Nieuw

Allochtone kinderen vallen caféklant aan met kromzwaard

Bij een ruzie om een parkeerplaats in het Limburgse Borgloon werd afgelopen vrijdagavond een man door 2 allochtone kinderen aangevallen met een Arabisch zwaard en een baseballknuppel. Het slachtoffer moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. “Er werd al verschillende keren gezwaaid met dat zwaard en tot dusver is er niets tegen gedaan. Moeten er dan eerst doden vallen?”

Sinds enkele maanden heerst er een gespannen sfeer tussen de nieuwe supermarkt/nachtwinkel ‘Kabir’ en klanten van het populaire café De Blokhut.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Allochtone kinderen vallen caféklant aan met kromzwaard

 1. polderboy // juni 18, 2018 om 17:37 //

  Het was 35 jaar geleden dat er in Amsterdam West ook zoiets speelde. Ik vroeg wat er gebeurd was.
  Een Turk en een Surinamer hadden woorden. De Turk was naar boven gelopen, kwam terug met zijn kromzwaard en wilde de Surinamer te lijf gaan. Die Surinamer had toevallig een pistool bij zich en schoot die Turk voor zijn flikker. Toen liep het gelukkig goed af.

  Liked by 1 persoon

 2. Scrutinizer // juni 18, 2018 om 18:44 //

  Een baseball knuppel?
  Misschien moeten we de belager aanklagen wegens cultural appropriation?

  Like

 3. klippie // juni 18, 2018 om 18:56 //

  polderboy, mooi verhaal dat goed is afgelopen

  Like

 4. De “wapens” zijn in beslag genomen , zal wel.

  Maar er is hier waarschijnlijk meer aan de hand ,als je het artikel leest dan is het mogelijk dat de eigenaar van het café zijn zaak tijdelijk sluit ,dat is gewoon toegeven aan de druk van de mossel buur.

  En zo gaat ook hier weer een stuk verloren gaan, als hij zijn activiteiten staakt dan geeft hij toe aan de mossel en die zal het ,en bij zijn bekenden ,aanzien en interpreteren als een teken van zwakte.

  Stille verovering op lokal vlak ziet er zo uit……

  Like

 5. Gewoon met de café klanten ook even gaan zwaaien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s