Nieuw

Zweedse Sociale Dienst gaat de € 4.560 huur betalen voor migrantenfamilie voor een luxevilla met 10 kamers – dakloze Zweden krijgen een slaapzak

"Daklozen >migranten< kunnen in grote villa wonen"

Het is een herenhuis op een exclusief adres in het district Limhamn van Malmö, dat nu wordt omgebouwd in een villa van 300 vierkante meter, verdeeld in 10 kamers die zijn ontworpen voor een groot migrantengezin. Wanneer de ombouwing is voltooid, zal de huur ​​45.600 Sek/maand (4.560 euro/maand) bedragen, een kostenplaatje dat door de Sociale Dienst betaald zal worden, dat wil zeggen de belastingbetalers. Zweedse gezinnen krijgen eenvoudige tenten toegewezen – en soms worden zelfs deze geweigerd.

Volgens de Sociale Dienst moet de norm worden gevolgd dat “elk kind zijn eigen kamer moet hebben”. Formeel zal het appartement een zogenaamd doorgangshuis zijn tot het gezin een andere permanente woning kan vinden. Maar met het woningtekort in Malmö kan dit echter vele jaren duren.

Sydsvenskan rapporteert over de beslissing in een artikel in de papieren krant op zaterdag. Het artikel heeft echter zowel op de voorpagina als in het tijdschrift zelf een misleidende koptitel gekregen. Degenen die de volledige tekst niet lezen, worden in de veronderstelling gebracht dat de villa is bedoeld voor dakloze Zweden.

Zweedse gemeente kocht voor 60 miljoen euro koopwoningen voor asielzoekers – oude autochtone zieke Zweedse man mag op straat slapen

De socialistische vertegenwoordiger van de rood-groene gemeenteraad verdedigt de oplossing met de stelling dat dit goedkoper is dan te betalen om de migranten in een hotel te laten verblijven. En de herbergen, die al lange tijd goed functioneren voor vakantievierende Zweden en buitenlandse toeristen om in te leven, zijn volgens de Sociale Dienst niet goed genoeg voor migrantengezinnen.

Het contract is nog niet ondertekend, ondanks dat het besluit al door de Sociale Dienst is genomen. De reden is dat zelfs de Sociaal Democraten en Milieu Partijleden zich realiseerden dat het als te exclusief en duur kan worden opgevat. Daarom wil men onderzoeken of de kosten van de verbouwing enigszins kunnen worden verlaagd en of misschien twee migrantengezinnen in plaats van één kunnen worden gehuisvest.

Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

De belastingbetalers van Malmö betalen momenteel 33.400 euro/dag oftewel 16,2 miljoen euro per jaar voor daklozen in de gemeente. Veruit de meeste van deze nieuw zijn aangekomen migranten die een verblijfsvergunning hebben gekregen en niet meer kunnen wonen in asielcentra.

“Ze zijn gedwongen in een tent te slapen”

In Zweden zijn er al geruime tijd niet voldoende woningen voor de autochtone bevolking. Dakloze Zweedse gezinnen met kinderen die hulp hebben gezocht bij maatschappelijk werkers, moesten zich tevreden stellen met geld voor het huren van een goedkope tent om ergens in een bos te bivakkeren. In het bovenstaande krantenartikel – precies naast een advertentie van de regerende Sociaal Democraten waarin de partij verklaart dat het staat voor een sterke en veilige samenleving, kan men lezen over het lot van Tanja en haar kinderen die door de gemeente gedwongen werden in een tent te slapen..

“Dakloze man mocht een slaapzak huren. Een dakloze man kreeg een negatief antwoord toen hij een bijdrage vroeg om een tent te huren.”

Meerdere dakloze Zweden zijn zelfs een tent geweigerd, en moesten zich tevreden stellen met geld voor het huren van een slaapzak. Een dergelijk geval verhaalt het tijdschrift Hem&Hyra van een paar jaar geleden.

Zweedse gemeente koopt woonhuizen voor 1,5 miljoen euro voor ÉÉN moslimman met drie vrouwen

Samhällsnytt heeft eerder gerapporteerd over Zweden, die een leven lang hebben gewerkt, maar nu worden doorverwezen naar parkbankjes en bushalte’s om daar te slapen. Een gemeente die meerdere huizen koopt voor een moslimman met drie vrouwen, terwijl men Zweedse daklozen tot een leven op straat dwingt; en andere gemeentes die Zweedse gezinnen onderbrengen in ouwe caravans zonder stromend water.

Bron:

https://samnytt.se/sociala-betalar-nyanland-familjs-hyra-pa-45-600-kr-for-10-rums-lyxvilla-hemlosa-svenskar-far-en-sovsack/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6965 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse Sociale Dienst gaat de € 4.560 huur betalen voor migrantenfamilie voor een luxevilla met 10 kamers – dakloze Zweden krijgen een slaapzak

 1. Foute boel

  Like

 2. Verwende kinderen die zweden, elk kind zijn eigen kamer, ja hoor!

  Like

 3. templars2017 // juni 17, 2018 om 02:31 //

  Dit is een onhoudbare situatie , dit loopt verkeerd af ……wedden?

  Like

 4. polderboy // juni 17, 2018 om 08:03 //

  Stel er wonen drie kerels in Zweden: een liberaal, de villabezitter, naast een linkse Zweedse ambtenaar en een gewone Zweedse burger.

  De liberaal kan zijn huis niet aan die Zweedse burger verhuren voor 4500 omdat die het niet kan opbrengen, en als hij een uitkering heeft mag hij de villa niet huren. De liberaal ziet de waarde van zijn o.g. daarom erg laag ingeschat.

  Nu komt er een vierde kerel bij in Zweden; een vluchteling.
  De linkse ambtenaar stelt dat die geholpen moet worden en knalt 4500 belastinggeld op tafel, die opgebracht moet worden.

  De liberaal is dolblij met de vluchteling, Hij incasseert 4500 huur, ziet zijn o.g. in waarde omhoog knallen en betaald over de huur graag 2000 belasting.

  De Zweedse burger moet nog wel 2500 aan belasting bijlappen, en verarmd als de neten.
  Die vindt dat gedoe met die vluchteling maar niks.

  De ambtenaar eet inmiddels ook meer, omdat hij nu 4 burgers bestuurt en ook als integratiedeskundige een hoger salaris krijgt en zegt dat die Zweedse burger zijn racistische rotkop dicht moet houden en krijgt steun van de liberaal natuurlijk.
  .

  Like

 5. ik gok op een burgeroorlog en niet alleen in zweden
  en dan krijgen wij het knap moeilijk met zoveel buitenlanders die eensgezind zijn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s