Nieuw

Trump: Amerika wordt geen asielimperialistisch terreurkamp zoals Europa

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Trump: Amerika wordt geen asielimperialistisch terreurkamp zoals Europa

 1. Ik vind dat we eigenlijk die linkse media gutmenschen bn ers helemaal de tievus moeten tweeten met feiten over de invasanten mischien een discord of teamspeak server openen en gewoon eens in de week een avondje allemaal dezelfde hastag en tweets versturen naar bn omroep land .

  Liked by 1 persoon

 2. Liked by 1 persoon

 3. Ik sluit me voor de volle 100% aan bij jouw opinie @Adriaan.

  Like

 4. Fransdo // juni 19, 2018 om 15:29 //

  Ik erger me er kapot aan dat zooitje waardeloze politici in Europa, voor een groot deel nog ongekozen ook, die mij en Nederland voor LUL hebben gezet in de rest van de wereld zoals in Amerika en bijvoorbeeld Hongarije. Je moet toch een verschrikkelijke teringhekel hebben aan mensen als je dit je medemensen in eigen land aandoet. Willen we dan een Rodrigo Duterte hier hebben om de boel weer op te ruimen? Graag!!!! Want onze eigen politici zijn nog veel erger. Er is maar één verschil tussen de huidige politici en Duterte. Duterte is er eerlijk over wat hij andere mensen aandoet.

  Like

 5. en ik vertrouw die Amerikanen met hun trump niet. holliewoud perikelen

  Like

 6. Fransdo // juni 21, 2018 om 23:08 //

  Ik vertrouw Trump juist volkomen. Ik vertrouw die andere politiek-correcte Amerikanen niet.

  Like

 7. jrtpf // juli 5, 2018 om 23:08 //

  trump en Amerika is een groot toneel zoals op veel plekken in de wereld. Ik vind het en komedie. Ieder zijn meug, maar kom op zeg lachwekkend hoe die ami’s te werk gaan. ene ronald reagan voormalig cowboy filmacteur, ene schwarzenegger als “goevenor” of “califoernia” en ene bush hillbilly enzoverder. En dus met zo”n playboy tyupe trump acht jij dat als geloof waardig?

  Like

 8. jrtpf // juli 5, 2018 om 23:09 //

  het is een spel van groot formaat beste Fransdo

  Like

 9. Fransdo // juli 11, 2018 om 21:29 //

  Ja. Lekker dan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s