Nieuw

Invasie Hijra: 80.000 moslimmigranten op weg naar Europa, strijdkrachten ingezet

Te midden van dagelijkse daden van jihad-terreur en verachtelijke wetteloosheid ….

Er zijn 100.000 moslimmigranten op weg naar West-Europa. De New York Times rapporteert: “Landen langs een nieuwe migrantenroute op de Balkan beloofden donderdag samen te werken om een ​​herhaling te voorkomen van de instroom van 2015 die meer dan een miljoen vluchtelingen naar Europa bracht vanuit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Veiligheids- en politie Ambtenaren uit de regio kwamen in Bosnië bijeen om hun reactie op groeiend verkeer langs een nieuwe smokkelroute vanuit Griekenland via Albanië, Montenegro en Bosnië naar Kroatië en West-Europa te bespreken.

Kaart van illegale moslim migrantenroute: https://imgl.krone.at/scaled/1716156/v829347/full

Krone rapporteert (vertaald uit dit artikel): “Nee, we zullen niet verrast zijn. En er zal geen golfbreker zijn “, verklaarde minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ), over de grootste grensoverschrijdende patrouilleoefening ooit van Oostenrijk met tot wel 1000 politieagenten en soldaten op 25 juni in Spielfeld. Volgens het hoofdbureau van de politie van de Balkan willen 80.000 migranten zich momenteel van Griekenland naar West- en Midden-Europa begeven.

Oostenrijk bereidt zich voor op de inzet van ongeveer 1.000 eenheden van politie en leger op 25 juni in een oefening om te laten zien dat het zijn grens kan verdedigen tegen een gevreesde nieuwe migratiegolf.

“We zijn serieus” 10.06.2018 07:00 80.000 migranten langs de weg: politie oefent grenssluiting.

Bosnië sluit grenzen af als Oostenrijk migranten blokkeert

Als Oostenrijk zijn grens met Slovenië voor migranten sluit, zal er een domino-effect zijn en zal Bosnië zijn eigen grenzen met Servië en Montenegro moeten sluiten, waarschuwde een ambtenaar.

Balkan Insights, 14 juni 2018:

Als Oostenrijk en Slovenië hun grenzen voor migranten afsluiten, zal Bosnië Herzegovina worden gedwongen om zijn eigen grenzen met Servië en Montenegro te sluiten, Slobodan Ujic, directeur van de dienst Buitenlanders van Bosnië, waarschuwde dinsdag.

De waarschuwing komt omdat Oostenrijk zich voorbereidt om op 25 juni ongeveer 1.000 leden van de politie en het leger in te zetten tijdens een oefening om te laten zien dat het zijn grens kan verdedigen tegen een gevreesde nieuwe migratiegolf.

Tijdens een veiligheidsconferentie in Slovenië op 7 juni constateren politiechefs uit landen langs de zogeheten Balkan-migratieroutes een aanzienlijke toename van het aantal illegale grensovergangen, wat Oostenrijk ertoe aanzet zijn grootste ooit uitgevoerde grenspatrouilleoefening te bevelen.

Franz Lang, directeur van de strafrechtspolitie van Oostenrijk, beschreef de situatie in de Balkan als kritiek, met ongeveer 80.000 asielzoekers die zich momenteel door de regio naar West-Europa begeven, volgens de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung.

Het citeerde de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl als volgt: “We moeten voorbereid zijn op de mogelijkheid van plotselinge, enorme migratiestromen … in het geval dat grensarbeiders in aangrenzende Balkanlanden de controle over de situatie verliezen.”

Ambtenaren in Bosnië zeggen dat een groeiend aantal migranten illegaal de Bosnische grens oversteken van Servië en Montenegro, waarbij Bosnië wordt gebruikt als een nieuwe doorvoerroute op weg naar West-Europa.

“Dit zijn gemengde migraties waarbij slechts 20 procent vluchtelingen zijn. De rest zijn economische migranten, waaronder ontelbare families uit 45 verschillende landen, “vertelde Ujic dinsdag aan het persbureau FENA.

Gezien het toenemende aantal migranten dat Bosnië de afgelopen maanden is binnengekomen, wordt Bosnië geconfronteerd met zowel een humanitair als een veiligheidsprobleem, voegde hij eraan toe.

Van januari tot eind mei registreerden de autoriteiten in Bosnië, Montenegro en Albanië meer dan 6.700 nieuwe migranten en asielzoekers, wat meer dan twee keer de 2.600 migranten en asielzoekers was die zich in 2017 in de drie landen hadden geregistreerd.

Bron>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

14 Comments on Invasie Hijra: 80.000 moslimmigranten op weg naar Europa, strijdkrachten ingezet

 1. antiislamnu // juni 18, 2018 om 14:50 //

  Dat Bosnië vertrouw ik ook voor geen meter want het is wel een islamitisch land die kunnen nog voor een negatieve verrassing zorgen.

  Liked by 1 persoon

 2. !000 eenheden van politie en leger is wel heel erg weinig om 80.000 veroveraars tegen te houden.
  Daar zullen er toch echt meer voor nodig zijn.
  Dat moslimtuig heeft niks te verliezen en zullen hoe dan ook proberen de grenzen over te steken.

  Liked by 1 persoon

 3. Laten alle politici en hun voorstanders onderdak bieden in hun woning en hen van de nodige benodigdheden voorzien.
  Het is al te gemakkelijk om anderen met deze problemen op te laten draaien.

  Liked by 1 persoon

 4. Je hoeft maar 1 vraag te stellen aan politici of linkse onbenullen.
  Waar woont U?….hij woont meestal in een wijk waar men nog nooit een moslim heeft gezien.
  O.K. dan weet ik genoeg, u heeft dus geen last van moslimschuim maar de gewone burger zit met de problemen opgescheept

  Liked by 1 persoon

 5. jackvanderveen // juni 18, 2018 om 15:55 //

  Op safari in Europa, maar wel met scherp.

  Liked by 2 people

 6. Yvonne // juni 18, 2018 om 17:00 //

  Vroeger noemden ze dat een leger die een land binnen trok om te veroveren
  Nu heten ze vluchtelingen, en worden verwelkomt door de oorspronkelijke bewoners,althans die idioten in de begin periode en de dames in Apeldoorn die ze toe zongen stel dwazen

  Hebben ze hier in de tweede wereldoorlog ook de Duitsers die ons kwamen bezetten staan toe te juichen? Dat dacht ik niet, het verschil is dat ze toen in uniformen liepen en deze 80.000 in gewone kleding

  Liked by 1 persoon

 7. “Hebben ze hier in de tweede wereldoorlog ook de Duitsers die ons kwamen bezetten staan toe te juichen? ”

  JA, en daar zijn filmpjes zat van te vinden op youtube.
  Ik heb geen zin om dat allemaal weer op te zoeken.
  Tik in, juichende Nederlanders bij bezetting, of zo iets.

  Like

 8. Give me a other bandelier, anybody has a bandelier?

  Liked by 1 persoon

 9. Me dunkt dat je die politie inzet beter kunt vervangen door leger inzet met bijbehorend materieel en laat optreden zoals in het verleden altijd is opgetreden wanneer er sprake was van een invasie van een vreemde mogendheid.

  Inmiddels heeft Europa een overschot aan deze ‘tandartsen’ en ‘hersenchirurgen’ en het M-O tengevolge hiervan een chronisch tekort.
  Je kunt er op wachten dat al die teenslipperende arabirië’s die straks een behandeling nodig hebben hun ‘behandelaars’ achterna reizen.

  Kortom, islam ellende voorkom je door het in de kiem te smoren.

  Liked by 1 persoon

 10. Yvonne // juni 18, 2018 om 19:24 //

  Islam ellende voorkom je door het in de kiem te smoren, nou daar zijn we dan behoorlijk laat mee
  Een klein boompje is ook na een paar jaar heel groot
  Heer Bert,excuus ik was er toen nog niet en wist niet dat ze toen ook de vijand stonden toe te juichen
  Ik had mijn huiswerk moeten doen door het eerst op te zoeken

  Liked by 1 persoon

 11. templars2017 // juni 18, 2018 om 19:49 //

  Dat ze komen is zeker ,dat ze niets te verliezen hebben is zeker ,dat Oostenrijk het moeilijk gaat krijgen is zeker ,dat het niet met woorden kan opgelost worden is zeker, wanneer gaat de massa idioten eens hun ogen opendoen?
  Er is geen twijfel mogelijk dat dit geen goede zet is voor Europa ,maar onder de dekmantel van het WK is veel mogelijk ,maar als die gekte zal verdwenen zijn komt de ontnuchtering….
  Ook in Rusland weten ze het ,daar mag geen “bad news” verspreid worden ,de schrik is er dus ook aanwezig ,zeker met al dat internationaal publiek ,je vraagt je soms af of de toewijzing van het WK geen opzettelijkheid bevat , dit is op zich zo gek niet, Rusland in het oog van een storm zetten op het ogenblik dat ze voor niets anders willen buigen.

  Het is echter maar een denkpiste ,zonder enige vorm van substanieel bewijs.

  Laat ons eerlijk zijn het zou kunnen……

  Liked by 2 people

 12. Misschien is Merkel binnenkort jarig en heeft ze die wandelfanaten uitgenodigd om haar verjaardag bij te kleuren.
  Heerlijke Kugelhopf maakt Mutti en dat is ook nog eens een afrodisiac voor die arme jongemannen, die zich zo lang hebben moeten onthouden van vleselijke geneugten.
  Hoppa, du Deutsche Schlampe blasen jetzt!..
  De verkrachtingen door Russische en Marokkaanse soldaten in het laatste jaar van de Weltkrieg vervagen bij de huidige golf van seksueel geweld.

  Like

 13. paulzwueste // juni 19, 2018 om 19:25 //

  Sinds vanmorgen wordt er teruggeschoten.
  Wie zei dat ook al weer?
  Ik kan je één ding verzekeren, dan valt heel ’s werelds links over Oostenrijk heen.
  En dan zal de EU eindelijk haar machteloosheid tonen.

  Liked by 1 persoon

 14. scherpschutter1943 // juli 17, 2018 om 15:45 //

  Alle plannen tot het stoppen van de hordes islamieten die ons als ongedierte bespringen, zijn volkomen zinloos omdat men ( de politici) niet de moed heeft om de intruders aan de grens met een machinegeweer neer te maaien. De islamitische intruders weten dat als geen ander en gaan met niets ontziende brutaliteit te werk om toch die grens over te komen. De soldaatjes en agentjes van de zogenaamde gewapende staatsmacht zijn n numeriek in de minderheid, te soft en niet voorzien van volmacht tot het gebruik van ultiem geweld (machinegeweer) om de invasie tegen te houden. Zoals bekend, offeren de islamieten zelfs hun kinderen op voor de goede zaak van Allah. Voorzien van deze mentaliteit zijn de moslims iedereen de baas. De atheïsten (links) kan het niet schelen en zien het gevaar niet en de christenen zijn te laf om de enigste oplossing tot het tegenhouden van de islamieten te gebruiken en dat is grof geweld, zonder aanzien des persoons. De islamieten gooien eerst hun vrouwen en kinderen in de strijd in de wetenschap dat de laffe westerlingen niet op hen schieten. Het blijkt zeer goed te werken want de westerlingen schieten niet en zijn dus al bij voorbaat kansloos om het invasieleger te keren. Al het politieke gelul over het stoppen van de islamitische hordes en het terug sturen van de islamieten is alleen maar bedoeld om de burger zand in ogen te strooien met mooie woorden, moeilijke verhalen en leugens. Kijk eens naar het kortgeleden gesloten akkoord van Maraches, waarbij een nl. bewindspersoon nederland heeft verplicht om nog meer islamieten op te nemen. Die man/vrouw, hoort aan de galg. Stem PVV en zie daarna of er ook andere maatregelen nodig zijn om de verkiezingsuitslag te effectueren.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s