Nieuw

Mooi – ‘De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie’

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Die humanitaire wegkijkers en activisten zijn de echte handlangers van het migratieprobleem geworden. Ze stigmatiseren de zwijgende meerderheid als inhumaan, racistisch en discriminerend, en ze praten ons een vals schuldgevoel aan, terwijl de echte schuldigen de Afrikaanse satrapen en dictators zijn, evenals de Emirs en de Ayatollahs van middeleeuwse woenstijngodsdiensten die zichzelf onmetelijk verrijken, hun eigen paupers onderdrukken en ongelovigen liquideren.

Het Europees Hof in Straatsburg is stilaan afgegleden tot een togatempel van politieke correctheid en humanistische navelstaarderij. Het veroordeelde op 23 februari 2012 Italië omdat de kustwacht van dat land op 6 mei 2009 een tweehonderdtal Eritreeërs en Somaliërs van hun gammel bootje geplukt had, en teruggevaren naar het Libische Tripoli. Sindsdien moeten alle opgepikte schuitjes vol dobberzielen in Europa aan land gebracht worden.

Knack >>

Quote is ergens uit het midden van het stuk, waarin Jean-Marie Dedecker minister Theo Francken verdedigt tegen 1000 academici die Franken te hard vonden op immigratie. Maar het is Francken die zijn hypocriete handtekening gezet heeft onder de geheime verklaring van Marrakesh.

En:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Mooi – ‘De huidige migratiepolitiek legt een tijdbom onder de Europese Unie’

 1. Fransdo // juni 17, 2018 om 17:28 //

  Dat is natuurlijk ook al jaren onze vrees. Op een gegeven moment klapt het, dat kan niet uitblijven. En degenen die deze ellende veroorzaken hebben tegen die tijd allemaal mooie baantjes elders en laten ons dan de kastanjes uit het vuur halen. Fubar vindt dat alle collaborateurs terecht gesteld moeten worden. Dat gat mij persoonlijk wat ver maar 25 jaar gevangenis voor dood door schuld inclusief alle aanslagen die er zijn geweest en inclusief dat dode jongetje op dat strand toen. Dat dode jongetje vond ik toen ongelofelijk dat de MSM daar zoveel aandacht aan schonk alsof dat ergens onze schuld was terwijl ik dat feitelijk zie als een soort van schuldbekentenis van al die nationaal-socialisten die het zogenaamd zo goed voor hebben met die economische gelukzoekers. Dat dode jongetje op dat strand was het rechtstreekse gevolg van dat beleid. Dus zij hebben dat op hun geweten, niet ik.

  Like

 2. Francken ondertekent het verdrag van Marakesh en blaat vervolgens in de pers dat hij geen enkel vluchteling in Europa wil. Zo stond het ten minste in de pers.
  Negerianen worden volgens ons politiekers en pers als “vluchtelingen” beschouwd. Hehe, iemand van jullie al eens langs geweest in Nigeria ? Ikke wel. Jarenlang. Ik raad het elke politieker warhoofd, elke groen-rode misfit aan om naar ginder te gaan en even te genieten van de cultuur.
  Zelfs de UN heeft een definitie voor ‘vluchtelingen’. Overdreven uitgebreid als het moge zijn, Negerianen vallen niet onder de term. Nigeria is een veilig land voor Negerianen. Ga in het Zuiden werken voor een oliemaatschapij en je leven is minder veilig dan enig ‘slachtoffer’ van Boko Haram in het Noorden. Nigeria is Nigeria. Ik ben door dorpen gereden die door hun buurdorp werden platgebrand. Een dispuut over het stelen van een agrarisch produkt. Nigeria zijn ‘tribes’. Als je het zo bekijkt, dan is elke Negeriaan ‘bedreigd’. Gaan we ze met ons menslievend hart allemaal invoeren ?
  Nigeria is niet het enigste land waar ik heb gewoond en gewerkt, landen waarmee twitter Francken enkel op twitter een probleem mee heeft, maar hun ‘vollen bak’ invoert.
  Er komen verkiezingen aan en Francken’s twitters gaan er op vooruitgaan. Het klootjesvolk gaat erop stemmen. Doel bereikt. Unia heeft meer macht dan ooit, mijn gedachten zijn racist en deplorable, en Europa verwordt een marxistisch Bilderberg-utopisch woestenij. Good Luck daarmee.

  Liked by 1 persoon

 3. Wensdenkende gutmenschen die blind zijn voor de nadelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s