Nieuw

US-Talkstar: “Merkel hoort wegens oorlogsmisdaden voor een internationaal tribunaal te verschijnen”

Dit zegt Michael Savage, Amerikaanse talkshowhost met een marktaandeel van 27,4 procent.

Hij stelt voor dat de Duitsers hun lot in eigen handen nemen en “deze krankzinnige vrouw” moeten stoppen. Duitsland verliest zijn nationale identiteit en bondskanselier Merkel behoort “wegens oorlogsmisdaden voor een internationaal tribunaal te verschijnen”.

Merkel: Genadeloze oorlog tegen haar eigen land en volk

– Volgens Savage voert mevrouw Merkel momenteel een meedogenloze oorlog tegen haar eigen land en volk door onvoorwaardelijk de deur open te zetten voor ongecontroleerde en onbeperkte immigratie van moslims, schrijft Journalistenwatch in zijn samenvatting.

– Savage vervolgt dat de geschiedenis ondubbelzinnig leert dat aanhangers van de islam over het algemeen integratie-resistent zijn in samenlevingen waarin ze immigreren, en dat naarmate de huidige ontwikkeling vordert, het bio-Duitse element waarschijnlijk vroeg of laat zal oplossen in de zich uitbreidende parallelle moslimsamenleving.

– Savage noemt in dit verband het voorbeeld van een protestantse pastoor in Oberhausen (NRW), die in zijn – als asielplaats voor moslimvluchtelingen vervreemde kerk alle tekenen van de christelijke godsdienst had laten verwijderen, om de gevoelens van zijn moslimbeschermelingen niet te krenken.

– De presentator Savagne komt uiteindelijk tot de conclusie dat Duitsland zijn oorspronkelijke identiteit in een niet al te verre toekomst heeft verloren en (originele citaat Savage) “zal onder een bord met het opschrift ‘hier wordt alleen Arabisch gesproken’ worden afgewikkeld.

“Merkel is een oorlogsmisdadigster”

– Vanuit het perspectief van Savage voldoet de doelbewuste vernietiging van een soevereine natie precies aan de relevante context.

– Merkel behoort tot de groep die “wegens oorlogsmisdaden” voor een internationaal tribunaal aangeklaagd moet worden.

Journalistenwatch citeert:

“The situation is totally out of control and the Germans should not show cowardice but rather take their survival as indivuduals and as nation into their own hands and stop that insane (sic) woman before she flushes the remnants of national identity down the toilet.“

In Nederlands:

“De situatie is volledig uit controle en de Duitsers zouden geen lafheid moeten tonen maar hun overleving als individuen en als natie in hun eigen handen moeten nemen en die krankzinnige (sic) vrouw tegenhouden voordat zij de laatste resten van een nationale identiteit door het toilet spoelt.”

Wanneer wordt Merkel definitief uit haar functie gezet?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6948 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on US-Talkstar: “Merkel hoort wegens oorlogsmisdaden voor een internationaal tribunaal te verschijnen”

  1. Walther Woortman // juni 17, 2018 om 00:46 //

    Dat moeten wij met Rutte ook doen en dan het hele EU parlement.

    Like

  2. Michael Savage for President!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s