Nieuw

Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”

Een 25-jarige zogenaamde “asielzoeker uit Oost-Afrika” verkrachtte donderdag in Ottrau/Hesse op brute wijze een 39-jarige vrouw, die een zwart Merkelbeest mee had genomen dat stond te liften. Dat is de dank – van de miljoenen die Duitsland komen verrijken.

Volgens politierapporten van zaterdag zit de zedendelinquent nu tijdelijk in hechtenis. Het onderzoek is overgenomen door het parket van Marburg. Dat probeert nu de exacte gang van zaken op te helderen.

Hij kon aangehouden worden door aanwijzingen van de bevolking

Volgens eerdere bevindingen was de 39-jarige “ervaringsdeskundige van het Grote Sociale Experiment” van de systeempartijen op donderdagochtend met haar auto onderweg en nam toen de verdachte mee. Dat was bijna haar doodvonnis! In Ottrau (district Schwalm-Eder) zou hij haar tegen haar wil hebben uitgekleed en geslagen – toen vond er volgens de politie gedwongen seksueel contact plaats. De “beschermingbehoevende vluchteling” vluchtte toen, maar slechts een paar uur later volgde een grootschalige klopjacht na ‘online’ tips van de bevolking, in de directe omgeving van de plaats van het misdrijf en op de begraafplaats in Ottrau.

De exacte herkomst van de Afrikaanse bloeddiamant was vrijdagmiddag nog niet vastgesteld. Reeds in de auto probeerde de Afro-lifter “zijn chauffeur” seksueel te dwingen – mogelijk als gevolg van een Franstalig taalprobleem. Toen zij niet voldeed aan de verwachtingen van de Merkel-Ork, viel hij haar aan tijdens de reis en sloeg op de chauffeuse in.

De neger trok de vrouw uit de auto en verkrachtte de 39-jarige onder “massaal gebruik van geweld”.

Een ooggetuige beschreef dat ze een gejammer in de buurt van de begraafplaats merkte, eindelijk ontdekte ze het slachtoffer. Op donderdagmiddag hing de vrouw voor een huisingang in Ottrau. “Ze huilde bitter en sprak over de daad, ze vertelde hoe de omvolkingsneger almaar op haar in bleef slaan”.

“De zwarte man verkrachtte me”.

Terwijl een andere buurtbewoner politie en hulpverleners waarschuwde via de gsm, zorgde ze voor het slachtoffer: “Ze was helemaal in elkaar geslagen, haar ogen gezwollen, haar armen vertoonden duidelijke tekenen van massaal geweld”.

Volgens de ooggetuige vond het misdrijf plaats in de buurt van de begraafplaats van Ottrauer; de verkrachter werd vervolgens in de vroege avond door agenten gearresteerd. De politieagenten zouden daar volgens de getuige ook de kleren van het slachtoffer in beslag hebben genomen. Voordat de politie hem kon bereiken, vroeg de dader naar verluidt een andere Ottrauerin “om water”, die vervolgens de politie informeerde en blijkbaar de agenten op zijn spoor zette. De getuige toonde zich vrijdagavond tegenover onze krant geschokt; “Je moet bang zijn om als vrouw alleen rond te lopen”.

Veel Ottrauer hadden op donderdag een grote politieoperatie opgemerkt. Diverse patrouillewagens, burgerpatrouilles, een ambulance en een urgentiearts reden rond het middaguur door het dorp, passanten rapporteerden unaniem. Een vrouw voegt daaraan toe dat de taskforces toen boven de begraafplaats de straat “Am Pfaffenbusch” op reden.

Geruchten over de gewelddadige cultuuraanwinst

In de loop van de middag observeerde Ottrauer politiewagens op zandwegen rond het dorp. Het leek alsof de officieren op zoek waren naar iemand, zegt een Ottrauerin. Aanvankelijk werd in het stadje een ongeval of zelfs een misdrijf zoals inbraak verondersteld.

In de loop van de middag deden de eerste kwade geruchten de ronde. Hij hoorde over de verkrachting in de kroeg in de avond, vertelt een man ons, en een dorpsbewoner zegt, ,,dat de misdaad ook op de vergadering van de bloeddonatie in de multifunctionele zaal in de avond werd besproken,” volgens HNA.

Dat zo’n daad op klaarlichte dag zou kunnen gebeuren, is erg verontrustend, zegt een vrouw in de slagerij: “Je denkt er al over na. Ze heeft het gevoel dat dergelijke incidenten ook op het platteland toenemen, zegt een Ottrauerin: “Het eerste wat ik gisteravond tegen mijn dochter zei: Ga niet met de hond op stap”. En een andere vrouw vertelt dat ze donderdagavond met een heel naar gevoel in haar maag naar het tuinhuis ging: “Ik was bang”.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/06/massive-gewalt-in-ottrau-der-schwarze-hat-mich-vergewaltigt/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10112 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Onvoorstelbaar agressief geweld in Ottrau, Duitsland: “Die zwarte heeft me verkracht !”

 1. antiislamnu // juni 19, 2018 om 09:15 //

  Verschrikkelijk maar hoeveel mensen hebben met dit asielparasieten beleid ingestemd?
  Wie heeft er op de Duitse hoer merkel gestemd en beetje naïeve om een liftend neger mee te nemen dan ben je eigenlijk best wel heel dom.

  Like

 2. Die is nou zeker een “ervaringsdeskundige van het Grote Sociale Experiment”.
  Ze kan er nou echt over mee praten met zo’n ervaring.

  Like

 3. Levenslang voor ISIS-Tunesiër die bejaard echtpaar in Oostenrijk doodstak en huis in fik zette.
  Terreur-Tunesiër woont al 25 jaar in Oostenrijk, voelde zich ‘als buitenlander en moslim gediscrimineerd door FPÖ’
  https://nieuws.tpo.nl/2018/06/19/levenslang-voor-isis-tunesier-die-bejaard-echtpaar-in-oostenrijk-doodstak-en-huis-in-fik-zette/

  Like

 4. Welke stupide k.t neemt een kansparelnikker mee als lifter/verkrachter? Niet fijn, maar eigen schuld dikke bult……en zeer waarschijnlijk stemt de gemiddelde mof toch weer op de merkelhoer en consorten, want ook nikker was getraumatiseerd.

  Liked by 2 people

 5. Eigen schuld dikke bult.
  Kan er echt geen medeleven met hebben
  Die linkse welkomst wijven hier in West-Europa leren het ook nooit.

  Liked by 2 people

 6. Yvonne // juni 19, 2018 om 11:49 //

  dit was makkelijk voor deze hersenloze zwarte heer, een dame die zichzelf aanbied, weer een meisje van 16 vermoord
  vroeger heb ik een keer een blanke lifter meegenomen, hij stond op de vluchtstrook naast een auto, er waren nog geen mobile telefoons, dus ik dacht ach hij heeft pech, onderweg bleek dat het zijn auto niet was hij was er zomaar bij gaan staan, toen voelde ik me niet zo prettig meer
  hij had nog de brutaliteit dat ik hem in Rotterdam op de Mathenesserlaan moest afzetten terwijl ik daar helemaal niet moest zijn, gelukkg is het goed afgelopen, ik heb erna NOOIT meer een lifter meegenomen

  Like

 7. Nou dat wordt een medicijn cocktail van virus remmers over drie maanden een hiv test en over een half jaar weer .
  Laatste keer bij controle in Griekenland bleek 47 procent hiv positief te zijn proficiat gutmensch u heeft gewonnen een half jaar in onzekerheid zitten over uw toeomst ik hoop dat het dat waard was om uw egonte strelen .

  Liked by 2 people

 8. Razend benieuwd hoe deze “ervaringsdeskundige van het Grote Sociale Experiment” deze ‘Erfahrungswirklichkeit’ gaat inpassen in haar linkse ‘maakbaarheidsideaal’.
  ‘k Kan me vergissen maar ws zal dit incidentje onder het kopje “toevallig tegen de verkeerde aangelopen, kan gebeuren”, gerangschikt worden.

  En daar linkse ‘deugdozen’ niets op hebben met het toegeven van hun ongelijk wordt dit ‘lift-experiment’ 1 dezer dagen ongetwijfeld opnieuw herhaald.
  Nieuwe ronde, nieuwe kansen………

  (en voor de geïnteresseerden onder ons;
  mocht binnenkort de Ottrau-er Zeitung ‘koppen’ met ‘Frau bestialisch getötet und anschließend zerstückelt’, weten we iig hoe het is afgelopen met deze ‘ervaringsdeskundige’)

  Like

 9. @flo // juni 19, 2018 om 10:43 /

  En welke stomme trut stapt als liftster bij een Marokkaanse vrachtwagenchauffeur in ?

  Nu is ze dood.

  Maar ja, toen haar vrienden een bericht verspreidden dat ze zoek was, dachten die expliciet te moeten melden dat je geen Marokkanen mocht verdenken, want racisme.

  Het is dat gif dat in die kinderen hun hoofden gepompt is waardoor ze nu sterven.

  Schuld van school, leraren, overheid en ouders.

  Like

 10. ik had na 2 maal herhaald niet verder hoeven lezen als “een zwart Merkelbeest…dat stond te liften” Nu het kwartje “Merkelbeest” gevallen is, zeg ik eigen fokking schuld. We weten nu al geruime tijd wat dat voor mensen dat zijn, en dan nóg neem je een mee die staat te liften. Algemeen van begin af ( goed geleerd kind ) zou je moeten weten geen vreemden binnen laten, of met iemand meelopen. Lifters oppikken vraagt om risico’s.
  Maar mevrouw meent het toch te doen met de vraag om problemen. deal with it

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s