Nieuw

Nigeria : meisjes tussen de 7 en 10 jaar getransformeerd tot zelfmoordterroristen door Boko Haram

Ten minste 31 mensen gedood in het noord-oosten van het land in een nieuwe jihad-aanval.

De jihadisten van de Nigeriaanse groep Boko Haram hebben jonge meisjes gebruikt om zelfmoordaanslagen te plegen -gevolgd door granaat aanvallen- die in tenminste 31 doden in het noordoosten van Nigeria resulteerden. Dat heeft een lokale ambtenaar van AFP aangegeven. ” We realiseerden ons dat de zelfmoordaanvallen gepleegd zijn door zes jonge meisjes waarvan het hoofd afgerukt werd, door hulpverleners gevonden op lokatie. Ze waren tussen de 7 en 10 jaar,”zei een lokale ambtenaar op voorwaarde van anonimiteit.

Tijdens de twee aanvallen door het aantal zelfmoorden in Damboa in de Staat Borno in de nacht van zaterdag op zondag zijn 31 mensen gedood en vele anderen gewond geraakt zei een lid van een lokale militie, Babakura Kolo. De aanvallen waren gericht op mensen die kwamen om het feest van Eid-el-Fitr te vieren die het einde markeert van de ramadan.
Bron>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Nigeria : meisjes tussen de 7 en 10 jaar getransformeerd tot zelfmoordterroristen door Boko Haram

 1. polderboy // juni 18, 2018 om 17:57 //

  Maar goed, als je kinderen en hun verzorgers, in casu Boko Haram. van elkaar gaat scheiden, is dat zeer vaak nadelig voor kinderen hun ontwikkeling.
  Wie weet wat er van die meisjes geworden zou zijn, als dat was gebeurd?

  Goede jihadisten, vrome moslima’s? Ze hadden nooit hun eigen identiteit kunnen ontwikkelen, zoals hier op islamscholen, die we subsidiëren.
  En het ergste is dat het inbreuk had gemaakt op hun geloofsvrijheid.

  Gelukkig hebben we al die theoretisch onderlegde deskundigen, die dat haarfijn weten uit te uitleggen.

  Liked by 1 persoon

 2. Boko Haram translates from the local Hausa language to mean “Western education is a sin
  Tjah altijd vrij gemakkelijk te indentificeren die opblaas negerts ze vergeten altijd explosieven aan hun harses te binden waardoor deze altijd gespaard blijft en van de romp wordt gelanceerd Prutsers lmao .
  En wat hebben ze allen gemeen drie keer raden https://www.google.nl/search?q=suicide+bomber+head&client=opera&hs=e2J&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjm6rXqyd3bAhWMZlAKHR_1AjcQ_AUICigB&biw=1618&bih=811&dpr=1.13

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // juni 18, 2018 om 20:14 //

  Kleine kinderen gebruiken als wandelende bom is verfoeilijk waar dan ook.
  Maar hier is meer op te zeggen , als de informatie niet doorstroomt via de media dan blijft het ganse gebeuren dode letter.
  De media geven hier gen aandacht aan , er zijn veel belangrijker items die ze ons in de hersens willen drukken , de afgoderij van de sportgoden ,hoe slecht het is als je te veel weegt en meer van dat fraais.

  Dat is hetgeen de samenleving verwacht van de media ,omdat ze niets meer willen weten ,maar de rauwe realiteit is niet langer geschikt voor de verwaande westerse hoofden.

  De dag dat ze gaan geconfronteerd worden met de lelijke gedrochten die ontplofte lijken echt zijn zullen de samenleving voor lange tijd veranderen, na de tweede wereldoorlog was het zo er was genoeg gruwel gezien om lange tijd te herinneren ,doch die generatie is er (bijna) niet meer en we gaan dezelfde fouten maken door het te ontkennen ,door het niet te willen onder ogen zien.

  De samenleving is naar een piek van ontkenning aan het stijgen ,van een tijd waar elk in zijn eigen cocon zit en niet meer kijkt naar de cocon naast ,voor ,of achter hem ,het is een egocentrisch gegeven geworden waar status een sleutelrol in speelt , dit, gesterkt door een vals en compleet verzonnen veiligheidsgevoel creëert een liturgische toestand.

  Het is enkel ,en dan nog tijdelijk ,dat er een vorm van reactie komt als er ergens een aanslag gebeurd ,een vorm omdat het precies een geregiseerd patroon omvat ,huilende mensen die knuffels ,bloemen en kaarsjes gaan neerzetten ,merendeel uit kudde gevoel omdat een ander het doet willen ze niet uit de toon vallen, op zich niets mis mee maar de essentie van de feiten gaan er vooral in verloren.

  Korte tijd nadien wordt overgegaan naar de orde van de dag zonder dat er iets is veranderd , ook de media gaat dergelijke feiten uitgebreid aandacht geven meer dan de gepleegde feiten
  Alsof het belangrijker om het vergeten te belichten in plaats van de ernst van het gebeuren in het daglicht te stellen.
  Het zou een mooi begin zijn om de beelden te tonen zoals ze zijn en niet alles in blokjes er uit te gaan filteren ,maar daar zijn de westerse hoofden en magen niet op voorzien ,dus wordt de realiteit verdoezeld ook dat is verfoeilijk ……

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s