Nieuw

Motorclub Satudarah per direct verboden en ontbonden

Motorclub Satudarah is een criminele organisatie en is per direct verboden. Dat heeft de rechtbank in Den Haag maandag bepaald. Ook de chapters en supportclubs vallen onder het verbod. Alleen het onderdeel Yellow Snakes, dat zich als een autonome club beschouwt, mag doorgaan.

Het OM had in een civiele procedure gevraagd de motorclub te verbieden en ontbinden, omdat het volgens justitie om een criminele organisatie gaat. Zo’n honderd Satudarah-leden waren maandag naar de extra beveiligde rechtbank op Schiphol gekomen, waar de rechtbank de zaak behandelde.

De club handelt volgens het OM in strijd met de openbare orde en is ontwrichtend voor de samenleving. Ook zou er een subcultuur zijn ontwikkeld waarin geweld wordt verheerlijkt. De rechter is het daar mee eens.

Lees verder:

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/nieuwssnack/2018/06/motorclub-satudarah-verboden-en-ontbonden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Motorclub Satudarah per direct verboden en ontbonden

 1. Hb. Schwarz // juni 18, 2018 om 12:00 //

  Als deze democratisch ingerichte motorclub wordt verboden vanwege contrabanden en andere vermeende activiteiten! Mogen ze de regering in Den Haag ook wel voor de rechtbank slepen en zonodig verbieden. Die doen daar van alles om het volk volgens zgn officiële weg financieel leeg te schudden, ons geld over allerlei gebieden in andere continenten namens en voor partij politieke belangen te verspreiden. Dit tegen de wil van een groot deel van het Nederlandse volk in. Dit is ook net als deze democratische motorclubs van geen belang voor het volk. De burger heeft weinig last van deze motorclubs of chapters, meer van het graaigedrag uit Den Haag.

  Like

 2. Het is ironisch hoe een vooringenomen systeem een ander systeem onderuithaalt op basis van veronderstelde meningen .
  Ze weten dat die gasten niet van gisteren zijn ,herinner je de opkomst op een betoging waar ze de juiste kant kozen ,ook dat zal wel een rol hebben gespeeld

  Like

 3. Dan moet men de NLse regering + Islam en volgers ook zo zien en met ONMIDDELIJKE ingang ontbinden en verbieden .

  Like

 4. Duchesne // juni 18, 2018 om 13:13 //

  “De xxxxx handelt volgens het OM in strijd met de openbare orde en is ontwrichtend voor de samenleving. Ook zou er een subcultuur zijn ontwikkeld waarin geweld wordt verheerlijkt. De rechter is het daar mee eens”.

  Kijk, deze motivering is volledig op zowel een nieuw ras als een sekte toepasbaar, in het kader van gelijke monniken, gelijke kappen mag de wet nu worden togepast op echt zwaar ontwrichtende groepen in onze samenleving. Nou PVV, lijkt me al een gewonnen race……

  Liked by 1 persoon

 5. Duchesne // juni 18, 2018 om 13:22 //

  Wat betreft Satunana, sorry, maar wel 1% willen zijn en dan de dure jarenlange rechtsgang volgen zoals de “samenleving” het wil…..wat is er mis met onderling problemen met het OM en de rechters regelen? Je moey alleen geen burgers klooien, vaste regel….blijkbaar heeft niemand dst begrpwen…wat moet je met prospects als je hun communicatieve eigenschappen niet uittest? Questions all the way, vroeger was het leven echt veel eenvoudiger…

  Weer een stukje vrijheid weg, nu AFFA en de duivenclub het “grijze vriendje” als volgende doel voor het OM. Over het pad effenen gesproken..

  Slechts nieuws dus voor heel verenigend Nederland, het recht op vrijheid van samenkomst en vereniging is hiermee ook kapot.

  Like

 6. Daniel // juni 18, 2018 om 13:53 //

  Dubbele moraal, als je al van moraal kunt spreken (ik vind van niet). Hoe erg valt de overheid door de mand. Heel erg. Dat zien ze zelf ook. Hun gedrag roept: ‘Ik ben een verrader !!!’. Maar ze hebben er schijt aan en komen er mee weg. Omdat wij dit toestaan…

  Like

 7. antiislamnu // juni 18, 2018 om 14:43 //

  Ik vond het toch al niks van die ouwe lullen in zo’n hesje beetje dom staan kijken op zo’n motorfiets hoop herrie ba

  Like

 8. polderboy // juni 18, 2018 om 16:23 //

  Het lijkt me dat je het de club, die het vredelievend motorrijden als levensovertuiging heeft, toch niet kunt aanrekenen wat enkele leden doen, die op internet en in de gevangenis zijn geradicaliseerd.
  Die geradicaliseerde leden hebben niks te maken met vredelievend motorrijden, lijkt me.

  Het verbaasd me dan ook dat er geen topbestuurders zijn en de Paus, die voor deze vredelievende motorrijders opkomen. Hoeveel mensen zijn er wel niet die vredelievend motorrijden op deze wereld. Die kun je toch niet zomaar over een kan kan scheren, zoals hier een hele club.

  Daarnaast, sommigen waren duidelijk verward, en psychotisch soms.
  Overigens vertelden de ouders van de clubleden altijd dat het lieve jongens waren.

  Ook is er geen rekening gehouden met hun cultuur van machismo.
  Motorrijders komen ook nog eens uit een clan cultuur, zoals je ook de Hells Angels hebt.

  Had het niet een beter idee geweest om motorclub vaders te subsidiëren bijvoorbeeld, en motorclub regisseurs?
  Was het niet beter geweest ze in de politiek ook een stem te laten krijgen. Via de PvdA bijvoorbeeld, door ze op te nemen als protegees.

  En had het niet geholpen om motorclub scholen te subsidiëren, Zodat de leden hun kinderen hun eigen identiteit binnen de maatschappij hadden kunnen ontwikkelen tot volwaardige vredelievende motorclub rijders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s