Nieuw

Vlaams Belang-jongeren regelen gratis opvangadressen voor asielzoekers: bij linkse academici thuis

Op donderdag 14 juni voerden de Vlaams Belang Jongeren actie aan het station Brussel-Noord en het nabijgelegen Maximiliaanpark. De actie bestond uit twee delen. Ze deden dit enerzijds om de zogezegde “linkse hypocrisie” rond het thema “massa-immigratie” aan te kaarten, anderzijds om een signaal uit te sturen dat de zaken zoals die momenteel lopen niet aanvaardbaar zijn volgens hen. Ze deden dit onder de noemer: “Wij laten ons volk niet vervangen!”.

Vorige week nog werd door meer dan 1.000 academici een open brief de wereld ingestuurd met de boodschap om te stoppen met illegale migranten te aanschouwen als deel van (oncontroleerbare) vluchtelingenstromen en migratiegolven. Dit zou immers ‘dehumanisering’ opwekken. VBJ vindt dat dit een nogal hypocriete houding is. Zij zijn de mening toegedaan dat het makkelijk is om te stellen dat illegalen met alle macht moeten worden geholpen, wanneer je in je veilige academische omgeving blijft zitten.

Ze vinden dit hypocriet omdat de academici die de petitie ondertekenden niet begaan zijn met de bekommernis van de gewone Vlaming die dagelijks geconfronteerd wordt met de negatieve gevolgen van de massale instroom van illegale migranten. Onder het gezegde “1000 academici = 1000 opvangplaatsen” gingen ze de openbare contactgegevens van die academici uitdelen aan illegalen in het Noordstation en in het Maximiliaanpark.

Daarnaast gingen ze ook naar Brussel met een andere boodschap, die van het verzet tegen massa-immigratie. Bart Claes, voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren, zei daarover het volgende:

“Wanneer men kijkt naar de naakte cijfers onder de regering Michel, waarbij we zien dat er tienduizenden asielaanvragen per jaar zijn, wordt een algemene tendens duidelijk. Bijna 1 op 3 sociale woningen gaat naar vreemdelingen, bijna 1 op 2 leeflonen gaat naar niet-Belgen en sinds het aantreden van deze regering hebben 105.165 personen de Belgische nationaliteit verworven. De vervanging van de autochtone bevolking wordt aldus pijnlijk duidelijk. Dit is een regelrechte omvolking, een echte schande. De boodschap van de actie was dat dit niet langer kan, en deze werd kracht bijgezet door een spandoek met opschrift ‘Wij laten ons volk niet vervangen!’”.

Het filmpje van de actie had na één uur al meer dan 10.000 views op sociale media.

Facebook: https://www.facebook.com/vbjongeren/videos/10156119953035660/
Twitter: https://twitter.com/vbjongeren/status/1007707197017591809

Bron:

http://vbj.org/blog/actie-1-000-linkse-academici-1-000-opvangplaatsen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Vlaams Belang-jongeren regelen gratis opvangadressen voor asielzoekers: bij linkse academici thuis

 1. polderboy // juni 16, 2018 om 11:11 //

  Doet me denken aan dat programma “wie van de drie” vroeger:
  “Wil nu de echte mensenrechten strijder opstaan.”

  Like

 2. Wouter Eenhoorn // juni 16, 2018 om 11:20 //

  .

  Like

 3. wat een geweldige actie! Daar kunnen veel van onze jongeren en vooral ook de ouderen een voorbeeld aan nemen. Heb dit bericht dan ook gedeeld op FB.

  Like

 4. copywriter // juni 16, 2018 om 14:51 //

  Hebben we nog ergens een lijst liggen van BNers die in 2015 zo graag vluchtelingen in huis wilden opnemen.
  [mag ik bij jouw van Claudia de Brei neurien doet]

  Like

 5. Leuk al die linkse bezige bijtjes die aan hun eigen ondergang werken.

  Like

 6. Geweldige actie. Het is inderdaad zo dat de beleidsmakers er zelf geen last van hebben. Tot ook é

  Like

 7. één van hun dochters aan groepsverkrachting door een stel van die oncontroleerbare woestijnapen wordt bloot gesteld. Dan piepen ze ineens anders of niet, wat dan weer de liefde voor hun kind weer geeft.

  Like

 8. Duchesne // juni 16, 2018 om 20:10 //

  Geweldig, eindelijk iets dat ook echt recht doet. Hadden wij ook niet een heleboel van die figuren? En hebben de linkse politici geen logeer kamertjes of hun dochters een ruim bed?
  De collaborateurs zijn de juiste figuren om verantwoording te laten afleggen, uit eigen portomonee en voelbaar…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s