Nieuw

Duits zestienjarig meisje vermoord en halfnaakt gedumpt in struiken bij basisschool te Barsinghausen (Hannover), Dominicaanse dader opgepakt

Een even vreselijke als gruwelijke vondst voor een basisschool in de buurt van Hannover waar wandelaars afgelopen zondag het lichaam vonden van een half ontklede vrouw met verwondingen aan het hoofd. Volgens de politie is het slachtoffer met grote waarschijnlijk een 16-jarig meisje.

Het komt niet vaak voor maar deze gruweldaad is binnen 24 uur opgelost. Het Duitse Bild hield dit nauwgezet bij ondanks de zeer geringe informatie die men ontving van justitie.

18.06.2018 – 10:55 uur

Het team van onderzoekers is van mening dat het meisje met geweld werd gedood iets dat door een woordvoerster reeds zondag kort na de ontdekking werd medegedeeld. Het meisje is een jongere uit de buurt die volgens berichtgeving korte tijd vermist was.

Volgens de ” Hannoversche Allgemeine “, zie tweet hierboven, werd het lichaam van het meisje half ontkleed gevonden en zat ze onder het bloed wat kwam door enstig hoofdletsel. De politie wilde dit niet bevestigen of ontkennen.

Blijkbaar was het slachtoffer ’s nachts te voet op weg naar huis en na half één is er geen contact meer met het meisje geweest.

Voorbijgangers hadden het lichaam op een groene strook voor de basisschool Adolf Grimme in Barsinghausen tijdens een wandeling op zondagmiddag om twee uur ontdekt en de politie gealarmeerd. Het lichaam was slechts 20 meter van het trottoir achter een boom neer gelegd, zichtbaar vanaf de weg.

18.06.2018 – 16:15 uur

Zestienjarig meisje stierf aan hoofdletsel 

Deze conclusie trok men uit de resultaten van de autopsie die beschikbaar kwamen.

Het slachtoffer was een tiener uit Barsinghausen, zei de politie. De 16-jarige stierf ten gevolge van geweld gericht tegen het hoofd. Details vermeldden de politie niet. Volgens de onderzoekers is er geen sprake van een seksueel delict. Tot nu toe is er geen spoor van een mogelijke schuldige, zelfs het motief is volledig onduidelijk.

De conclusie dat het meisje werd aangerand en zich hier te hevig tegen verzette volgens de dader die haar vervolgens enkele malen te vaak tegen het hoofd geslagen heeft komt dan ook volledig op het conto van Bolo, de schrijver van dit stukje verzamelt uit artikelen van Bild,

En dan het bewijs dat er toch nog wel politiekorpsen zijn die hun werk doen, of moet ik in dit soort gevallen zeggen, mogen doen?

18.06.2018 – 21:33 uur

Dader gearresteerd!

Na de gewelddadige dood van een 16-jarig meisje in Barsinghausen bij Hannover is een verdachte gearresteerd.

De 24-jarige dader heeft de Duitse en Dominicaanse nationaliteit en staat reeds onder politiebewaring. Dit heeft het politiebureau Hannover op maandagavond bekend gemaakt.

Eind goed al goed? Nou nee niet voor het slachtoffertje en haar familie natuurlijk maar wel voor de misdaadstatistieken. Dat is wel weer een voordeel door het binnen halen van al deze verstandelijk beperkte en inteelt producten zijn daders sneller te pakken als men dat zou willen natuurlijk, maar daar twijfel ik dan ook weer aan.

Nog veel meer mensen met achterlijk gedachtegoed opnemen in onze vorm van beschaving en dan maakt het niet eens zo veel uit waar ze vandaan komen. Verschillende mensen hebben nu eenmaal een diversiteit aan normen en waarden zo is het op de Dominicanen kennelijk normaal om een jong meisje aan de haren mee te trekken voor een welverdiende neukpartij en is het ook helemaal niet vreemd om zo’n kind dan goed tegen de kop te patsen op het moment dat ze hier geen zin in heeft.

Frau Merkel, vielen Dank, mede namens de ouders en overige familie van dit zestienjarige meisje

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Duits zestienjarig meisje vermoord en halfnaakt gedumpt in struiken bij basisschool te Barsinghausen (Hannover), Dominicaanse dader opgepakt

 1. Sjoert Wiebertje // juni 19, 2018 om 00:15 //

  Ik heb van horen zeggen dat men nu zelfs zegt: “.50 voor dader en onze europese multiculti satanistische bilderbergbezoekende kalergi-verrijkers”

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // juni 19, 2018 om 00:48 //

  Bedankt Merkel hoer hoop dat de pleuris snel uitbreekt in Duitsland en dat ze haar kop van de romp af rukken.
  Het lijkt wel of er de laatste tijd elke dag meisjes verkracht en vermoord worden kom op Duitsers kom in opstand.

  Liked by 1 persoon

 3. Piet Karbiet // juni 19, 2018 om 09:21 //

  In de Dominicaanse Republiek is geen oorlog, en er is bloeiend toerisme. Veel Duitsers gaan daar op vakantie.

  Like

 4. Weer een Merkeldode

  Like

 5. Kunnen we wat meer likes en votes zien bij de posts mensen kleine moeite en rond de 50 votes staat het artikel bovenaan bij wordpress in de highest rated wat meer bekendheid geeft .
  Twee klikjes kleine moeite 🙂

  Like

 6. Ik vind het woord “like” nog steeds niet kloppen.
  Dat zou inhouden dat ik het leuk vind, goed of mee eens ben, maar dat is zo’n bericht helemaal niet.
  Ik vind het verschrikkelijk wat ik lees.

  Like

 7. “Piet Karbiet
  In de Dominicaanse Republiek is geen oorlog, en er is bloeiend toerisme. Veel Duitsers gaan daar op vakantie.”

  Ben er zelf geweest jaar of 15 terug alweer, zucht wordt oud auw, was een all in zuipvakantie ze stonden er met kalasjnikovs op de muur om mensen buiten te houden en van vliegveld tot aan hotel was één grote sloppenwijk. Hebben toen barman 20 dollar gegeven om ons mee te nemen Santo Domingo in om avondje te gaan stappen, wat ons ten stelligst werd afgeraden overigens, ongelooflijk wat je daar tegenkwam. Je kon voor een paar dollar echt alles doen waar je zin in had maar wel met een groep bij elkaar blijven. Deze mensen moet je niet hier heen halen voor een beter leven maar daar helpen hun land op te bouwen. Wij hoorde daar niet thuis en hun niet hier zo simpel is het nu eenmaal.

  Like

 8. …”maar daar helpen hun land op te bouwen. ..” Indien wij als west Europeanen in het verleden en heden misbruik van bepaalde landen hebben gemaakt, zeg ik ben je in schuld om iets goed te maken. Maar met landen waar we niks mee hebben, helpen ze zich zelf maar. Nog een beetje de wilde weldoener spelen zeker, nee hoor. Je zult ze tot in de lengte der dagen financieel meesleuren met weinig hoop. het is allemaal om één ding, poen genereren. Uiteindelijk heeft de echte arme kloot aan de straat nog steeds niets van welvaart kunnen zien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s