Nieuw

De asielimperialisten begonnen aan boord van de Aquarius al met hun verkrachtingsjihad – niemand greep in (video)

Screenshot YouTube.

Op deze video erkent Monica Oltra, momenteel vice-president, woordvoerder en minister van Gelijkheid en Inclusief Beleid van de Valenciaanse deelregering, dat er vrouwen verkracht werden tijdens de tocht en er niemand ingreep:

En daar zal het niet bij blijven, want de mohammedaanse veroveraars willen doorreizen naar het noorden:

De verkrachters komen uit maar liefst 26 barbaarse landen:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on De asielimperialisten begonnen aan boord van de Aquarius al met hun verkrachtingsjihad – niemand greep in (video)

 1. Fransdo // juni 18, 2018 om 23:37 //

  Verkrachten is nooit leuk tenzij je er zelf om vraagt. En dus hoop ik maar dat het een van de politiek correcte Mensensmokkelaars zonder Fatsoensgrenzen is geweest. Koekje van eigen deeg heet het dan oftewel selectief verontwaardigd weer.

  Like

 2. antiislamnu // juni 18, 2018 om 23:42 //

  Zijn al aan het verkrachten op die kut boot wat moeten wij met deze zwarte kk apen wie kan mij een rede geven dat deze smeerlappen gratis huizen medische zorg onderwijs uitkeringen enz moeten krijgen van ons belastinggeld .
  Merkel Brussel en al die andere psychopaten die ons dit aan doen verdienen verbannen te worden naar een streng gelovig islamitisch land dat zou een geweldige straf zijn .

  Like

 3. Koelie bromtjie // juni 19, 2018 om 05:42 //

  Juist deze mensen mogen blijven. Wij moeten ook ervaren hoe het is om in een onveilig land te wonen. In Italië durven ze het niet. Want ze worden meteen gelynchd door de mensen van de plaats. Alleen in Nederland is er consideratie met deze mensen.

  Liked by 1 persoon

 4. Niks aan de hand, dat doen ze alleen even in het begin omdat ze gespannen zijn. Als ze straks op het AMC als oogchirurg of het CPB als wenkbrauwfronser werken zijn ze voortaan braaf en weten we van de prins geen kwaad meer. Dus laat ze nu maar even.

  Liked by 1 persoon

 5. In Berlijn en Parijs zouden er al wijken zijn die door ondernemende ondernemers geheel zijn afgesloten en waar je een kaartje moet kopen om naar binnen te mogen. Als vrouw (m/v/x) betaal je voor een Kleine Beurt (verkrachting door één (1) echte onverlaat met baard naar keuze) 15 cent, voor een Grote Beurt (minimaal 10 onverlaten) 1,50 en voor een XXL met minimaal 150 man 1500 euro. Condooms is extra voor 12 euro per stuk en per 5 minuten. De volle kunnen als souvenier worden meegenomen. Tasje wordt bijgeleverd.

  Liked by 1 persoon

 6. Daar zit dus niet één vluchteling tussen maar allemaal duidelijk alleen maar gelukszoekers en criminelen.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik zie die verrijking niet. Ik vind het zelfs een belediging, alsof we vroeger arm waren? Ik ben niet tegen bloedvermenging, dat is gezond. Maar wel tegen een bloed tsunami. Dat is ongezond.

  Like

 8. paulzwueste // juni 19, 2018 om 15:19 //

  Breinbrouwsel.
  Dat deed me denken aan mijn jonge jaren toen ik nog handelde in gebruikte maagdenvliezen.

  Liked by 1 persoon

 9. @paulzwueste
  Die gebruikte waren inderdaad niet aan te slepen. Was jij dat waar ik elke week een vermogen aan kwijt was om vriendinnetjes van een gebruikt maagdenvlies te voorzien omdat ik het lullig vond dat iedereen en z’n moeder er achter zouden komen dat ik de maagd de maagd had moeten laten door een kleinigheidje? De vliezen die het beste liepen waren die totaal en mogelijk door een olifant uitgewoonde exemplaren, met vban die rafels en zo.

  Liked by 1 persoon

 10. paulzwueste // juni 19, 2018 om 15:48 //

  Ja, dat was een prima handel.
  Daarnaast leverde ik ook elke maand doorgelegen matrassen aan de dierentuin.
  Voor de vrouwtjes olifanten, weet je wel.
  In het begin bonden ze die na gebruik gemakshalve op de rug van zo’n olifant maar ik heb ze uitgelegd dat daardoor de bezoekers weg bleven. Was gewoon geen gezicht.

  Liked by 1 persoon

 11. polderboy // juni 20, 2018 om 13:58 //

  Maar goed, Asscher zat weer bij de NPO, en verklaarde dat het nu gaat lukken, nadat een generatie of 2, 3, 4 het liet afweten.

  Waar ze vandaan komen, en ze het na 1400 jaar en een generatie of 5600, 5700, 5800 ook laten afweten, daar heeft Asscher juist een samenleving ter beschikking staan om echt vol op het orgel te kunnen gaan, met zijn sociale experimenten.
  Als hij het daar nu eerst eens laat lukken, dan pas gooien wij het hek hier weer open.
  Dat lijkt me een beter idee.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s