Nieuw

Moslim “vluchtelingen” hebben sinds 2014 meer dan 2000 mensen in Europa vermoord en verwond

Geradicaliseerde asielzoekers (moordlustige islamieten) hebben sinds 2014 meer dan 2000 mensen vermoord of verwond bij terroristische aanslagen in Europa, meldt een nieuw rapport.

In de afgelopen vier jaar zijn 32 islamitische terroristische aanslagen uitgevoerd. Terrorisme-expert Robin Simcox van de Heritage Foundation in Washington DC, zei dat het jihadisten “ergerlijk gemakkelijk” wordt gemaakt om zich onder echte immigranten te verbergen. De Europese leiders hebben “onbewust de terroristische dreigingen verhoogd” als een direct gevolg van hun “catastrofale” immigratiebeleid. Hij noemde de Duitse bondskanselier Angela Merkel als voorbeeld met haar openen van de deuren voor Syrische vluchtelingen, wat leidde tot een toevloed van meer dan een miljoen mensen in 2015.

Het rapport zegt dat “het naïeve immigratiebeleid” het voor de moordende moslims gemakkelijker heeft gemaakt om in  Europa toe te slaan. De Europese leiders waren “onnozel” over de risico’s, of faalden om eerlijk het publiek te vertellen welke consequenties ze moesten accepteren, door zoveel moslims op te nemen en de impact die het zou hebben op de veiligheid.

“De problemen die door de beslissing zijn veroorzaakt om in zo’n korte tijd zoveel mensen binnen te halen, zullen nog vele decennia doorgaan.”

Het onderzoek toont aan dat er tussen januari 2014 en december 2017 194 islamitische terrorismecomplotten bestonden. In totaal werden 357 mensen vermoord door moslim-terroristen en 1678 gewond.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5849611/Radicalised-asylum-seekers-murdered-injured-1-000-terror-attacks-2014.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Moslim “vluchtelingen” hebben sinds 2014 meer dan 2000 mensen in Europa vermoord en verwond

 1. Een heel goed artikel ,maar later zal blijken ,dat dit aantal veel hoger licht ,maar ik ben hier al heel blij mee !!

  Like

 2. Henk der Niederlander // juni 17, 2018 om 20:01 //

  Zelfs bij deze aantallen blijft links het incidenten noemen.
  Persoonlijk denk Ik dan toch dat het eerder regel is.
  Vergis je niet in de impact van de verwarde man want op dat moment is het geen aanslag meer maar alweer een incident hoe wegkijken van de waarheid omgebogen word tot incident bedoel ik dan maar.

  Liked by 1 persoon

 3. Europese leiders hebben ‘bewust de terroristische dreigingen verhoogd’…………

  Like

 4. Alleen al Nice en Parijs zijn er al 90 + 130 dood, dus weer een organisatie die aan het down-playen is. Ziek.

  Like

 5. Waarschijnlijk tellen verkrachte en vermoorde meisjes niet mee, want is koeltoer.

  Like

 6. Willem // juni 17, 2018 om 21:45 //

  En dan is dit nog maar het voorspel, ik had vanmiddag nog dit. Ik liep door een lange straat aan de andere kant van de stad. 2 moslims stonden bij een scooter, er was ruimte zat om erlangs te lopen, dus was er niks aan de hand. Vlak voor het passeren stapte een van hen voor me zonder naar me te kijken, maar hij had me natuurlijk wel degelijk gezien, dat zag ik. Dus ik zeg, hey man ff normaal en liep door. De scheldkanonnade die volgde was echt werkelijk niet te geloven en dan te bedenken dat ik de persoon nog nooit had gezien. En ik kan nog wel een paar voorbeelden geven. De sfeer wordt er niet beter op.

  Like

 7. antiislamnu // juni 18, 2018 om 00:34 //

  Als nu al de tweede en derde generatie roept Erdogan Marokko wij willen sharia Allah staat boven de wet enz enz.
  Deze mongolen zijn nota bene hier geboren en zijn totaal gestoord oorzaak koranscholen en veelvuldig moskee bezoek.
  Het zijn alleen de moslims die niet integreren dus kun je na gaan als er nu geen een asielparasiet meer binnen zou komen zijn we alsnog verloren.
  Er moet gewoon een verbod komen op de islam dat is wat er fout gaat en daar hoor je niemand over dan is het muis stil in Denhaag en Brussel

  Like

 8. @Willem ach dat is niets bijzonders. Hoe moeilijk het ook is gewoon vriendelijk blijven kijken. Daar heb je meer aan want het is puur uitlokken. Ik loop altijd aan de huizenkant op straat zodat ik niet de stoep af moet voor wie dan ook want men blijft breeduitlopen. Het helpt me erg goed.,

  Like

 9. We hebben vooral betere journaals nodig. Deze is satire, maar wel duidelijk.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s