Nieuw

Duitse jongeren verteld om WK-vlaggen te stelen omdat ze ‘migranten uitsluiten’

De jeugdafdeling van de Duitse linkse partij heeft verontwaardiging opgeroepen nadat ze hun leden opriepen tijdens de Wereldbeker de vlag van het land te stelen en te verwijderen, omdat ze zeggen dat het nationalisme bevordert en migranten uitsluit.

Op hun website beweert de groep dat degenen die de vlag gebruiken vanuit hun raam of op hun auto’s, groepen mensen zoals “migranten, mensen van kleur [sic] en andere mensen die geen deel uitmaken van de nationale collectief “pijn doen” en “minachten” .”

De groep keurt het overal zien van de vlag af, “of het nu op huizen, auto’s of in de supermarkt is … de openbare ruimte wordt steeds meer zwart rood en goud” (de kleur van de Duitse vlag), zeggen ze.

Ze claimen dat een stijging van het aantal vlaggen “feitelijk leidt tot een toename in de hoeveelheid racistisch geweld” en belooft “ervoor te zorgen dat het WK geen thuiswedstrijd wordt van CSU & Co.”

“Verzamel Duitse vlaggen en vecht voor een grenzeloze samenleving”, moedigen ze hun leden aan.

Duitse media melden dat de groep een gedetailleerde handleiding heeft gedistribueerd over de beste manieren om vlaggen te vernietigen, waaronder hoe ze uit auto’s kunnen worden gescheurd en hoe ze in brand kunnen worden geschoten.

“De jacht op de vlaggen biedt veel mogelijkheden voor sportactiviteiten en veldwedstrijden van een andere aard, maar de vlaggen kunnen ook worden verzameld en verwerkt voor veelzijdig gebruik en verwerking”, zegt hun gids.

Een van deze hergebruiken die ze suggereren, is het afknippen van de gouden streep van zes vlaggen en ze aan elkaar naaien om een ​​Antifa tas te maken.

Jongeren worden aangemoedigd om een ​​notitie achter te laten als ze een vlag stelen, en de eigenaar te laten weten dat ze dat hebben gedaan, want “ongeacht je motivatie [om met de vlag te zwaaien], in ieder geval genereer je nationalisme.”

Jeugdorganisatie Wiesbaden JU hekelde de groep van de linkse partij en zei: “We hebben geen reden om ons te schamen voor ons land en onze prestaties, zoals de vrijheid waarin we kunnen leven … ze moeten onze vlag niet meenemen.”

In Groot-Brittannië wakkerde de Royal Mail vorige week dezelfde verontwaardiging aan nadat het had aangekondigd dat het personeel niet met de vlag op hun busjes en fietsen zou mogen zwaaien, en ze zelfs geen sticker van de vlag zouden mogen tonen, met vermelding van ‘gezondheid en veiligheid’ redenen.

Eén postbode beschreef de beslissing als “bonkers”, eraan toevoegend dat “Velen voetbalfans zijn en hun steun voor Engeland willen tonen – maar dat mogen we niet doen.”

Waarom schamen mensen zich zo voor nationale identiteit ?!
Bron>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Duitse jongeren verteld om WK-vlaggen te stelen omdat ze ‘migranten uitsluiten’

 1. Een paar weken geleden stond er toch ook al zo iets.
  Vlaggen en shirtjes jatten voor punten. Ook van de linkse afdeling.

  Like

 2. Dat extreem linkse tuig allemaal oppakken en in werkkampen plaatsen.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik kon ‘m even niet zo gauw terug vinden.
  Maar het stond er al, 2 juni dus.

  Liked by 1 persoon

 4. In een dwangbuis afvoeren en dumpen ergens in shariagebied, kijken hoe groot hun mond dan nog is….

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // juni 19, 2018 om 21:16 //

  Verwonderlijk? niet echt ,verontrustend? zeer zeker , weerom tonen de linkse ratten hun echte doelstelling ,het vernietigen van de nationaliteit .
  De tijd waar trots met waardigheid gedragen werd en zeker als het een nationaal element bevatte liggen blijkbaar in de onderste schuif.
  De uitvoering in volle gang ,eerst een hoop migranten waarvan niemand weet wie of wat ze zijn binnen laten stromen ,dan een schuldgevoel opzadelen door diezelfde migranten een underdog status te geven ,te gelijker tijd de oppositie monddood maken , waarheid in leugen veranderen en zorgen dat je het laatste woord hebt.
  Nu is dus het natinaliteits gevoel aan de orde ,ook dat mag niet meer ,en merkel heeft het voorbeeld getoond..
  Op zich stellen allen die hier aan meedoen zich strafbare feiten volgens de Duitse wetgeving ,ook merkel ,doch als zij het mag doen ,voor het oog van de camera’s,dan mag die linkse achterban het ook.
  Laat ons eens bekijken welke impasse ze hier ineensteken, de grondwet verbied het vernietigen van een nationale vlag ,maar links beweert dat het tonen van een nationale vlag een discriminerend feit is ,ook strafbaar , op de vraag wie hier dader en wie slachtoffer is dringt zich niet direct een antwoord op.

  Per definitie is een supporter dus een discriminerende Duitser die zijn eigen volk voortrekt tegen de migranten , een racist dus.
  Een linkse rat die een nationale vlag vernietigd is schuldig aan een vorm van landsverraad.
  Dus door de daad van een linkse moeten in ce allebei de partijen gestraft worden ,waarop de linkse gaat aanvoeren dat de mens die de vlag heeft buiten gehangen eerst is begonnen.

  Dit houd normaal geen steek en is een echte juridische paradox, het geeft enkel aan hoever de samenleving in Duitsland ,en in andere landen, is gezonken.

  Wanneer zien we dergelijke feiten bij ons gebeuren? per direct zij het niet in dergelijke vorm.

  Bij ons Uw zuiderburen hebben ze de bui zien hangen en zijn ze het op een andere manier gaan interpreteren ,het is nog erger als je er bij stilstaat , arm Europa…

  https://www.demorgen.be/binnenland/opgelet-belgische-vlag-uit-uw-raam-en-of-hoesjes-rond-uw-autospiegels-kunnen-u-duur-komen-te-staan-bec99711/

  Liked by 1 persoon

 6. Lily Demuynck // juni 20, 2018 om 14:41 //

  Deze racisten naar sharia-landen exporteren!!!

  Liked by 1 persoon

 7. Greengo // juni 23, 2018 om 18:25 //

  The English Flag Is Evil & Racist | BBC THREE | More Anti-British Nonsense / The Iconoclast / 220618

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s