Nieuw

Nieuwe PSYOP vanuit de media om open grenzen aan te moedigen

(CC0 Public Domain)

Het is 2 september 2015 wanneer Alan Kurdi aanspoelt op het strand bij de Turkse stad Bodrum. Fotojournaliste Nilüfer Demir maakt een foto die zonder twijfel een van de foto’s van het jaar 2015 genoemd mag worden. Direct na publicatie gaat de foto in hoog tempo rond in reguliere, maar vooral op sociale media. Een internationale golf van verontwaardiging stijgt op. Vele artikelen en tv-programma’s kwamen met speciale uitzendingen over Alan Kurdi of de zogeheten vluchtelingencrisis in het bijzonder. Staatshoofden en opiniemakers deden een beroep op onze morele plicht om mensen in nood te helpen.

Wie kritisch was over de toedracht van Kurdi’s overlijden, de rol die zijn vader al dan niet gespeeld zou hebben hierin of nog steeds van mening was dat ongeacht deze tragedie, grenzen gecontroleerd dan wel dicht moesten werd benoemd tot vijand van de menselijkheid, rechtsextremist of op z’n minst een harteloze egoïst.

Erkenbrand >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Nieuwe PSYOP vanuit de media om open grenzen aan te moedigen

  1. Like

  2. templars2017 // juni 19, 2018 om 20:55 //

    Dit soort toepassingen heeft een naam Emotionele Chantage, als alles faalt den zijn de elite en aanhorigen niet te lam om grof geweld te gebruiken,geweld in de vorm van iedereen een enorm schuldgevoel te doen krijgen.

    Een foto is een beeld als duizenden andere beelden ,maar als de media ,op orders van,er één uithaalt en die buiten proportie ,voorzien van de nodige commentaar ,opblaast dan is de impact niet te overzien en wordt het beoogde doel toch behaald , “a picture tells a thousend words” ook hier ……

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s