Nieuw

Nieuw beeld van Zweden: “Politiek correct land met grote problemen als gevolg van immigratie”

Ter illustratie. Beeld uit een Zweedse informatiefolder seksuele voorlichting voor immigranten.

“Naïef, politiek correct en een land met uitgebreide samenlevingsproblemen als gevolg van migratiebeleid.” Zo kan men het nieuwe beeld samenvatten dat de Noren en Denen de afgelopen jaren van Zweden hebben gevormd, bericht Svenska Dagbladet.

Een totaal van 36 procent van de Denen en Noren hebben in de afgelopen jaren een ander beeld van Zweden opgedaan, sinds de asielchaos in 2015.

Dit blijkt een rapport (PDF!) van het Svenska institutet, SI, dat impressies over Zweden samenvat die zijn gedaan in 2015-2017, schrijft SvD.

Volgens het rapport ervaren de Noren “de media discussies over Zweden over het algemeen als zeer negatief en dat er veel gerapporteerd wordt over onrust en geweld in de Zweedse samenleving”.

“De studie toont ook aan dat onder de respondenten in deze twee landen er een wijdverbreide opvatting is van Zweden als naïef, politiek correct en als een land met enorme sociale problemen als gevolg van het migratiebeleid van Zweden”, zegt SI.

De Noren en Denen zijn “duidelijk meer kritisch om naar Zweden te verhuizen” dan mensen uit andere landen die hebben deelgenomen aan het onderzoek.

Svenska institutet beweert echter dat het beeld van Zweden nog steeds positief is in landen waar weinig mensen nota hebben genomen van de verslaggeving over Zweden in de afgelopen jaren.

– De indruk van Zweden is internationaal gezien over het algemeen positief en wordt eerder gekenmerkt als stabiel dan verandering, zegt Henrik Selin, hoofd van de afdeling van Interculturele Dialoog van de SI, tegen SvD.

“Het is waarschijnlijk dat de Noren en Denen vanwege hun geografische en culturele nabijheid vaker en mogelijk meer kritische media-aandacht van de vluchtelingencrisis in Zweden hebben meegenomen. Het is ook mogelijk dat de media en politieke acteurs in Denemarken en Noorwegen een ​​meer negatieve oriëntatie van hun perspectief op Zweden ontwikkeld hebben”, schrijft SI in het rapport.

Bron:

http://www.friatider.se/nya-sverigebilden-politiskt-korrekt-land-med-stora-problem-till-f-ljd-av-invandringen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Nieuw beeld van Zweden: “Politiek correct land met grote problemen als gevolg van immigratie”

 1. Als de zweedse ruif leeggevreten is komen de sprinkhanen naar Noorwegen toe. Het liefst heb ik een grote hoge muur tussen Noorwegen en dat wat ooit Zweden was.

  Like

 2. antiislamnu // juni 18, 2018 om 00:20 //

  Wat wil je als de asielparasieten maffia de complete media onder controle heeft ze zorgen er wel voor dat dit zo min mogelijk in het nieuws komt.
  Er zijn genoeg mensen die ik spreek die mij bijna niet geloven als ik zeg dat Zweden helemáál naar de kloten is

  Liked by 1 persoon

 3. Bij de NPO hoor je hier ook niks over.mag niet van Den Haag en Brussel.
  De mensen moeten vooral onwetend gehouden worden.
  En dat lukt aardig.Reuters kwam met de uitslag over een onderzoek naar landen met de meest goedgelovige burgers.
  Nederland stond op de tweede plaats……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s