Nieuw

“Grote aantallen” van opvarenden Aquarius komen uit Bangladesh, hekelt Francken: “Daar is géén oorlog”

Bij de opvarenden van reddingsschip Aquarius, dat vanochtend is aangekomen in de Spaanse stad Valencia, zitten “grote aantallen uit Bangladesh”. Dat tweet staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). “Welk recht hebben zij om zo in de Europese Unie te komen?”, vraagt hij.

“Illegale migranten die in Spanje aankomen: er zitten grote aantallen bij uit Bangladesh. Dat is 9.000 km van Libië + er is GEEN oorlog. Zij vliegen via Turkije naar Tripoli en dan via boot naar de EU. Welke recht hebben zij om zo in EU te komen ? Waar zijn we toch mee bezig? !”, tweet Francken. Hij merkt ook op dat de erkenningsgraad van asielzoekers uit Bangladesh vorig jaar 3,7 procent bedroeg.

Lees verder:

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/-grote-aantallen-van-opvarenden-aquarius-komen-uit-bangladesh-hekelt-francken-daar-is-geen-oorlog~aa0bd306/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.011 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on “Grote aantallen” van opvarenden Aquarius komen uit Bangladesh, hekelt Francken: “Daar is géén oorlog”

 1. Walther Woortman // juni 17, 2018 om 17:31 //

  Ze hadden die asielzoekers op de boot moeten controleren en diegene die niet in aanmerking zouden komen, op de boot moeten laten en terug laten varen waar zij vandaan kwamen.

  Like

 2. Hahahaha. Bangladesh, Hoe is het mogelijk ?
  En wij laten ons maar de hele tijd voor de gek houden, dat het zo´n zieligurds zijn. Het waren toch arme Afrikaantjes ?

  Like

 3. Francken twittert. Weer een aantal stemmen erbij bij de volgende verkiezingen.
  Ik had zonet een reactie gepost over Francken en Negerianen waarin ik voorspelde dat het getwitter van Francken zou escaleren.En oops, daar gaat ie over Bangladesh.
  Praktijk mislukkeling Franken is nooit in Bangladesh geweest. Net zoals elk van de lezers van deze website. Dat heeft een reden. De reden is simpel. Ga ginder rondlopen als blanke en je komt niet terug. Ik heb er een aantal maand gewerkt.
  Laat Francken maar twitteren. Goed voor de NVA. Tegendat de verkiezingen volgend jaar er aankomen zal dien anderen uit Antwerpen ook wel een aantal straffe uitspraken doen. Alles goed om herverkozen te worden.
  Ondertussen volop islam importeren en subsidieren. Wat een triestig volk zijn jullie

  Like

 4. Dit staat bij het artikel als kop
  Francken: “Grote aantallen van opvarenden Aquarius komen uit Bangladesh, daar is géén oorlog.” Maar het blijken er slechts drie te zijn
  sam 17 juni 2018 14u35 Bron: belga

  Like

 5. antiislamnu // juni 17, 2018 om 21:56 //

  Wat maakt het uit waar ze vandaan komen strond is strond ze hebben geen opleiding gehad i.q is nul en als bonus aanbidden ze Allah.
  Waarom zouden wij ze gratis huizen medische zorg onderwijs uitkeringen enz enz moeten geven ik zou echt niet weten waarom ik medelijdende laat staan deze mensen moet onderhouden??.
  En als dank loop ik het risico om de pijp uit te gaan omdat een aanslag plegen uit naam van hun geloof van de vrede is islam.
  Weg met e.u weg met onze regering weg met Verenigde naties en alles wat dit mogelijk heeft gemaakt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s