Nieuw

Suikerziektedag in Landgraaf en Moskou

Het ‘incident’ gisteren bij Pinkpop was iets, maar we weten nog niet wat. De bestuurder wordt doodslag en poging daartoe ten laste gelegd, maar over motieven is nog niets bekend. Het was dus weer suikerziektedag in Landgraaf.

Dat de politie van begin af aan dacht in de richting van een aanslag was overigens aan een klein detail herkenbaar: men had het over het dadervoertuig voortdurend als over ‘een witte bestelbus’. Dat het hier om een gesloten Fiat Doblo bestelauto ging werd verzwegen. En waar Nederland letterlijk uit zijn voegen barst van de witte bestelbusjes, zijn witte gesloten Fiat Doblo bestelauto’s tamelijk zeldzaam.

Hannibal, Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Suikerziektedag in Landgraaf en Moskou

 1. Rusland was wel een terror aanslag
  https://www.express.co.uk/news/world/975742/russia-taxi-accident-terror-attack-crash-moscow-putin-world-cup-2018
  Als de link niet werkt dan klopt dat hij wordt geblockt in EU dus even epic browser instaleren die heeft een proxy en dan kun je het artikel wel lezen .
  https://www.epicbrowser.com/

  Like

 2. Dat het hier om een gesloten Fiat Doblo bestelauto ging werd verzwegen,,,,,,,,,,,,,,,,,,het was dus een OPEL, ja en ook WIT of blank zoals je wilt……..

  Like

 3. jackvanderveen // juni 18, 2018 om 21:06 //

  Opel of Fiat, dit type auto blijft een echte turkenbakken.

  Liked by 1 persoon

 4. Er is een verklaring waarom het in Landgraaf zo vreselijk fout liep.

  Een stuk of tien festivalgangers zaten midden op de weg, vanaf de rand van de weg tot de middenstreep. Ze vierden feest en dachten dat er toch geen auto´s langs zouden komen.
  De weg was immers de gehele dag afgesloten geweest. Alleen waren er op de allerlaatste dag om vier uur in de nacht geen verkeersregelaars meer en was de weg weer vrijgegeven.
  De nietsvermoedende automobilist, die waarschijnlijk haast had, heeft de zittende feestvierders niet goed gezien. Vervolgens werden een paar mensen aangereden en is de bestuurder in paniek doorgereden.

  Liked by 1 persoon

 5. In Malmö heeft een schutter met automatisch geweer het vuur geopend op voorbijgangers.

  Like

 6. doorrijden na aanrijding is niet goed te praten, maar ik heb zelf ervaren wat een stelletje idioten pinkpopgangers er zijn. Gaan en staan of lopen met hordes over de hele weg, blokkeren fietspaden ect. En gaan niet aan de kant! als je er aan komt rijden. Blijkt volgens ooggetuigen, op straat hebben gezeten spelletjes doen? donkere kleding geen verlichting erbij, en om 4:00 is het ook nog eens donker

  Liked by 1 persoon

 7. Ik vind het maar een raar verhaal.
  Je moet nog iemand oppikken voor je werk, en dat doe je dan in een gestolen auto.
  Waarom zou je een auto pikken als je werk hebt en verder een gezin met 2 kinderen.
  Dan zet je wel erg veel op het spel als je werkt en een gezin heb.
  Ik heb nog nooit iemand gehoord die b.v. zei, me auto is stuk en ik moet naar mijn werk, dan steel ik wel eerst een auto, dan kom ik er ook wel.

  “De vader omschrijft zijn zoon als ‘een rustige jongen’. ,,Hij werkt in de podiumbouw, in Amsterdam. Het moet gebeurd zijn op weg naar zijn werk, hij moest nog iemand oppikken.” Danny is een vader van twee jonge kinderen en zou pas getrouwd zijn. “

  Liked by 1 persoon

 8. En ze zaten dus niet in het donker toen ze aangereden werden.

  Ooggetuigen Pinkpopcrash: was de chauffeur afgeleid?
  De straat was goed verlicht, de situatie leek veilig en toch werden maandagnacht vier Pinkpopgangers aangereden. Volgens twee ooggetuigen remde de chauffeur van het witte busje niet: ,,Het kan zijn dat hij afgeleid was.”
  https://www.ad.nl/binnenland/ooggetuigen-pinkpopcrash-was-de-chauffeur-afgeleid~a0ada339/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s