Nieuw

Geert Wilders op Hongaarse tv: “We zijn binnengevallen in onze eigen landen”

Volgens Geert Wilders, partijlijder van de PVV, zijn de recente culturele, ideologische en veiligheidsontwikkelingen in Europa “catastrofaal”.

Wilders vertelde de Hongaarse nieuwszender Echo TV dat de meerderheid van de Europese leiders het beleid van open grenzen niet kan weerstaan, terwijl “wij in onze eigen landen worden binnengevallen”.

Hij benadrukte dat de miljoenen asielzoekers die naar Europa komen economische migranten zijn, die de oorspronkelijke cultuur en mensen van Europa vervangen.

“Niet alle, maar de meeste leiders van de EU streven naar cultureel relativisme, ze geloven niet in hun eigen identiteit. Ze zeggen dat alle culturen gelijk zijn en gemengd moeten worden.

Wilders zei dat cultureel relativisme en open grenzen gif zijn, maar het immigratiebeleid van de Hongaarse regering een positief voorbeeld is.

Hij zei dat de Hongaarse premier Viktor Orban een voorbeeld was voor de mensen in Oostenrijk en Italië, hij liet hen beseffen dat er nog een kans is tegen immigratie.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/geert-wilders-we-are-invaded-in-our-own-countries/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

21 Comments on Geert Wilders op Hongaarse tv: “We zijn binnengevallen in onze eigen landen”

 1. Je had het ook kunnen noemen, Geert trapt open deuren in, in Hongarije.
  Alsof ze dat daar nog niet door hadden wat er aan de hand is.

  Maar voor de zoveelste keer, wil je wat van Geert horen, dan moet je in het buitenland wezen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik ben geen fan van die man maar hij gaat tenminste nog het gesprek aan over het doorgeschoten links onderwijs.

  https://politiek.tpo.nl/2018/06/16/rector-zeer-linkse-middelbare-school-groenlo-woest-op-thierry-baudet-wegens-publiceren-beelden/

  Like

 3. Van de week stuurt ie wel weer een tweet de wereld in met dezelfde bekende boodschap.
  Ik lees er alleen nooit een oplossing bij.
  Zijn de PVV groupies ook weer tevreden voor een tijdje.

  Like

 4. Fransdo // juni 17, 2018 om 14:57 //

  Dan heb je de laatste jaren toch niet goed opgelet Bert.

  Kun je je nog herinneren?

  Minder, minder, minder Marokkanen door:

  – Criminele Marokkanen met een dubbel paspoort uitzetten.

  – Grenzen sluiten en daardoor import verminderen

  – Vrijwillige remigratie bevorderen, geef ze desnoods een jaar extra bijstandsuitkering mee, als ze maar weg gaan.

  Dat Links te eigenwijs en eigengereid is om de oplossingen van Geert Wilders over te nemen zegt iets over Links, niet over Geert Wilders.

  Like

 5. Dat zijn toch de bekende one-liners die hij al ruim 12 jaar herhaalt.
  Iets nieuws is er nog niet bij gekomen, de man heeft maar 1 onderwerp maar nooit een oplossing.
  Het zijn enkel maar losse kreten als ze geen betekenis hebben of een oplossing.
  Dit zijn teksten die ik iedere Nederlander nou al heb horen uitspreken.

  Ga mij steeds meer ergeren aan die man met maar 1 boodschap.
  Het begint een persiflage van zichzelf te worden.
  Hij weet ook precies wat hij wel en niet kan uitspreken omdat ze toch niet uitvoerbaar zijn.
  Zo kan ik ook een verhaal de wereld in slingeren als niemand er iets mee kan.
  Het zijn uitspraken die iedereen kan bedenken als je een beetje heb zitten opletten.
  Alleen, hij is gekozen om er ook iets mee te doen in Nederland, i.p.v. eeuwig koffie te gaan zitten drinken in Hongarije of elders in de wereld.

  Like

 6. Ik heb nog meer vertrouwen in de SGP en dat ze iets zouden kunnen betekenen voor Nederland dan dat hele PVV zooitje bij elkaar.

  Like

 7. en als de SGP b.v iets zegt, wat Geert OOK al eens gezegd heeft , maar dan in een andere tekst , wordt het dan wel geloofd ????Ooit zei Buma iets wat Geert ook gezegd had, niemand sprak er over…………..maar als het uit GEERT zijn mond komt dan is het ineens DEMONISEREN!!!!!!!!!!!

  Like

 8. Sowieso ga ik helemaal nooit meer stemmen, dus ook niet op de SGP.
  Maar ik voel mij behoorlijk in de zeik genomen als ik op iemand gestemd heb, die alleen maar feest aan het vieren is in het buitenland, om daar ze populariteit en bekendheid aan het vergroten is.
  Daar hebben de mensen in Nederland niks aan.

  Like

 9. Fransdo // juni 17, 2018 om 15:41 //

  Ik kan je zo uit de losse pols 10 voorbeelden geven van oplossingen voor zaken die Geert Wilders soms jaren daarvoor heeft verzonnen maar pas na jaren door andere politieke partijen in natuurlijk iets gewijzigde vorm zijn overgenomen. Andere onderwerpen wachten nog om overgenomen te worden. Geert kan er niets aan doen dat andere politieke partijen zo vreselijk achter lopen. Dat is ook de reden dat ons land zo achteruit is gegaan.

  Like

 10. En nou gaan we weer een teken wedstrijd krijgen van mo poppetjes.
  Wat hebben zijn stemmers daar dan aan.
  Het levert wel weer video en interviews op voor Geert plus de bekende applausjes.
  Ik denk dan niet, goh wat goed dat ik op de PVV gestemd heb, dat zijn tenminste acties.

  Like

 11. We vallen nogal in herhaling hier met de PVV fan boys en girls.
  Met de gemeenteraad had ie groot kunnen worden, als ie wat meer ze best gedaan had en de mensen eens ging vertrouwen.
  Steeds meer mensen verliezen zo het vertrouwen in de PVV en dat het ooit nog wat wordt.
  Je kan mij dan niet meer wijs maken dat je dan ook werkelijk wat wilt bereiken.
  Het boeit ‘m werkelijk helemaal geen ene ruk.
  Als de rest van de wereld maar weet wie Geert is en als ze boeken maar lekker verkopen.

  Like

 12. Als je iets wil veranderen in Nederland, dan zul je toch Europees dienen te beginnen, want hoewel niet de keus van de meerderheid in Nederland, zijn we toch lekker belazerd door het kartel en de EU in gerommeld, m.a.w. alleen in NL lopen te blèren dat we de EU en de moslim asielzoekers meer dan zat zijn helpt geen fuck, want het door de gemiddelde Nederlander gekozen kartel heeft hier de gehele MSM in handen, en vanuit die positie hebben ze dus de macht om hun hele machtsdenken hier d.m.v. hersenspoeling uit te voeren, ook met behulp van de op strategische plekken neergeplante moslim ambtenaren.(Ga maar eens in de diverse gemeentehuizen kijken). Ze weten donders goed, dat de gemiddelde Nederlander zijn bek toch wel dicht houdt, als je hem maar brood en spelen geeft. Heeft ook iets met het IQ van een groot gedeelte van het stemgerechtigde volk(Autochtoon & import) te maken, want dat is er de laatste jaren alleen maar op achteruitgegaan, door het toestaan van diverse nationaliteiten te hebben, wat dus weer een slimme zet van dit kartel was.
  En dit zal door de omvolking/vermenging alleen maar erger worden, ik zie het hier in mijn prachtwijk. Veel volgevreten NL dombo meiden die zwanger achter de kinderwagen lopen, en omgeven door een schare kinderen die dus duidelijk de kenmerken van het inteelt woestijnvolk hebben.
  Dus wil je iets veranderen, zal je om te beginnen eerst de EU dienen om te turnen of te verlaten, en dat zal juist door die massale hersenspoeling hier niet van binnenuit gebeuren.
  M.a.w. ,maar dat is mijn persoonlijke mening, vind ik het wel wijs van Wilders om zijn stem te laten horen in de EU maar ook daarbuiten, omdat juist die voormalige Sovjet staten het begrip totalitair meer fan genoeg aan den lijve hebben ondervonden en daardoor ook het hersenspoelen.

  Like

 13. Fransdo // juni 17, 2018 om 16:18 //

  Ik heb het al vaker gezegd en gemerkt Bert, jij zit je zelf constant tegen te spreken. Nu zeg je weer dat als je iets in Nederland wilt veranderen dan zul je toch Europees dienen te beginnen maar zodra Geert Wilders de grens over gaat loop je weer te mekkeren dat, en ik citeer: ‘Maar voor de zoveelste keer, wil je wat van Geert horen, dan moet je in het buitenland wezen’.

  Met andere woorden, het is in jouw ogen nooit goed.

  De PVV probeert al jaren, samen met anderen, in het Europees parlement zaken te veranderen. Logischerwijs zoekt hij dan ook bondgenoten in het buitenland zoals in Hongarije, Oostenrijk, Duitsland, Engeland, Frankrijk. Maar op de een of andere manier dringt dat niet tot jou door.

  Like

 14. Kan jij eigenlijk wel lezen Fransdo?
  Waar zeg ik dat dan, dat we Europa in moeten.
  Dat is een reactie van Ivan.

  Like

 15. En alsof al die landen dat zonder Geert niet zelf bedacht zouden hebben dat het een zooitje is.
  De man verbeeld ze eigen nogal wat dan.
  Ik ben Geert en kom jullie vertellen hoe het in elkaar zat, luister nou maar goed naar mij anders begrijpen jullie het nooit en wordt het een zooitje.
  Kom op zeg, alsof de rest achterlijk is.
  Die landen kunnen dat uitstekend regelen zonder Geert ze verhaaltje.
  Wat is het nut om in landen die het al door hebben te vertellen dat het anders mis gaat.
  Ik noem zo iets een open deur in trappen.

  Like

 16. Fransdo // juni 17, 2018 om 17:12 //

  Niemand zegt dat we Europa in moeten. We zeggen juist dat we Europa uit moeten. Maar op dit moment zitten we al wel in Europa, een mislukt avontuur van een stel politieke nitwits.
  Natuurlijk hebben die landen dat zelf verzonnen, net als dat wij dat ook verzonnen hebben maar je zoekt gelijkgezinden voor je eigen gedachtegoed en steun, Geert geeft dat.

  Het is niet het open trappen van open deuren. Het is een probleem wat we gezamenlijk kunnen en moeten aanpakken. Dan is het goed dat je weet dat je elders bondgenoten hebt. En die wil je ook wel eens horen en daarom is hij daar op uitnodiging.

  Zo moeilijk is dat toch niet Bert?

  Like

 17. Je kan ook een bosje bloemen met een kaartje er bij sturen, eventueel met je laatst verschenen boek met handtekening + foto.
  Weten ze daar ook weer wie je bent.

  Of zijn we al helemaal klaar hier in Nederland om dat probleem aan te pakken.
  Denk dat er hier ook nog wel 1 en ander aan wat meer gehoor gegeven zou kunnen worden.
  Daarom kiezen mensen ook op iemand.

  Like

 18. Fransdo // juni 17, 2018 om 17:31 //

  Sorry maar zo langzamerhand denk ik dat er kop noch staart meer zit aan je gebral.

  Like

 19. Marcelina // februari 11, 2019 om 16:25 //

  BertG.
  Ik vindt dat je nogal en onsamenhangend verhaal uitkraamt. Geert Wilders heft zich altijd al ingezet voor Nederland en voor de Nederlandse mensen. Dat hij nooit verder is gekomen dan waar hij nu staat hebben de Nederlanders voor zich zelf te danken. Het is ronduit onaanvaardbaar dat als je de tweede grootste partij
  de kans niet wordt gegeven om mee te kunnen regeren en dat hij continu moet oppassen met wat hij zegt en wat hij doet, om niet gedemoniseerd, laat staan vervolgd te worden.

  Dat hij zijn boeken in het buitenland probeert te promoten is niet minder dan logisch, als in Nederland geen van alle drukkerijen bereid zijn om ze te drukken en in omloop te kunnen brengen. Hij heeft zijn halve leven voor Nederland ingezet om de Nederlanders te behoeden van wat er komen gaat en wat heeft hij in plaats van teruggekregen? Ik zal het maar kort zeggen, een land vol gelukzoekers. En dat heeft Nederland aan mensen te danken zoals jij en nog vele anderen die met alle winden meerdraaien en nooit een juiste beslissing nemen.
  En wat betreft het kiezen in mei a.s. zou ik het in jouw plaats wel doen en dan bij de juiste partij een kruis zetten, anders kan je maar beter nu al beginnen om je koffers te pakken.

  Liked by 1 persoon

 20. HEAR, HEAR, @Marcelina

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s