Nieuw

Turkish ruling party candidate threatens those who do not vote for AKP

A parliamentary candidate for Turkey’s ruling Justice and Development Party (AKP) has been recorded threatening those who do not vote for his party in upcoming elections on June 24.

“We are watching carefully. We know very well who is on our side and who is not. We will show our faith in those who are by our side. But on the morning of June 25, those who are not with us will pay a price,” said Ahmet Tutulmaz, a parliamentary candidate in Turkey’s eastern Iğdır province, in a video recorded at a campaign event and widely reported in the Turkish media on Saturday.

Tutulmaz words are the latest in a series of instances in which members of the ruling party and their allies have used language that has been interpreted as threatening towards the opposition in the run-up to elections.

Last week, video leaked from a private meeting showed Turkish President Recep Tayyip Erdoğan, discussing tactics prevent the opposition Peoples’ Democratic Party (HDP) from exceeding the 10 percent vote threshold required to enter parliament with party activists.

SCF >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s