Nieuw

Voordat u mij de les leest over vluchtelingen, geef uw les aan hun buren

Saoedi-Arabië heeft 100.000 tenten met airco voor 3 miljoen mensen, maar ze vangen nul vluchtelingen op. Terwijl Europese landen kritiek op elkaar hebben over de opvang van vluchtelingen, heeft Saoedi-Arabië nog niks gedaan. Het islamitische land heeft een gigantisch kamp met 100.000 tenten die allemaal met airco zijn uitgerust. En ze staan leeg, want de tenten worden gebruikt voor de Haji, wanneer pelgrims er slechts vijf dagen verblijven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Voordat u mij de les leest over vluchtelingen, geef uw les aan hun buren

 1. Tenten branden ook goed met slechts 1vlammenwerper en schiet ze neer als zij auto’s in de brand steken.

  Like

 2. Walther Woortman // juni 17, 2018 om 18:11 //

  Zij kennen hun buren.

  Like

 3. jackvanderveen // juni 17, 2018 om 22:21 //

  Men heeft 360 dagen nodig om de smerigheid van 5 dagen weg te poetsen.
  Want wereldwijd zijn 99% van de islamieten grote, neen, hele grote viezerikken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s