Nieuw

WK Voetbal: Feest vierende Zweedse fans onder vuur genomen in café te Malmö

Ten minste vijf Zweedse World Cup fans zijn neergeschoten nadat een schutter het vuur opende op een menigte terwijl deze fans voetbal aan het kijken waren in Malmö, Zweden, volgens diverse media.

Een schutter heeft ongeveer 20 kogels afgevuurd in de coffeeshop waar de overwinning van het land op Zuid-Korea eerder vandaag gevierd werd. Ten minste vijf gewonde was het resultaat volgens de lokale media. Verdere details zijn niet bekend, maar we kunnen allemaal weer rustig gaan slapen er is niets aan de hand.

De verantwoordelijke woordvoerders van justitie zeiden dat het motief voor deze angstaanjagende aanval onbekend is. Dit terwijl over de toestand van de gewonden ook nog niets duidelijk is.

Er is geen bevestiging van wat er met de schutter is gebeurd, hoewel de politie het publiek heeft verzekerd dat er geen reden is voor verdere paniek.

“We hebben het gebied afgesloten en voeren interviews uit en interviewen mensen die gewond zijn als ze kunnen of willen spreken”, zei

Politiewoordvoerder Stephan Soderholm liet weten dat het gebied hermetisch is afgesloten en dat men nu bezig is met het verhoren van omstanders en slachtoffers voor zover mogelijk.

Volgens de krant Sydsvenskan zijn drie van de slachtoffers ernstig gewond geraakt.

Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on WK Voetbal: Feest vierende Zweedse fans onder vuur genomen in café te Malmö

 1. antiislamnu // juni 18, 2018 om 23:46 //

  De telegraaf spreekt over een incident dit wordt natuurlijk weer onder het vliegende tapijtje geschoven .
  Dit heeft niets met de islam te maken staat de leugen media ons weer voor te liegen.

  Like

 2. Let me guess. Again a poor migrant with a difficult childhood and screaming Allahu Akbar. I had my first job when I was 16 and helped my poor parents and I know how difficult life can be. Feel sorry for the swedes but they are nothing but dead meat.

  Like

 3. Verwoerd // juni 20, 2018 om 18:17 //

  Zweden weer! Wat een failed state is dat geworden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s