Nieuw

Financiële jihad – Turkse bijstandsfraudeurs bezitten villa’s in Turkije

Turkse Nederlanders pronken in Turkije met mooie huizen en auto’s, ook als ze een uitkering hebben. Dat ze deze zondag, 24 juni, ook nog op Erdogan stemmen, stoort veel autochtonen. ‘Wij zouden graag met ze ruilen.’

Bij het plaatselijke café in Adayazi sopt de uitbater de tafeltjes. Aan weerszijden van de ongeplaveide straat zitten een stuk of vijftien mannen aan tafeltjes te kaarten, terwijl ze argwanende blikken werpen op de buitenlandse bezoeker. ‘Ze zijn bang dat je een spion bent,’ zegt Ahmet Ozçelik (54), een Turk die jarenlang in Duitsland heeft gewerkt. ‘Ik weet zeker dat ze straks bij mij verhaal komen halen. Ze zijn bang dat ik vertel wie fraude pleegt en dat ze dan alles moeten terugbetalen met een boete.’

Elsevier >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7446 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Financiële jihad – Turkse bijstandsfraudeurs bezitten villa’s in Turkije

 1. Daniel // juni 20, 2018 om 09:24 //

  Het plaatje vind ik wel leuk. ;)))

  Like

 2. Marokko idem dito?

  Like

 3. Helemaal nieuw voor me 35 jaar geleden dus kun je na gaan hoe lang dat dit leegtrekken van Nederland al aan de gang is .
  Turken op school pa in de bijstand meerdere wijven en een of meerdere dikke villas met zwembad in de zandbak/Turkije .Ja en dan die Nederlanders he met hun opmerking domme turken wie is er nou dom ?Nederiglander

  Like

 4. Het zijn inderdaad de domme Nederlanders die altijd op de partijen stemmen die dit veroorzaakt hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: