Nieuw

Wat Seehofer voorstelt is bij lange na niet voldoende

merkel vs seehofer

Beëindiging van een onverantwoordelijk beleid van open grenzen en weigering van toegang aan alle asielzoekers uit veilige derde landen, dat zou de insteek moeten zijn.

Ook bij de AfD heb ik ze nog nooit remigratie horen eisen trouwens, en dat zal toch echt moeten gebeuren om onze landen weer leefbaar te maken. Bij de PVV heeft Machiel de Graaf ooit iets in die richting getwitterd, of iets dergelijks in hun programma staat weet ik niet, en FvD is nog wat lakser als het om immigratie gaat. Fub.

Alexander Gauland, voorzitter van de AfD-Fractie, kondigde aan dat het geschil in de Unie (CDU/CSU) over het asielbeleid nog steeds voortduurt:

“De controverse tussen CDU en CSU, die met veel publiciteit is uitgevochten, leidt af van het feit dat Seehofer nu veel te weinig wil opleggen.

Omdat hij alleen vreemdelingen wil afwijzen die al in een ander Europees land geregistreerd zijn. Maar dat is niet genoeg: om een einde te maken aan het onverantwoorde beleid van open grenzen moet alle asielzoekers uit veilige derde landen opnieuw de toegang worden geweigerd.

Ook daar zitten weer restricties aan vastgeplakt. Haal die er eens af. We zijn niemand iets verplicht. Er moet helemaal niemand meer binnenkomen, er moeten mensen uit. Fub.

Seehofer had daarvoor gewoon het mondelinge bevel van zijn voorganger Thomas de Maizière moeten intrekken om iedere buitenlander onmiddellijk na zijn ambtsaanvaarding als minister van Binnenlandse Zaken Duitsland binnen te laten. Maar Seehofer, die sinds 2015 nog steeds het beleid van Merkel om grenzen open te stellen steunt, is daar blijkbaar nog steeds niet toe bereid.

In plaats daarvan geeft hij er de voorkeur aan op tijd voor het begin van de verkiezingscampagne in Beieren een media-effectief betoog te voeren om de verkiezingsineenstorting van de CSU een halt toe te roepen. Maar de kiezers zullen hem niet met dit bedrog laten wegkomen”.

AfD >>

Zie ook:

Duitse regering wankelt na ultimatum aan Merkel: “Het eindspel is ingezet”

En met commentaar:

Duitse regeringspartijen vliegen elkaar in de haren over migratiebeleid

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Wat Seehofer voorstelt is bij lange na niet voldoende

 1. templars2017 // juni 17, 2018 om 02:26 //

  Dat er nervositeit is in Duitsland staat als een paal boven water ,als je ziet hoe erg de Euro reageert op de ruzie tussen die twee partijen dan kan je niet anders dan de conclusie trekken dat er niet veel nodig is om dat in stand gehouden kaartenhuisje te laten omvallen ,het grote probleem is dat als Duitsland valt veel landen in de brokken gaan delen.
  Een sterke stabiele munt zou niet mogen gevaar lopen door de politieke twisten in het land waar ze gebruikt wordt ,hier is dat wel het geval,de Duitsers hebben zoveel uitstaande schuld dat het een onhoudbare situatie is geworden , de politiek is nu het draagvlak van de munt geworden ,en dat is de wereld op zijn kop want ook in hun politiek is het zand onder de voeten in plaats van beton ,dat hebben ze in de straten gezet om de oorzaak van alle ellende te verhinderen nog meer miserie te scheppen……..

  Like

 2. polderboy // juni 17, 2018 om 06:48 //

  Is Seehofer een oude incompetente sluwe mandarijn of een echte leider, is dus de vraag?
  Voor de kiezer is het altijd een moeilijke afweging om die reden.

  Is hij een echte leider, dan is de CSU nog steeds gevuld met heel veel oude incompetente pluche plakkende uitvreters. Maar de CSU is lid van het kartel en met Seehofer hoop je dat hij het totaal rotte bouwval van wanbestuur van binnen uit met een solide verbouwing verbetert.

  Voor een solide Afd kiezen is op zich beter, maar is dat voldoende om dan die zittende bestuursellende van buiten af te overwinnen?

  Veel is ervoor te zeggen om de boel van binnen uit te slopen in dat oude kartel door de boel van binnen te ondermijnen, te saboteren, met valse leugens en bedrog desinformatie erin te verspreiden, verraad daar binnen te plegen, te liegen, huichelen en te bedriegen.
  Maar daar zijn die kartelbestuurders, die mandarijnen, nu juist meester in?

  Dus op dat terrein leg je het als echte rechtschapen leider absoluut bij ze af.
  Kijk maar eens naar Fortuyn hoe die gore achterbakse bende konkelende huichelaars hem de dood in wisten te jagen.

  Nee, toch maar voor de Afd kiezen, ook al is Seehofer een echte leider.
  Je redt er ook nog eens het leven van die man mee, op die manier.

  Like

 3. Henk der Niederlander // juni 17, 2018 om 10:53 //

  Ach,Seehofer zal na de verkiezingen in Beieren wel ontzettend last krijgen van geheugenverlies.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // juni 17, 2018 om 12:20 //

  “Het ligt in niemands bedoeling om mevrouw Merkel van de troon te stoten.” zegt Seehofer.
  “No one in the CSU has an interest in bringing down the chancellor.”
  http://www.foxnews.com/world/2018/06/17/german-govt-stands-but-no-resolution-in-fight-over-migration.html

  Tja, Duitsland is dus eigenlijk nog steeds als vroeger.
  Inmiddels gevuld met wel 80 miljoen trouwe Duitse herders honden en baasje Merkel, maar in principe zijn ze nog hetzelfde als toen het baasje Adolf aan de macht was.
  Wat er ook gebeurt, kom niet aan het baasje.

  Like

 5. Von Puffelen // juni 17, 2018 om 13:57 //

  Er zijn 2 mogelijkheden: of je gaat mee met de flow of je loopt tegen een kogel of gifbeker.
  De “politiek” is er juist voor bedoeld om veranderingen tegen te gaan en het gepeupel het gevoel te geven dat ze echt wat te zeggen hebben 1 keer in de 4 jaar.
  Anders zouden de “politici” al lang aan de lantaarnpalen hebben gebungeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s