Nieuw

Gesmokkelde ‘Aquarius migranten’ krijgen elke maand 495 euro bijstand in Spanje

Screenshot YouTube.

De 629 migranten die zaterdag door de Franse NGO SOS Mediterranée uit de wateren voor de kust van Libië werden gesmokkeld, zullen na hun aankomst in Spanje een maandelijkse uitkering van 495 euro ontvangen.

Het nieuwe welzijnsprogramma, dat bekend staat als “minimale sociale integratie”, is goedgekeurd door de autonome gemeenschap Valencia.

Om in aanmerking te komen voor het programma moeten personen zich in een “sociale noodsituatie” bevinden en zich inschrijven in een gemeente in de buurt van Valencia. Er is geen vereiste aan de leeftijd om in aanmerking te komen voor het programma.

Bovendien zijn personen niet verplicht om werk te zoeken om deze uitkering te ontvangen, die meer dan twee keer zo hoog is als het minimumloon in Marokko, het land met het hoogste minimumloon in Afrika (210 euro).

In aanvulling zullen de begunstigden die drie maanden na hun aankomst ziek worden, een “universele gezondheidskaart” ontvangen die hun toegang geeft tot gratis gezondheidszorg.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/smuggled-aquarius-migrants-to-receive-495-euros-of-welfare-every-month-in-spain/#.WyVhQY-O_iI.twitter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Gesmokkelde ‘Aquarius migranten’ krijgen elke maand 495 euro bijstand in Spanje

 1. dutchess43 // juni 17, 2018 om 13:18 //

  Ja hoor, alles gratis en voor niks. Op deze manier komt er nooit een eind aan migratiestromen uit heel donker Afrika.

  Like

 2. Binnen een paar dagen hebben die door dat je een paar 100Km verderop het dubbele kan krijgen, dat je woningen kan kraken zonder straf, en dat je door geen enkele agent wordt lastig gevallen, wat je ook uitspookt.

  Like

 3. Er heerst een collectieve ziekte in Europa. Een paar duizend volkomen knettergekke Spanjaarden staan met spanborden en welkomst plakkaten de ´drenkelingen´ op te wachten, die vanaf het schip de Aquarius nu op Spaanse bodem aanlanden..
  Die Spanjaarden zijn knetter, maar dan ook knettergek. Het kost ze ook nog eens maandelijks 600 keer 400, dus 240 duizend euro. Vierwekelijks een kwart miljoen euro, opgehoest door de hardwerkende belastingbetaler voor het Afrikaanse schorem, dat daar ongevraagd op Spaanse bodem komt schijten. En dit is nog maar het prille begin. Miljoenen meer van dit soort profiteurs staan in de startblokken, overal in Afrika. Allemaal willen ze naar Europa.

  Dezelfde waanzinnige psychose heerst ondertussen ook in Nederland. Hier heeft men de `nacht van de vluchteling´ bedacht. Het is een televisie programma waarin de goed deugende, bekende Nederlander mag laten zien, hoezeer hij deugt.
  Ook hier duizenden knettergekke, hallucinerende mensen, die gaan hardlopen voor de ´vluchtelingen´ en allerlei halleluja zingende idioten, die donaties plegen om de ´vluchtelingen´ zogenaamd te helpen.

  Wat een waanzin !

  Like

 4. Ik denk dat ze er hier wel een beetje genoeg van hebben zo ondertussen.
  Er hebben iets van 50.000 man/ vrouw naar die deugende Nederlanders zitten kijken op de gehele bevolking.
  Dat ploegje wordt dus steeds kleiner.

  https://media.tpo.nl/2018/06/17/grote-verrassing-helemaal-niemand-keek-naar-live-uitzending-nacht-van-deugwandelen-op-npo2/

  Like

 5. Gratis ,bestaat niet ,voor niks komt de zon op dat is dan ook het enige.
  Het is de staat ,de belastingbetaler die opdraait voor het importeren van de Afrikaanse ellende.
  Al dit onder het goedkeurend oog van Europa en zijn elite, de gewone spanjaard heeft niets te vertellen ,in tegendeel ze moeten zwijgen op alle vlak.
  Spanje heeft al geen overschot voor zijn eigen volk laat staan voor een invasieleger….Hoe dit gaat aflopen is niet moeilijk te begrijpen.
  Als je het in perspectief zet dan zie je Griekenland ,Italië en nu ook Spanje slachtoffer worden van het EU beleid.
  Om Griekenland en Italië te bereiken is een traffic nodig over zee die relatief lang is ,om Spanje te bereiken is het gemakkelijker ,in hun voorste grens neem je de barriere weg en ze kunnen het zo binnenlopen ,de overzet wordt dan een Spaanse aangelegenheid ,en zo lopen die arme migranten geen gevaar meer op de zo gevaarlijke zee oversteek.
  Dat is even gevaarlijk als de migranten van Engeland terug zenden naar Frankrijk via het kanaal.

  De migratiegolf zal in de loop van de komende weken terug aanzwellen en de landen van de EU willen het hen zo makkelijk mogelijk maken , dat Italië nu dwars gaat liggen gaan ze wel oplossen via andere landen ,Frankrijk ,Spanje , ,in Duitsland gaat het per 1 augustus ook versnellen want dan wordt het een makkie om in het kader van gezinshereniging de nabestaanden naar Duitsland te halen .

  De politici blazen warm en koud tegelijk ,zij debateren over sterkere buitengrenzen , onuitvoerbaar als plan maar ideaal om het kiesvee zoet te houden , op het eigenste moment weten ze dat ,ze zien ook dat de bevolking het door krijgt dat de migranten geen oorlogsvluchtelingen zijn maar profiteurs.

  De reden waarop ingezet wordt op het debat van de grenzen is dubbel enerzijds om hun opzettelijk falen te verdoezelen en anderzijds om tijd te winnen en geen volledige ontketening annex instorting van hun immigratie systeem te ontketenen.

  Je kan Europa aanzien als een emmer ,als je deze in een volume water stopt en de emmer is lek dan stroomt er water in , wel er stroomt water in en veel ,de oplossingen van de elite is om de gaten te voorzien van muggegaas het is zogezegd toegemaakt maar dat is maar schijn het stroomt nog altijd in de emmer.
  Wat als de emmer vol is? dan zinkt hij ,net als Europa .
  Om die emmer zonder gaten in het water te houden moet je druk uitoefenen ,als hij door de lekken gestaag vult ga je op en bepaald ogenblik moeten trekken om hem niet te laten zinken,dat is het kantelmoment ,maak zelf maar uit hoever we het kantelmoment voorbij zijn.

  Like

 6. Ja Templars, de kruik gaat zolang te water tot dat hij barst.
  Weer 600 mannen erbij, al die journalisten zoeken zich suf naar die ene vrouw of dat ene kind er tussen. Ik voelde bijna de opluchting bij het nosjournaal, ze hadden een kind gevonde om lang op in te zoomen. Je geloofd je ogen toch niet meer, wat je allemaal ziet?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s