Nieuw

Trump kraakt immigratiebeleid EU – Nederland verontwaardigd over immigratiebeleid VS, kinderen in kooien

Screenshot ZDF heute.

De Nederlandse regering is van plan de Amerikaanse regering erop aan te spreken dat kinderen van asielzoekers en illegale migranten in de VS worden gescheiden van hun ouders. Telegraaf >>

Als misdadigers in de gevangenis belanden dan worden ze van hun kinderen gescheiden, dat gebeurt in Nederland ook. Dat is niet nieuw of voorbehouden aan de VS onder Trump. Het is pas misdadig om misdadigers niet op te sluiten, en illegaal een land binnenvallen is een misdaad of zou dat toch moeten zijn, zodat ze de (Europese) bevolking kunnen terroriseren.

Hier beeld uit 2014 onder de heilige Obama:

Toen hoorden we Jasper van Dijk (SP) geen vragen stellen, toen hoorden we de VN niet, toen werd Lodewijk Asscher niet misselijk:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Trump kraakt immigratiebeleid EU – Nederland verontwaardigd over immigratiebeleid VS, kinderen in kooien

 1. jackvanderveen // juni 18, 2018 om 20:51 //

  Steeds meer begrijp ik waarom er zoveel luiers (TenaLady) door voor volwassenen geproduceerd worden.
  Al die rooie lynxe incontinente zeikerds, lopen anders continu met een nat kruis.

  Ook op het nieuws die ontzettende ontberingen die die zwarten (negers mag ik niet zeggen, dus doe ik ook niet) op de Middellandse zee hebben moeten doorstaan bij golven van wel vier meter hoog, bij vlak dus.

  Men zou die lynxen het liefst allemaal opknappen en naar Mars afschieten en maar hopen dat ze uit de baan naar Mars geraken uiteraard.

  Like

 2. Claudia M. // juni 18, 2018 om 21:18 //

  Zo…, doet onze Nederlandse regering dat? Persoonlijk zie ik liever dat er hier in eigen land (!) eens gekeken wordt naar al die NIET inburgeraars, waarvan het vermoeden is, dat zij nooit een bijdrage aan de Nederlandse maatschappij zullen bijdragen, maar alleen maar geld zullen kosten!

  Of we [zware censuur] nog niet genoeg te stellen hadden met tweede, derde en onderweg vierde generatie onwillenden en al het overige allang uitgeprocedeerde schorem!

  Het geen kansen verhaal raakt bij mij kant noch wal, iedereen heeft de kans, maar je moet er wel voor werken en dat ethos ontbreekt het nu eenmaal de meesten!

  Like

 3. Ach Allah Lodewijck Asbak schijt ook weer eens bagger uit de Linkse hoek en beseft nog steeds niet dat hij geen reet meer te vertellen heeft en vijfde reserve is in het oppositie team maar afgeschreven voor de politiek en op de transferlijst staat net als de rest van de PvdA
  Die op sterven na zo dood is als een pier daar zorgt de bevolking wel voor en donder op met je rozen want die zitten volet stekels hebben wij JAREN lang gemerkt.

  Like

 4. polderboy // juni 18, 2018 om 22:43 //

  Hier lees je dat het aantal delicten in Duitsland juist enorm is gedaald:
  https://www.brisbanetimes.com.au/world/europe/donald-trump-taunts-angela-merkel-on-twitter-over-immigration-20180619-p4zm9y.html

  Maar hier lees je de cijfers meer uitgekauwd, met commentaar van de politie:
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article175699875/Kriminalitaetsstatistik-Nicht-mehr-nur-Faeuste-sondern-zunehmend-auch-Messer.html

  Zo is het enorme aantal fietsendiefstallen wel gedaald, maar dat betreft de aangiften, en mensen geven die diefstallen niet meer aan, omdat ze toch wel weten dat dat geen zin heeft.

  De Politie zegt ook dat die grote brij van die optelsom niks zegt over de intensiteit van misdrijven die onderling enorm kunnen verschillen. Elke fietsendiefstal is een delict en elke moord is ook een delictt.

  En hoe zit het bij de echte zware delicten?
  Van het totaal van 2379 moorden werd in 2017 1140 door buitenlanders gepleegd. Bijna de helft van de moordenaars is in deze kleine groep te vinden!!
  En van het aantal seksdelicten van 11.282 wordt 3483 door buitenlanders gepleegd.
  Dat is een aandeel van meer dan 30% die deze kleine groep erin heeft!!

  Stel in totaal 2 miljoen buitenlanders, dan zit je op 57 (1140/20) moorden per 100.000 buitenlanders.
  Hier een lijstje moorden per land:
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate#By_country
  Die 2 miljoen buitenlanders in Duitsland zouden op nummer 2 in de wereld eindigen als meest gewelddadig.
  Alleen in El Salvador worden er meer mensen per 100.000 vermoord, maar daar hebben ze een uniek probleem van georganiseerde misdaad bendes.
  Afgezien daarvan, zijn die buitenlanders in Duitsland de nummer een moordenaars in de wereld!!.

  Liked by 1 persoon

 5. Greengo // juni 18, 2018 om 23:18 //

  Children are being Separated from their Parents (and their human traffickers …)

  Like

 6. @polderboy // juni 18, 2018 om 22:43 //

  Die cijfers kwamen 2 dagen nadat we in Nederland exact dezelfde leugens kregen voorgeschoteld en 2 dagen later werd het ook in België gemeld. Oftewel, de cijfers zijn in opdracht van Brussel.

  Like

 7. Fransdo // juni 18, 2018 om 23:33 //

  Dus behalve politiek correct zijn de Nederlandse politici nu ook nog eens selectief verontwaardigd. Wanneer, wanneer worden die Nederlandse politici eens vervangen door lieden met ervaring en functionele intelligentie in plaats van de beroepspolitici die meteen na de Universiteit met een titel de Kamer in willen,

  Like

 8. antiislamnu // juni 19, 2018 om 00:33 //

  Heel goed artikel net bij jinek zit mongool klaver Trump af te branden op zijn migratie beleid hij kreeg er natuurlijk alle gelegenheid voor en niemand die er iets van zei .
  Finnix zou veel meer bekendheid moeten krijgen dan zullen er heel wat ogen open gaan.

  Like

 9. Nederland, de muis die brulde, hahahah

  Liked by 1 persoon

 10. Like

 11. Fransdo // juni 20, 2018 om 09:48 //

  Zo juist is duidelijk geworden dat de kinderen alleen gescheiden worden als de ouders niet kunnen aantonen dat het hun eigen kinderen zijn om die kinderen te beschermen tegen de kindersmokkelaars.

  Waarmee meteen de volgende Linkse ballon (=lees fantasieverhaaltje) is doorgeprikt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s