Nieuw

Vrouw schreeuwt ‘Allahu akbar’ in Franse supermarkt en steekt twee mensen neer

Een persoon afgevoerd naar het ziekenhuis met verwondingen aan de borst door dozen-knip apparaat, een andere winkelmedewerker tevens gewond in La Seyne-sur-Mer; aanvaller aangehouden

Franse media meldden dat een vrouw die “Allahu akbar” roept – “God is groot” in het Arabisch – twee mensen heeft verwond met een dozenknipper in een supermarkt in Zuid-Frankrijk op zondag.

L'établissement Leclerc du quartier des Sablettes, à la Seyne-sur-Mer.

google maps; L’établissement Leclerc du quartier des Sablettes, à la Seyne-sur-Mer.

Een man werd gestoken in de borst tijdens de aanval in de late ochtend in La Seyne-sur-Mer, buiten de haven van Toulon, maar de wond is niet levensbedreigend, zei aanklager Bernard Marchal tegen AFP.

Een vrouw die aan een kassa werkte, was ook gewond, maar niet zo serieus. Beide slachtoffers werden naar een ziekenhuis gebracht.

“Het lijkt een geïsoleerd geval te zijn van een persoon met bekende psychologische problemen,” zei Marchal, “hoewel dat niet uitsluit dat ze mogelijk geradicaliseerd is.”

De 24-jarige aanvaller, die geen politie-verleden had, werd door anderen in de supermarkt overmeesterd en in hechtenis genomen.

De politie doorzocht later haar huis om te bepalen of ze banden had met Islamitische Staat.

“We weten nog niet of dit een terroristische daad is, maar het was in elk geval angstaanjagend”, zei Marchal.

Meer dan 240 mensen zijn gedood bij jihadistische aanvallen sinds het bloedbad bij het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in januari 2015 in Parijs.

Vorige maand vermoordde een “Allahu akbar” schreeuwende man met een mes één persoon en verwondde vier anderen tijdens een aanval op een zaterdagavond in een bruisende buurt in Parijs.
Bron>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Vrouw schreeuwt ‘Allahu akbar’ in Franse supermarkt en steekt twee mensen neer

 1. Wat is een dozenknipper.
  Is dat waar ze kleine meisjes voor het leven mee beschadigen.

  Like

 2. Als ik in een winkel loop, dan hou ik die gasten ook altijd in de gaten en zorg dat er nooit 1tje achter mij kan staan.
  Je ziet het, als je even niet oplet.

  Liked by 1 persoon

 3. Psygologische problemen???
  Die hele islam is een psygologisch probleem en wel wereldwijd.
  Het is een grote club van psygopaten en het wordt de pest van de 21ste eeuw.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s