Nieuw

De moefti van DDS, Michael van der Galien, noemt Geert Wilders een fascist

Laten we het beestje gewoon bij zijn naam noemen: Geert Wilders is een fascist.

Zogenaamd in naam van de vrijheid van meningsuiting organiseert Geert Wilders een “Mohammed cartoon” wedstrijd. Het doel is om zoveel mogelijk cartoonisten beledigende cartoons te laten maken over de grondlegger van de islam. Wilders hoopt natuurlijk dat boze radicale moslims vervolgens los gaan, de Tweede Kamer bedreigen, en mogelijk ambassades en consulaten van Nederland in het Midden-Oosten in brand steken. Want ja, daar vaart zijn PVV wel bij. Hij kan dan immers roepen dat ‘de Islam’ overduidelijk een gevaarlijke, extremistische religie is en klaar. Hops, weer een zeteltje of vijf erbij in de peilingen.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/mohammed-cartoon-organisator-geert-wilders-is-een-gevaarlijke-clown/

(Btw. Michael van der Galien is (of was) een ex-christen die zich bekeerd heeft tot de islam (Soefi-moslim) en vindt de koran bijna hypnotiserend)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on De moefti van DDS, Michael van der Galien, noemt Geert Wilders een fascist

 1. Wachteres // juni 18, 2018 om 12:20 //

  Tot nu toe had ik respect voor Michael van der Galiën, ondanks het feit dat ik plotseling, zonder enige uitleg, niet meer op DDS kon komen. Ik reageerde daar vooral tegen een zekere Simon, die zich nu Ernst Quispel noemt, maar die in de loop der tijd meerdere schuilnamen heeft gehad.
  Als hij van de site werd afgetrapt dan kwam hij gewoon onder een andere naam terug. onmiddellijk herkenbaar aan zijn stijl, dat dan wel weer. Blijkbaar heeft dit linkse gedrocht meer invloed dan ik vermoedde;

  Quispel is een walgelijk, verward, pedant D66-mannetje, dat zich, – hoe kan het anders – vooral superieur voelt aan het – naar zijn opvatting – ‘PPV-klootjesvolk’, dat daar ook reageert.

  Van der Galiën is getrouwd met een moslima, en is zelf ook moslim geworden, tot hij genoeg kreeg van al het geweld dat uit naam van de islam zich eeuwenlang over de wereld heeft verspreid en zich nog verspreidt.

  De Volkskrant;

  ‘Michael heeft veel Turks-Nederlandse vrienden, het ergste wat je hem kunt zeggen is dat hij een racist is. Hij bekeerde zich negen jaar geleden tot de islam, ‘het soefisme is echt heel mooi’, maar sinds kort is hij weer moslim af. ‘Ik werd gewoon moe van al die aanslagen.’ Het is ook ingewikkeld, moslim zijn in de hardrechtse kerk. Maar Michael zal dus nooit Geert Wilders stemmen. ‘Moskeeën sluiten, de koran verbieden, dat is mensonterend. Dat is hartstikke gek’.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hoofdredacteur-dagelijkse-standaard-mensen-hebben-het-gehad-met-de-volkskrant-wen-er-maar-aan-~ba033cbd/

  Waarom een christen er zo fel er tegen is dat moskeeën – waar meer en meer fundamentalistisch tegen het Westen wordt geageerd en waar regelmatig wapens worden aangetroffen – worden ge- sloten, is mij een raadsel. Netzomin als tegen het verbieden van de koran – waar al het moslimgeweld uit voortkomt. Afgezien van de vraag of dit mogelijk is.

  Als wij alles zouden nalaten waardoor de islam wordt gekwetst dan kunnen we onze westerse samenleving wel opgeven en dat is precies wat de islam beoogt.

  De vrijheid van meningsuiting is het eerste wat er aangaat. Terecht moet daar op alle mogelijke manieren tegen worden geprotesteerd.

  Kurt Westergaard en Geert Wilders zijn twee van de vele slachtoffers van de islamitische haat tegen de vrijheid van meningsuiting.

  Ik zou me doodschamen en me zeker afvragen of mijn opvatting aangaande Wilders wel terecht is als zo’n linkse flapdrol en islamkontkruiper als Quispel met de borst vooruit mij complimenten zou geven. Hij heeft nog nooit zo voldaan en zo veelvuldig gereageerd als onder dit artikel. En terecht, vanuit zijn standpunt bekeken.

  Ernst Quispel;

  Baudet is wat mij betreft een waardeloze en suspecte politicus maar je moet hem nageven dat hij niet meegaat in de debiele islamofobie van Wilders.

  Die islamofobie begint ook steeds meer absurd en sleets te raken en dat snappen Baudet en DDS heel goed.

  Het is inderdaad een interessant teken aan de wand dat DDS dit inziet en daar een heldere conclusie aan verbindt.

  Like

 2. Ach die M van de Galien is een verward type in wording ,geen christelijke meer,wel moslim geen moslim,getrouwd met een moslima om zichzelf zekerheid te geven van IK hoor er nu bij en ja wat moet ik nu met die moslima en denk aan een weer een ander geloof ,Joods,boedistisch of slap Luthers.
  Jesus Christus wat een mannetje.

  Like

 3. Bij de redactie van Fenixx was de Nedermoslim met zijn De Dagelijkse Soefi al afgeschreven op het moment van zijn aanstelling als hoofdredacteur.

  Liked by 1 persoon

 4. Ernst Quispel noemt, maar die in de loop der tijd meerdere schuilnamen heeft gehad……………..…..zou zomaar Wim van Hutten kunnen zijn. Kijk maar eens op Grondlijn………meerderen hebben hem “betrapt !!!!!! Ik ken hem nog als Cypres in de tijd van het PFF

  Like

 5. v.d.Galiën woont ook in het Turkije van dictator/genocidepleger Erdogan, dus wat moet hij anders doen dan zich kameleonachtig gedragen omdat hij anders het land wordt uitgetrapt.
  En @wachteres u bent niet de enige die totaal afgeknapt is op DDS, er zijn u al velen voorgegaan, omdat je kotsmisselijk wordt van al die linkse trollen die daarnaast niets in de weg wordt gelegd om hun geblèr 24/7 te verkondigen.
  Als Michael zijn voorheen toch wel goede rechtse site wil blijven behouden, dient hij als eerste al die linkse grootmuilen een ban te geven, want nu loopt het echt uit de klauwen.
  Neem een voorbeeld aan Bron en Xander die doen dat dus wel.
  En voor Quispel(als hij dit leest) zullen we u voortaan kwispedoor noemen, want u gedraagt zich hetzelfde als uw grote voorbeeld de kwispedoor Penthouse/Peggie. Heel jullie D66 is dankzij deze kwispedoor één grote sputumbak geworden.

  Like

 6. Ernst Quispel is Wim Hutten. Hij heeft ooit is een link naar een artikel achter een betaalmuur van De Correspondent op DDS geplaatst waar de abonneenaam linksboven het artikel stond: Wim Hutten.

  Like

 7. zie je wel.……..ook hier alweer betrapt !!!!!!!

  Like

 8. Like

 9. Liever een fascist dan een marxist trouwens 😛

  Liked by 1 persoon

 10. En de DDS-soefi is bang dat de cartoonwedstrijd van Geert gewelddadigheden van moslims zal oproepen.
  Dan vraag ik me af wie hier dan de islamofoob is.

  Like

 11. Bij DSS gaat het zelden tot nooit over het artikel zelf in de reacties.
  Het is alleen maar schelden op mekaar en kijken wie het meest bijdehand is.
  Lijkt mij een erg vervelende site om iets achter te laten.

  Liked by 2 people

 12. skeeter // juni 18, 2018 om 16:57 //

  wereld oorlog tegen islam helemaal niet beangstigend maar juist licht aan het eind van de duistere tunnel.

  Like

 13. polderboy // juni 18, 2018 om 17:20 //

  Van der Galien schrijft over Wlders:
  “Meneer wil namelijk alle moskeeën ook sluiten… en de koran verbieden. Dit soort ‘plannen’ hebben we in Nederland niet meer gezien na de Tweede Wereldoorlog.”

  Van der Galien vergeet wel dat het nazisme werd verboden. Het is niet door fascisten verboden.

  Van der Galien heeft zijn schoolboeken dus niet goed gelezen of er niks van begrepen.

  Opmerkelijk dat zo iemand dan toch zo ver komt? Is het een hoge politicus soms?

  Liked by 1 persoon

 14. Over Syrie verteld deze man ook alleen maar leugens ten faveure van Erdogan en zijn kliek. Heb hem al zo vaak van repliek gediend, maar geeft niet thuis en blijft doorgaan met verspreiden van leugens. Het lijkt de MSM wel.

  Like

 15. skeeter // juni 19, 2018 om 00:37 //

  kan toch fijn stoppen te reageren bij dds, laat hem in zijn eigen sop gaarkoken

  Like

 16. Kijk maar eens goed in de poppetjes van zijn ogen, kan je gelijk zien hoe gestoord deze in compleet gebrainwasht!

  Like

 17. Als ex christen hoef je niet te vrezen voor je leven

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s