Nieuw

Pakistaanse minister van Binnenlandse Zaken in Groot-Brittannië van telefoon beroofd door scootertuig

Sajid Javid is de man die Tommy Robinson opgesloten heeft.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken is Sajid Javid. Dat klinkt als een hele Britse naam. Sajid Javid is geboren in shithole Rochdale. Na zijn studie in Exeter werd hij al snel vice-directeur bij Chase Manhattan Bank en daarna managing director bij Deutsche Bank. Sajid Javid is van Pakistaanse afkomst, heel toevallig zijn 82% van de verkrachters ook Pakistanen, dat land waar de paar overgebleven Christenen aan de meest onwaarschijnlijke gruwelijkheden onderworpen worden.

De minister van Binnenlandse Zaken van het Verenigd Koninkrijk, Sajid Javid, zei op zondag dat zijn telefoon enkele maanden geleden was gestolen door scooterjihadi’s en dat hij op zoek was naar wijzigingen in de politieregels om het groeiende probleem aan te pakken.

Diefstal vanaf rijdende scooters, waarbij aanvallers voetgangers verrassen en telefoons en tassen grijpen, is een van de vele gewelddadige misdaden in Londen die nationale aandacht hebben getrokken. Eerder dit jaar, duwde een golf van steekpartijen kort het moordcijfer van Londen voor op New York. In een interview met The Sun zei Javid dat het incident plaatsvond buiten het Euston-station in Londen toen hij ging bellen. Het gebeurde voordat hij zijn baan accepteerde voor de binnenlandse veiligheid.

‘Ik liep het Euston-station uit en pakte mijn telefoon om een ​​taxi te bellen … voordat ik wist wat er aan de hand was, was het verdwenen. Ze kwamen aanrijden, grepen het en waren weg, “zei hij.

Javid, door sommigen gezien als een potentiële uitdager van premier Theresa May, werd in april benoemd nadat een schandaal over de behandeling van legale migranten leidde tot het ontslag van zijn voorganger.

Javid zei dat terwijl de algehele misdaadniveaus daalden, hij de aanpak van de stijgende mescriminaliteit en serieus geweld een prioriteit zou maken.

De heer Javid geeft in het interview toe dat hij zich zorgen maakt over zijn tienerkinderen, onder wie zijn 19-jarige dochter, die onlangs uitging om haar verjaardag te vieren.

“Het was een dag toen ik over heel wat meer messenmisdaad had gehoord,” hij zei.

“Ik maakte me die avond zorgen om haar”.

In Londen werden in 2017 meer dan 23.000 misdaden met scooters geregistreerd, vergeleken met minder dan 900 in 2012.

Bron:

https://www.reuters.com/article/us-britain-crime/uk-interior-minister-robbed-by-moped-rider-pledges-police-action-idUSKBN1JD0D0

https://www.mirror.co.uk/news/politics/home-secretary-sajid-javid-becomes-12725841

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Pakistaanse minister van Binnenlandse Zaken in Groot-Brittannië van telefoon beroofd door scootertuig

 1. Marhammed // juni 17, 2018 om 18:13 //

  Gebeten door zijn eigen luizen !

  Like

 2. polderboy // juni 17, 2018 om 18:27 //

  Vredelievende Pakistaanse moslim geestelijken houden gebeden:

  Like

 3. Als ik mij niet vergis wordt de scooter-criminaliteit in Londen vooral door donkere Afrikanen gepleegd. Al dan niet met gebruik van messen.

  Like

 4. Greengo // juni 19, 2018 om 01:07 //

  PROOF British Police Told To Allow Muslims To Break The Law – 02-04-’18
  With an ‘explenation’ of Sergeant Cook @ 19 min.

  Like

 5. Greengo // juni 19, 2018 om 01:26 //

  Deel 2 – lol
  MUSLIMS BANNED FROM PRAYING AT SPEAKERS CORNER – 08-04-’18

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s