Nieuw

Germany’s migration chief is sacked amid an asylum agency fraud scandal – but is the problem solved?

The ousted head of Germany’s refugee agency was central to an unfolding asylum application fraud scandal, but firing her won’t fix core “structural problems” in the country’s migration system, a geopolitical analyst has told RT.

After serving just 18 months as head of the Federal Office for Migration and Refugees (BAMF), Jutta Cordt was fired this week by Interior Minister Horst Seehofer, after an internal review discovered that the agency’s branch in the city of Bremen had violated legal and internal regulations for the approval of asylum applications. The decision was quietly announced on Friday, and Rainer Rothfuss, a geopolitical analyst and professor at Tübingen University’s Institute of Geography in Baden-Württemberg, feels the sacking was long overdue.

RT >>

Zie ook:

Undercover-journalist: “135.000 potentiële islamisten Duitsland binnengesluisd”

Duits asielschandaal: directeur verleende asiel tegen betaling

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Germany’s migration chief is sacked amid an asylum agency fraud scandal – but is the problem solved?

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s