti, volgens de gehersenspoelde idioten die door de NOS, SBS en RTL zich de hersens hebben laten spoelen is dus iedereen die spaghetti eet een nazi en hebben ze DUS 6 miljoen doden op hun geweten. Ondertussen laten ze zich zonder enig verzet hun land en vrouwen afpakken en zijgen als meelzakken neer op de bank om zich verder te laten hersenspoelen achter de buis…

  Like

 4. Een rood kruis op een schild werkt als rode lap op een stier?

  Like

 5. “”Kalinka” (Russian: Калинка) is a Russian song written in 1860 by the composer and folklorist Ivan Larionov and first performed in Saratov as part of a theatrical entertainment that he had composed.[1] Soon it was added to the repertory of a folk choral group.”

  Like

 6. Europese broedervolkeren, mooi om te zien.

  Like

 7. Piet Karbiet // juni 20, 2018 om 11:13 //

  Alleen als Turken massaal met vlaggen zwaaien mag dat, want dan is het cultuur ofzeau.

  Liked by 1 persoon

 8. paulzwueste // juni 20, 2018 om 16:28 //

  IJsland is IJsland en vergeet de Ieren niet!
  Ierland hoort er ook bij!
  Ook al staan ze met 5-0 achter, ze blijven zingen.
  Prachtig!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s