Nieuw

Potverdomme wat gaat het toch goed met Nederland!

Terwijl eurofiel Rutte zich druk maakt over kinderen in de V.S in plaats van de thuisloze kinderen en de kinderen die in armoede leven in ons eigen land en die veel hulp kunnen gebruiken, zijn we ondertussen op de tweede plaats beland in de rij van landen waarbij arme huishoudens meer dan 40% van hun inkomen aan wonen besteden. 48% om precies te zijn, een stuk hoger dan het Europese gemiddelde…

Door Elise Nijmegen

Er staat letterlijk dat als een gezin meer dan 40% van hun inkomen aan wonen besteedt dat dan volgens de EU het gezin overbelast wordt en de aanvaardbare levensstandaard bedreigd is.

Arme huishoudens verwonen bijna de helft van hun inkomen

.
Maar daar maakt Rutte zich niet zo druk om… Rutte is geobsedeerd door de EU, heeft grote plannen voor Nederland wat in de praktijk betekend dat wij als Nederlandse bevolking nog meer uitgezogen en gediscrimineerd worden en onze Nederlandse identiteit, tradities en cultuur dreigen te verliezen door het opnemen en promoten van veel mensen met andere normen, waarden, gebruiken en cultuur.

Rutte: toekomst Nederland ligt in EU, maar doelen moeten concreet zijn

Om dit kracht bij te zetten betalen we het dubbele aan belasting op boodschappen, de energierekening is omhooggegaan en blijft het aantal bijstandsuitkeringen stijgen… Het percentage arme huishoudens bestaat volgens het CBS (2015) uit 6% Nederlanders en 28% niet-westerse huishoudens. Maar dat zal nu wel meer zijn aangezien er steeds meer economische gelukszoekers worden toegelaten door dit krankzinnige pro-islam kabinet.
Omdat de levensstandaard van vele Nederlanders door alle anti-Nederlandse bezuinigingen onder leiding van Rutte drastisch is gedaald is het aantal zelfmoorden door uitzichtloze situaties gestegen…

Aantal zelfdodingen in Nederland opnieuw iets toegenomen

Maar het gaat toch zo goed met Nederland… Persoonlijk denk ik dat het tijd wordt dat Rutte en zijn eurofiele onbetrouwbare slaafse gevolg afgezet worden en dat ze worden vervangen door politici die wel vaderlandsliefde hebben. Die wel een beleid voeren waarbij gehandhaafd wordt waardoor de veiligheid verbeterd in ons land. Politici die het gevaar van de islam niet ontkennen en het durven aan te pakken. Politici die niet willen dat onze kinderen gebukt gaan onder een EU-dictatuur.

Het is belangrijk dat we als bezorgde Nederlanders contact leggen met elkaar. Groepeer en sluit u aan bij een organisatie, partij, groep of brotherhood die allemaal op hun eigen manier vechten voor het behoud van ons Nederland, waar nu de waanzin regeert…

Een land waar motorclubs onterecht gezien worden als een bedreiging en verboden worden terwijl de terreurorganisatie Antifa geen strobreed in de weg gelegd wordt. Een land waar Friezen die opkomen voor onze tradities gestraft worden en een doodsbedreiging aan het adres van Sinterklaas onbestraft blijft. Het had wel uit kunnen lopen op een bloedbad maar daar hoor je verder niemand over… Een land waar Pechtold een penthouse cadeau krijgt en doofpotten en pedofilie aan de orde van de dag zijn.

.
Het wordt tijd om orde op zaken te stellen en daarbij hebben we elkaar als Nederlanders nodig. Dit is ons land en dat gaat nu niet en nooit niet een islamitisch land worden!!!

Door Elise Nijmegen

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Potverdomme wat gaat het toch goed met Nederland!

 1. Geef het Volk brood en spelen om de aandacht af te leiden en wat hebben wij weer!!! WK voetbal zodat iedereen weer voor de afleidingsbuis zit en niet de straat opgaat om te protesteren en alle ruiten van het Catshuis ingooit.die Rutte en consorten brengen ons allemaal aan de bedelstaf.
  Oprotte met die Rutte die land en volksverrader.

  Liked by 1 persoon

 2. Piet Karbiet // juni 20, 2018 om 11:20 //

  Volgens het CBS propagandakanaal zijn wij het gelukkigste volk ter wereld. Afijn, dat riep Ceaucescu ook naar zijn volk ….

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // juni 20, 2018 om 16:57 //

  Elise Nijmegen.
  Kijk, dit is nu een artikel naar mijn hart.
  Met héél véél pit geschreven.
  Duidelijke taal en geen gezeur met ingewikkelde zinnen en tussenzinnen.
  En het beschrijft precies datgene waar het om gaat.
  De Nederlander pleegt zelfmoord omdat hij/zij in ’n uitzichtloze situatie terecht is gekomen…!
  En dat aantal zelfmoorden pèr jaar zal alleen nog maar toenemen.
  Rutte, en die hele bende EU-criminelen zullen in de naaste toekomst standrechtelijk berecht moeten worden.

  Aanklacht hoogverraad en dood door schuld.
  Mooie kans dat ze allemaal zullen hangen!

  Like

 4. Greengo // juni 20, 2018 om 17:50 //

  DENK plande nepnieuwscampagne onder PVV-vlag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s