Nieuw

Merkelmigrant probeert 90-jarige Duitse vrouw te verkrachten en haar trouwring te stelen terwijl ze slaapt

Het Openbaar Ministerie in Stuttgart en het hoofdkwartier van de recherche in Esslingen onderzoeken een 21-jarige asielzoeker uit Oberboihingen op verdenking van poging tot diefstal en seksueel geweld. Gambier, die bij de politie bekend is en veroordeeld is voor gewelds- en eigendomsdelicten, zit nu in hechtenis.

De 21-jarige wordt ervan beschuldigd op 26 mei 2018 ’s ochtends in een verpleeghuis in Wendlingen de kamer van een 90 jarige vrouw te zijn binnengekomen. Daar zou hij de slapende oudere vrouw op immorele manieren hebben lastiggevallen.

Toen ze wakker werd en zich verdedigde, probeerde hij de trouwring van haar vinger te halen. Toen dat niet lukte, vluchtte hij en nam een flatscreen-tv mee. De gealarmeerde staf volgde onmiddellijk de verdachte, die het merkte, de tv liet staan en zijn ontsnapping vervolgde. De aanwezigen slaagden er daarbij in een foto van de verdachte te maken. Tijdrovend en personeelsintensief onderzoek bij de recherche leidde nu tot de identificatie van de man.

Nadat bij de rechtbank van Stuttgart een huiszoekingsbevel en een arrestatiebevel konden worden verkregen, zochten de onderzoekers vrijdagochtend zijn onderkomen in Oberboihingen door. De man kon daar worden gevonden en voorlopig gearresteerd. Tijdens de zoektocht werden ook zijn kleren die hij in die tijd droeg en zijn kenmerkende ketting gevonden en in beslag genomen.

Vrijdagmiddag werd hij voorgeleid aan de rechter van de districtsrechtbank van Stuttgart, die het arrestatiebevel ten uitvoer legde. De 21-jarige werd naar een penitentiaire inrichting gebracht.

Bron:

https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/110976/3972140

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Merkelmigrant probeert 90-jarige Duitse vrouw te verkrachten en haar trouwring te stelen terwijl ze slaapt

 1. ik mag aannemen dat die het land UITGEFLIKKERD zal worden ????

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // juni 18, 2018 om 23:50 //

  Zal wel weer getraumatiseerd zijn en komt er vanaf met taakstraf en een weet ik veel hoe enorm veel kostende psychiatrische behandeling.

  Liked by 1 persoon

 3. jungleelephant // juni 19, 2018 om 00:01 //

  Per omgaande terug naar Gambia!

  Like

 4. dat mag je niet in hechtenis zetten kost nog meer geld,,terug van waar hij vandaan kwam

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s