Nieuw

Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets

Ruim 3000 migranten zijn zo vaak voor hun inburgeringsexamen gezakt, dat ze ontheffing ervan hebben gekregen. Dat zakken heeft geen gevolgen voor hun verblijfsvergunning, ze kunnen in Nederland blijven.

Dat blijkt uit cijfers die deze krant heeft opgevraagd bij DUO, de overheidsdienst voor inburgering. Nieuwkomers in Nederland moeten binnen 3 jaar hun inburgeringsexamen hebben gehaald. Maar migranten die 600 lesuren hebben gevolgd en 4 keer zijn gezakt voor hun examens, kunnen daar ontheffing van krijgen. Ze hebben zich dan genoeg ingespannen en de overheid legt zich er bij neer dat de drempel voor hen te hoog ligt. Dat is sinds 2013, het jaar dat de nieuwe inburgeringswet werd ingevoerd, 3023 keer gebeurd.

Somaliërs, Eritreeërs
De examens zijn onder meer bedoeld om te toetsen of nieuwkomers (vluchtelingen en huwelijksmigranten) de Nederlandse taal voldoende machtig zijn om zich op de arbeidsmarkt te kunnen begeven en of ze de Nederlandse samenleving begrijpen. Onder de 3000 migranten die 4 keer voor hun examens zakten…

Verder lezen AD>>
Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Drieduizend migranten nooit geslaagd voor inburgeringstoets

 1. Bijna erger is nog dat ze 10.000 euro kwijt gescholden krijgen als ze slagen.
  Dat heeft al miljoenen gekost, ik las het ergens vandaag.
  Deze zouden het dus “officieel” moeten terug betalen omdat ze gezakt zijn.
  Maar goed, het heeft toch geen gevolgen, je mag toch wel blijven.

  Like

 2. ‘………de Nederlandse taal voldoende machtig zijn om zich op de arbeidsmarkt te kunnen begeven…..’

  Om ehhh,…wat te doen??

  Liked by 1 persoon

 3. Claudia M. // juni 18, 2018 om 18:02 //

  En dus tot het graf verzorgd moeten worden! Van onze centen. Ik hoop dat er begrepen gaat worden dat deze hier er niet voor blijft werken… Het is nooit de afspraak geweest, dat wij hier ook nog eens klauwen belasting voor moeten neerleggen. Ze gaan maar weer gezellig thuis onder hun palmboom hangen, dit kan gewoonweg niet bekostigd blijven worden! Dit moet stoppen!

  Liked by 1 persoon

 4. Ruim 3000 migranten slaagden nooit voor inburgeringstest
  DUO leende 400 miljoen uit, 60 miljoen kwijtgescholden, 118.000 euro geïncasseerd.
  https://nieuws.tpo.nl/2018/06/18/ruim-3000-migranten-slaagden-nooit-voor-inburgeringstest/

  Like

 5. jackvanderveen // juni 18, 2018 om 21:10 //

  Artsen, notarissen, advocaten, ingenieurs, allemaal hebben wel iets anders aan hun kop dan Nederlands te leren.

  Liked by 1 persoon

 6. De borden die vanwege de Turkse verkiezingen in Den Haag in de berm staan om de weg naar het stemlokaal te wijzen in de stad, horen uitsluitend in het Nederlands te verwijzen. En niet ook nog eens in het Turks. Dat vindt de VVD in Den Haag, die dit in het college van burgemeester en wethouders aan de kaak gaat stellen.
  https://www.ad.nl/den-haag/vvd-borden-langs-weg-in-turks-zijn-niet-normaal~a630fa63/

  Like

 7. De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over overlast tijdens het suikerfeest waarbij handhavers instructies zouden hebben gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

  Bij de Abu Bakr-moskee in Staatsliedenwijk zouden moskeegangers de parkeerhavens hebben geblokkeerd zodat omwonenden niet naar hun werk konden. Handhavers hebben hierbij aangegeven dat zij instructies hadden gekregen om in verband met het suikerfeest niet te handhaven.

  Moskeegangers hebben in het bijzijn van de handhavers en de gealarmeerde politie verschillende bedreigingen aan het adres van omwonenden geuit – zo is er onder andere gedreigd om één van de omwonenden ‘het huis uit te slaan’.

  “Omwonenden voelen zich in hun eigen straat, in hun eigen buurt geïntimideerd en zijn kwaad over de weigering van politie en handhavers om op te treden”, aldus de PVV.
  http://www.almere-nieuws.nl/nieuws/20806/intimidatie-en-bedreigingen-aan-eind-van-ramadan-politie-en-handhaving-kregen-instructies-om-niet-op-te-treden-tijdens-suikerfeest/

  Like

 8. Volgens de PVV in Almere is tijdens het einde van de ramadan handhavers van de gemeente te verstaan gegeven dat zij niet mochten handhaven als feestgangers van mohammedaanse kunne zich misdroegen. Dat is gesanctioneerde wetteloosheid.
  http://verenoflood.nu/gesanctioneerde-wetteloosheid/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s