Nieuw

Nederland is nog niet divers genoeg – we moeten snel meer negers importeren om dit land minder racistisch en diverser te maken anders wordt het oorlog

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Nederland is nog niet divers genoeg – we moeten snel meer negers importeren om dit land minder racistisch en diverser te maken anders wordt het oorlog

 1. Heb ik ook nooit begrepen. Hoe kan je het in godsnaam een nationaal team noemen. Dat hele transfer gedoe klopt ook niet. Is pure mensenhandel maar wordt door de vingers gezien. Een nationaal team overal op de wereld hoort alleen te bestaan uit spelers van dat land en dan bedoel ik de autochtone. Sinds de invoering van die diversiteit zijn ook de salarissen tot ongekende hoogten gestegen. Vroeger hield je er met een beetje mazzel een sigarenzaak aan over.

  Like

 2. templars2017 // juni 18, 2018 om 12:32 //

  Natuurlijk is het mensenhandel ,maar dan eentje waar veel heel veel geld mee is gemoeid en een dubbele moraal.
  Het geld vloeit rijkelijk in die middens , wat als normaal wordt aanvaard ,en de godenstatus die er aan gekoppeld wordt is de misleiding bij uitstek om het volk een rad voor ogen te draaien.

  Het is een herhaling van de romeinse variant gekend als ” brood en spelen” , neem een paar individuen werk ze op tot een godenstatus ,geef ze een rijkdom waar iedereen jaloers van is en het streven naar het onbereikbare doel is genoeg om de massa in de ban te houden ,bij de onmogelijkheid om zelf de godenstatus te bereiken neemt de massa genoegen met het verheerlijken van hetgeen ze zelf nooit zullen bereiken .
  Het is manipulatie in de hoogste graad ,net als de romeinse keizers is dit de afleiding bij uitstek om achter de rug van de joelende massa allerlei dingen gedaan te krijgen waar het volk niets van weet doch enkel de gevolgen van gaat ondervinden.

  De aandacht die aan deze evenementen wordt gegeven zijn buiten proportie, het geld dat er in circuleert eveneens , het versjacheren van mensen onder de noemer van transfer is in feite niets ander dan een mooie naam geven aan het verkopen van mensen ,het is een moderne variant van het romeinse systeem ook daar kon een gladiator verkocht worden voor een prijs in goud .

  Er waren in Rome huizen die gladiatoren opleiden en inzetten voor de kampen in de arena, een huis kon één of meerdere van zijn prijsbeesten verkopen of uitlenen aan een ander huis tegen een vergoeding die navenant de prestatie betaald werd.

  Er is een duidelijke gelijkenis van hetgeen we zien in de hedendaagse voetbalsport de huizen zijn gelijk de clubs de vergoedingen zijn voor verkoop of voor het lenen van een speler ,en als klap op de vuurpijl ,ook in Rome waren zwarte gladiatoren gegeerd vanwege hun fysieke en hun ongebreidelde agressie.

  Als je het vergelijkt is er niet zo heel veel verandert ,niet?

  Like

 3. Er is maar 1 doel in deze wereld en dat is GELD,en zoveel mogelijk Geld en het woord
  eerlijk moet je zien als DOM in hun ogen.
  Wij die trachten eerlijk te zijn blijven arm en de moraalloze zijn rijk en worden rijker.

  Like

 4. sloffeslipper, daarom is ook beter als je je kinderen opvoed als een crimineel.
  Dat is waarschijnlijk de enige manier om het te redden in deze maatschappij.
  Met eerlijkheid kom je niet zo ver in deze wereld, dat heb ik nou wel door.

  Liked by 1 persoon

 5. boorzalf // juni 21, 2018 om 10:02 //

  Lijkt meer op een eltal uit Oeganda. Vandaar dat het oekeboekoe elftal ook niet mee doet met de wk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s