Nieuw

Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: “Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest”

De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

Moskeegangers hebben in het bijzijn van de handhavers en de gealarmeerde politie verschillende bedreigingen aan het adres van omwonenden geuit – zo is er onder andere gedreigd om één van de omwonenden ‘het huis uit te slaan’.

Omwonenden voelen zich in hun eigen straat, in hun eigen buurt geïntimideerd en zijn kwaad over de weigering van politie en handhavers om op te treden“, aldus de PVV.

Almere Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Intimidatie en bedreigingen aan eind van Ramadan: “Politie en handhaving kregen instructies om niet op te treden tijdens suikerfeest”

 1. het stond vanmorgen vroeg al op deze site.

  Like

 2. antiislamnu // juni 20, 2018 om 00:01 //

  Met kerst is er toch ook geen overlast van de kerkbezoekers en zoeken zij met de extra drukte gewoon een plekje verderop .
  Wat is dat toch met het geloof van de pedofiel dat er altijd weer ellende is en wat onze handhavers betreft ga u schamen jullie zijn eigenlijk nog erger dan de volgers van het geloof van de pedofiel.
  De angst voor de islam zit er al diep in bij onze overheid

  Like

 3. Moslims smerig geteisem.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s